bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Navi pro me byly synonymem toho co od Breitlingu, kterej mi i tak byl nesympatickej, nechciabys nakonec zjistil, že Breitling = Navitimer, stejně jako když se řekne Porsche, představíš si 911
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Me kdyz se rekne Navitimer, tak se vybavi Spiderer a Martin Zounar
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 bandicoot napsal: abys nakonec zjistil, že Breitling = Navitimer, stejně jako když se řekne Porsche, představíš si 911 To uz platilo driv - Breitling = Navitimer, jen to k tomu chtelo dorust, kdyz se rekne Porsche tak si Cayenna taky nepredstavim no Frantik napsal: Me kdyz se rekne Navitimer, tak se vybavi Spiderer a Martin Zounar Vole
ron Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Opět Moc hezký fotky . Já to říkám pořád, Navitimer je to nejlepší, co breitling stvořil Upraveno 18. května 2010 uživatelem ron
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Ahoj, jsem Spiderer a tohle je muj Navitimer
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 KDYBYSTE NAHODOU NEKDO MELI DOMA NEJAKY NEVYUZITI BREITLING SEREPETICKY, TAK VITE NA KOHO SE MATE OBRATIT ron - diky
skalis Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Jo, dobry. Koukam, ze se Ti rodinka brandovejch predmetu rozrusta, to je znameni, ze je to vazny. A nebo, ze jejich budouci majitel si pro ty hodinky pojede s dodavkou .
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Frantik napsal: Ahoj, jsem Spiderer a tohle je muj Navitimer :thumbsup_anim: Jestli si necham vymenit ten cifernik tak budeme mit stejny
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: :thumbsup_anim: Jestli si necham vymenit ten cifernik tak budeme mit stejny no tohle je ten vymenenej, ne?!?!?
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 skalis napsal: Jo, dobry. Koukam, ze se Ti rodinka brandovejch predmetu rozrusta, to je znameni, ze je to vazny. A nebo, ze jejich budouci majitel si pro ty hodinky pojede s dodavkou . To vis, jsem nemocnej nevim co s tim mam delat nez dokoupit neco dalsiho Frantik napsal: no tohle je ten vymenenej, ne?!?!? No on ma s indexy bez cisel a ja zatim s cislama, ale ten bezciselnej mam taky a obcas uvazuju ze navstivim pana Mestku a zeptam se ho co si o tom mysli a za kolik by byl ochotnej takovouhle vymenu spachat
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 kibi napsal: mam doma dve Breitling propisky...? A nemas nahodou fotku jak vypadaji, treba v SZ? Dotaz na vsechny - mozna jsem debil, ale myslite, ze by na Navitimery sel nato strap nebo zulu nebo jak se to jmenuje aby to nevypadalo uplne blbe? Nikdy jsem to nemel, ale mam chut si nejakej objednat..?
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 (upraveno) spiderer napsal: A nemas nahodou fotku jak vypadaji, treba v SZ? Dotaz na vsechny - mozna jsem debil, ale myslite, ze by na Navitimery sel nato strap nebo zulu nebo jak se to jmenuje aby to nevypadalo uplne blbe? Nikdy jsem to nemel, ale mam chut si nejakej objednat..? no fuj, prece nedas tyhle Breitle na kus látky na tom tahu jsou nejlepší, muzes zkouset, co chces, ale lepsi uz to nebude Upraveno 18. května 2010 uživatelem Frantik
Jakubisko Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Vypadalo by to pěkně hnusně! To už snad lepší na řetízek a pověsit na krk, jak jsem to včera viděl u jedné báby v metru
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 kibi napsal: vyfotim Dik, pokud bysme se nahodou na necem domluvili, mohli bysme to spojit i s nejakym focenim Frantik, Jakubisko - OK, ale stejne si jeden asi na zkousku objednam
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Fotit propisku? Není ten čas věnovaný fotce dražší než samotná propiska? kibi, tvůj zápal pro fotografii bych chtěl mít a přenést ho třeba do práce
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Dik, pokud bysme se nahodou na necem domluvili, mohli bysme to spojit i s nejakym focenim Frantik, Jakubisko - OK, ale stejne si jeden asi na zkousku objednam jestli je dáš ty vole na nato strap, tak je pak musíš nechat znova vysvětit, protoze to bude smilstvo nejhorší
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 bandicoot napsal: Fotit propisku? Není ten čas věnovaný fotce dražší než samotná propiska? kibi, tvůj zápal pro fotografii bych chtěl mít a přenést ho třeba do práce Kdyz ono jich je celkem hodne.. Frantik napsal: jestli je dáš ty vole na nato strap, tak je pak musíš nechat znova vysvětit, protoze to bude smilstvo nejhorší Jen pockej, si to vezmu na pristi setkani a ty se omluvis jak to bude krasny.. jen nikde nemuzu najit zadnou fotku na netu jak by to vypadalo, asi budu prvni kdo to zkusi
Kalifx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 spiderer napsal: Dotaz na vsechny - mozna jsem debil, ale myslite, ze by na Navitimery sel nato strap nebo zulu nebo jak se to jmenuje aby to nevypadalo uplne blbe? Nikdy jsem to nemel, ale mam chut si nejakej objednat..? A nebo by to mohlo dobře vypadat na radiálce Michelin - teda pokud tam necháš kousek vzorku. A nejlepší by byla nová, aby tam ještě byly takový ty šputníky. Ty vole už toho nech. Nejlepší jsou na kovu, pak na kůži a pak už na ničem... Že ty už se zase začínáš nudit...
spiderer Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Kalifx napsal: A nebo by to mohlo dobře vypadat na radiálce Michelin - teda pokud tam necháš kousek vzorku. A nejlepší by byla nová, aby tam ještě byly takový ty šputníky. Ty vole už toho nech. Nejlepší jsou na kovu, pak na kůži a pak už na ničem... Že ty už se zase začínáš nudit... Ze by..? No tak nenudim se, ze jo, lezim doma nemocnej a vymejslim bejkarny.. tak to chodi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se