Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  spiderer napsal:
Navi pro me byly synonymem toho co od Breitlingu, kterej mi i tak byl nesympatickej, nechci
abys nakonec zjistil, že Breitling = Navitimer, stejně jako když se řekne Porsche, představíš si 911
  • Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  bandicoot napsal:
abys nakonec zjistil, že Breitling = Navitimer, stejně jako když se řekne Porsche, představíš si 911

To uz platilo driv - Breitling = Navitimer, jen to k tomu chtelo dorust, kdyz se rekne Porsche tak si Cayenna taky nepredstavim no :)

Frantik napsal:
Me kdyz se rekne Navitimer, tak se vybavi Spiderer a Martin Zounar :P

Vole :lol2:

Odesláno (upraveno)

Opět Moc hezký fotky :thumbsup_anim: . Já to říkám pořád, Navitimer je to nejlepší, co breitling stvořil :speak_cool:

Upraveno uživatelem ron
Odesláno
  skalis napsal:
Jo, dobry. Koukam, ze se Ti rodinka brandovejch predmetu rozrusta, to je znameni, ze je to vazny. A nebo, ze jejich budouci majitel si pro ty hodinky pojede s dodavkou :thumbsup_anim: .

To vis, jsem nemocnej :( nevim co s tim mam delat nez dokoupit neco dalsiho :)

Frantik napsal:
no tohle je ten vymenenej, ne?!?!? :thumbsup_anim:

No on ma s indexy bez cisel a ja zatim s cislama, ale ten bezciselnej mam taky a obcas uvazuju ze navstivim pana Mestku a zeptam se ho co si o tom mysli a za kolik by byl ochotnej takovouhle vymenu spachat :)

Odesláno
  kibi napsal:
mam doma dve Breitling propisky...? :)

A nemas nahodou fotku jak vypadaji, treba v SZ? :)

Dotaz na vsechny - mozna jsem debil, ale myslite, ze by na Navitimery sel nato strap nebo zulu nebo jak se to jmenuje aby to nevypadalo uplne blbe? Nikdy jsem to nemel, ale mam chut si nejakej objednat..?

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
A nemas nahodou fotku jak vypadaji, treba v SZ? :)

Dotaz na vsechny - mozna jsem debil, ale myslite, ze by na Navitimery sel nato strap nebo zulu nebo jak se to jmenuje aby to nevypadalo uplne blbe? Nikdy jsem to nemel, ale mam chut si nejakej objednat..?

no fuj, prece nedas tyhle Breitle na kus látky :gun_bandana:

na tom tahu jsou nejlepší, muzes zkouset, co chces, ale lepsi uz to nebude

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  spiderer napsal:
Dik, pokud bysme se nahodou na necem domluvili, mohli bysme to spojit i s nejakym focenim ;)

Frantik, Jakubisko - OK, ale stejne si jeden asi na zkousku objednam :lol:

jestli je dáš ty vole na nato strap, tak je pak musíš nechat znova vysvětit, protoze to bude smilstvo nejhorší :thumbsup_anim:

Odesláno
  bandicoot napsal:
Fotit propisku? Není ten čas věnovaný fotce dražší než samotná propiska? kibi, tvůj zápal pro fotografii bych chtěl mít a přenést ho třeba do práce :D

Kdyz ono jich je celkem hodne..

mario.jpg

Frantik napsal:
jestli je dáš ty vole na nato strap, tak je pak musíš nechat znova vysvětit, protoze to bude smilstvo nejhorší :thumbsup_anim:

Jen pockej, si to vezmu na pristi setkani a ty se omluvis jak to bude krasny.. jen nikde nemuzu najit zadnou fotku na netu jak by to vypadalo, asi budu prvni kdo to zkusi :lol2:

Odesláno
  spiderer napsal:

A nebo by to mohlo dobře vypadat na radiálce Michelin - teda pokud tam necháš kousek vzorku. A nejlepší by byla nová, aby tam ještě byly takový ty šputníky.

Ty vole už toho nech. :) Nejlepší jsou na kovu, pak na kůži a pak už na ničem... Že ty už se zase začínáš nudit... :)

Odesláno
  Kalifx napsal:
A nebo by to mohlo dobře vypadat na radiálce Michelin - teda pokud tam necháš kousek vzorku. A nejlepší by byla nová, aby tam ještě byly takový ty šputníky.

Ty vole už toho nech. :) Nejlepší jsou na kovu, pak na kůži a pak už na ničem... Že ty už se zase začínáš nudit... :)

Ze by..? :) No tak nenudim se, ze jo, lezim doma nemocnej a vymejslim bejkarny.. tak to chodi :)

SC2222039RE.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...