Přejít na obsah

Mé nové Primky

Doporučené příspěvky

Trapný kašpar ... to bych fakt přenechal na jinou úroveň.

Ale když o tom eltonu tak přemýšlím, co dělá úspěch výrobků a značek, tak bych řekl:

- dobrá cena - tu elton neměl, nemá a nechce mít, samo o sobě OK, když bude ovšem

- prvotřídní kvalita - tu elton očividně ztrácí, pomůže ovšem

- péče o zákazníka - na tu elton kašle, může ho zaránit jen

- silné imidž - to elton bezesporu má jak bič, ale je opravdu ještě pořád tak silné ? Dělají vše proto, aby jej oslabili a to se jim daří.

výrobci, kteří nemají ani jednu tuhle věc buď vyrábí pro značky, které je mají, nebo končí v prachu u cesty.

Sakra, cigi, nenapovídá ti někdo přes rameno?!? B)

Sečteno, podtrženo, máš ve všem v tomto příspěvku naprostou pravdu a pokud ELTONu přece jen záleží na zákazníkovi, od koho více by je toto hodnocení mělo mrzet, než od jejich bývalého Chronomag ambasadora a velkého příznivce ... cigi :cheers:

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, cigi, nenapovídá ti někdo přes rameno?!? B)

Sečteno, podtrženo, máš ve všem v tomto příspěvku naprostou pravdu a pokud ELTONu přece jen záleží na zákazníkovi, od koho více by je toto hodnocení mělo mrzet, než od jejich bývalého Chronomag ambasadora a velkého příznivce ... cigi :cheers:

A co Frantík a Bert !! Kašlou na ně jak na loňskej listopad. :D

Odkaz ke komentáři

Trapný kašpar ... to bych fakt přenechal na jinou úroveň.

Ale když o tom eltonu tak přemýšlím, co dělá úspěch výrobků a značek, tak bych řekl:

- dobrá cena - tu elton neměl, nemá a nechce mít, samo o sobě OK, když bude ovšem

- silné imidž - to elton bezesporu má jak bič, ale je opravdu ještě pořád tak silné ? Dělají vše proto, aby jej oslabili a to se jim daří.

výrobci, kteří nemají ani jednu tuhle věc buď vyrábí pro značky, které je mají, nebo končí v prachu u cesty.

Frantíku, Berte, odpovědí na takovou facku do tváře fandy může být jen bojkot !!

A na jakou úroveň bys' to nechal? Co ještě musí posrat? A že ztrácí kvalitu? Před nedávnem jsem tady psal, že na ORLÍKÁCH L.E., které jsem vlastnil a o kterých tvrdili, že je to jejich vlajková loď, nebyli schopní spasovat pořádně lunetu a barva byla nanesena na úrovni tříletého dítěte, co si hraje s vodovkama. A to už je pár let, od té doby, jak je vidět žádná změna. Takže trapní kašpaři, nic jiného.

Odkaz ke komentáři

Panečku, Frantíkova story, to je tedy další "dílo". Možná se to řešilo tady, dlouho jsem tady nebyl, možná to znají účastníci srazů, nevím. Já na to čučím s otevřenou hubou, to je fušeřina a lemplovina toho nejhoršího kalibru. To bych asi odnesl zdravím, zaplatit 60k za hodinky a potom to dostat s jinou barvou ciferníku, neuvěřitelné!

Odkaz ke komentáři

Panečku, Frantíkova story, to je tedy další "dílo". Možná se to řešilo tady, dlouho jsem tady nebyl, možná to znají účastníci srazů, nevím. Já na to čučím s otevřenou hubou, to je fušeřina a lemplovina toho nejhoršího kalibru. To bych asi odnesl zdravím, zaplatit 60k za hodinky a potom to dostat s jinou barvou ciferníku, neuvěřitelné!

Ja to nijak neventiloval, protoze jsem doufal, ze to mohl byt ojedinelý pruser. Ale je to bohuzel norma a to je zlé :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Já to říkal celou dobu.. Amatérská práce a ksichtění se jako u mistrů světa... Akorát jsem na to přišel dřív, protože jsem si svojí limitku nechal dělat o dva roky dřív než ty, Frantíku...

Jojo, je mi smutno, ze to musim priznat. Kdyz si vzpomenu, jak jsem je tady plamenne obhajoval, je z mi z toho taky trapně.

Nastesti jsem ted v péči italských instalatérů a to je jiné kafe :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Třeba byly ty diplomatky s tím bílým ciferníkem hezčí, ne ? Hele TO je ten autenticky primácký přístup, co v NMnM panuje desítky let a je zažit tak hluboko pod kůží - montuju to, co přijde na pásu, rovný, vohlý, bílý, černý flekatý - šéckojedno ..... :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Třeba byly ty diplomatky s tím bílým ciferníkem hezčí, ne ? Hele TO je ten autenticky primácký přístup, co v NMnM panuje desítky let a je zažit tak hluboko pod kůží - montuju to, co přijde na pásu, rovný, vohlý, bílý, černý flekatý - šéckojedno ..... :D :D

hele hezky by asi byly, ale to by nesmely mit tu cernou datumku, kterou jsme si tenkrat schvalne kvuli cernemu ciferniku nechali delat :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Foto, prosím foto :D :D

Já tedy musím říct, že u mých primek zatím žádný lapsus nenastal, buď jsem velkorysý, nebo protekční, nebo tak zakoukaný, že nevnímám vady na kráse. :D Jo, vlastně, na něco si vzpomínám, ufff, na žluťáskách mi na jedné číslici zadrhává rychloseřizování datumky.

Odkaz ke komentáři

Foto, prosím foto :D :D

Já tedy musím říct, že u mých primek zatím žádný lapsus nenastal, buď jsem velkorysý, nebo protekční, nebo tak zakoukaný, že nevnímám vady na kráse. :D Jo, vlastně, na něco si vzpomínám, ufff, na žluťáskách mi na jedné číslici zadrhává rychloseřizování datumky.

no foto bohuzel nemam, ja jsem jim to tehdy hodil na hlavu a samozrejme to opravili

Odkaz ke komentáři

Trapný kašpaři ... asi to tentokrát sedí, já mám fakt špatnej den !!

Frantíku, Berte, odpovědí na takovou facku do tváře fandy může být jen bojkot !!

Jestli už i ty Brute, tak to je s Eltonem hooodně nahnutý. To aby začali shánět záchranné kruhy. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

no foto bohuzel nemam, ja jsem jim to tehdy hodil na hlavu a samozrejme to opravili

Tak oni si z nového města celou dobu prudí, že celá iniciační serie musí být z totožných kusů, pak se překousnou a páníčkovi udělají extra kousek a vono mu to není podle gusta ?? :D :D

Já jsem dneska fakt dePRIMovanej ...... potřebuju minimálně skupinu...... ožralou jak prase.

Odkaz ke komentáři

No původně jsem měl v úmyslu poslat do Eltonu tátovy Primky na omlazující kůru ale jak to tady čtu tak mě ten nápad rychle opouští. Dát jim za to těžký prachy a ještě aby je takhle odflákli? To by mě před tátou musela hanba fackovat. Radši je dám nějakému šikovnému hodináři na vyčištění, seřízení a tak. Rozhodně budou mít pro něj větší hodnotu jako původní, než jako novodobý remake.

Odkaz ke komentáři

No původně jsem měl v úmyslu poslat do Eltonu tátovy Primky na omlazující kůru ale jak to tady čtu tak mě ten nápad rychle opouští. Dát jim za to těžký prachy a ještě aby je takhle odflákli? To by mě před tátou musela hanba fackovat. Radši je dám nějakému šikovnému hodináři na vyčištění, seřízení a tak. Rozhodně budou mít pro něj větší hodnotu jako původní, než jako novodobý remake.

no myslim, ze tu renovaci jeste zvladnou, na tu si tady tolik lidi nestezuje :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Mozna ze uz jsou v Eltonu tak slabozraky jedinci ze bez lupy a mikroskopu nic nevidi.

Neni mi jasne jak se muze strojek s ohnutyma rucickama dostat do pouzdra a projit celkovym vyzkousenim funkcnosti.

Pro mne Elton zaspal dobu a neni pro mne firmou dosahujici kvalit ani firem jenz dokazi vyrobit velmi pekne zpracovane hodinky za par dostupnych korun.

Nikdo jim tradici neupira, ale uprimne se zastavili nekdy v roce 70 minuleho stoleti a i na takove urovni vyrabi. Pro mne byly a jsou primky hodinky kavalitou pro beznou chudou delnickou tridu. A taky by

tomu mela odpovidat cena a ne ceny jenz se blizi cenam hodinek, ktere jsou kvalitativne vzdalene na daleko lepsi urovni. Je to jak kdyby se Skodovka vratila k modelum 120 nebo by do oktavky strkala motor ze stare oktavie. :) Firmy jenz diky komunismu zaspaly dobu a neprisel do nich zahranicni investor ci zahranicni know-how ve vetsi mire zanikly jelikoz ztrátu 40ti let nelze jen tak dohnat.

Elton se o to sice snazi, ale podle mne se mu to nikdy nepovede, hodinari v CR pomalu vymiraji, obor se uz pomalu neotvira. Pokud elton nekoupi v budoucnu nejaka dobra hodinarska firma

tak ta firma jednou proste skonci a nebo se z nich stane takova pseudo nastojarsky hodinarska firma vyrabejici nektere ze soucastek pro jine hodinarske firmy a nebo budou proste dal vyrabet skladacky z volne prodejnych dilu. Novej kaibr proste podle mne nemaj sanci vymyslet a stavet hodinky na vecech let minulych nepujde dlouhodobe a jeste je prodavat za ty nehorazny ceny.

Upraveno uživatelem bicista
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...