Helex Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 On za to asi Accutron nemůže, ale to na věci nic nemění. K upatlanýmu sklíčku, vypadávající korunce, křivým potiskům a ručičkám a já nevim čemu ještě přeci nestačí jeden připytlenej výstupní kontrolor, jak se tady smířlivě naznačuje. K tomu je zapotřepí celá parta nametenejch strejdů ne? Jiný vysvětlení mě nenapadá...
Návštěvník SukHoi Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 levistrauss napsal: Možná jsem neměl tak generalizovat... OK, takže: Mnohým z nás jistě záleží na tom, aby z Eltonu odcházely kvalitní hodinky... vždyť to píšu - všichni máme možnost volby - někdo jezdí na dovolenou 20 let do karavanu v Chorvatsku a někdo pokaždé někam jinam - každému jest to co si zaslouží aneb Ženevské pruhy pokážé jinak - he he
Apep Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 hciq napsal: sry, neber to osobně, jen mě pobavila tato odpověď...... "Byla to individuální zakázka, nedělám z toho trochu nepravidelného trojúhelníku na lunetě vědu" Asi si to umím představit, vždyť jsem Ti ale odpověděl parafrází ze Švejka, osobně to neberu, v pohodě. Nakonec - možná by mi tu lunetu i vyměnili, teď ten křivý trojúhelník začínám nějak vnímat víc, jak to tu všechno čtu
cigi Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Apep to může považovat za pihu krásy, osobně by se mi to taky líbilo, i na jinejch věcech, než primky SukHoi má recht, příroda se prosadí a u cesty najdou ležet mršinu...... vítaný zdroj pro další zvířátka. Náš zájem by měl být, abychom to nebyli my, obecně pak, aby vybírala příroda a né paroubek, či jiný mocipán. parexo myslím jako symbol falešnýho vychytralýho zmetka, který se přirozeným výbětrem prosazuje nad tím nevychytralým .... Asi bych v odpověď na xfaserax nepáchal rituální sebevraždu, ale začal řádně pracovat, i když i to může skončit u té cesty - viz výše A už vůbec nechápu, jak má vypadat kritika zfušované práce, aby byla konstruktivní. Prostě se nadává, tak jako xfaserx. Upraveno 17. května 2010 uživatelem cigi
accutron Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Hasňa napsal: Misto cesty nahoru do sveta lesku, vysoke kvality, nejprisnejsich meritek, odvaznych inovaci a velkych zisku je ta znacka na ceste do rise nekvality, ceskeho slendrianu, velkych reci, zadnych skutku a vubec do celkoveho zapomneni. Slyšeli jste slovo boží. Amen.
Biges Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Apep napsal: Asi si to umím představit, vždyť jsem Ti ale odpověděl parafrází ze Švejka, osobně to neberu, v pohodě. Nakonec - možná by mi tu lunetu i vyměnili, teď ten křivý trojúhelník začínám nějak vnímat víc, jak to tu všechno čtu Možná jsem naivní, ale podle mně by mělo stačit poslat fotku lunetky, a měla by ti přijít nabídka na výměnu, nebo že ti pošlou jinou s tím, že si jí můžeš nechat vyměnit u místního hodináře. A ještě jedna extra grátis jako omlouva. Tím by se šetřil čas všech i náklady na dopravu. Njn. Ale to jsem příliš zhýčkaný nakupováním na eBay Nicméně asi s tím nemusíš spěchat, pokud ti to do teď nevadilo. Záruka je dva roky, ne? Upraveno 17. května 2010 uživatelem Biges
Apep Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Biges napsal: Možná jsem naivní, ale podle mně by mělo stačit poslat fotku lunetky, a měla by ti přijít nabídka na výměnu, nebo že ti pošlou jinou s tím, že si jí můžeš nechat vyměnit u místního hodináře. A ještě jedna extra grátis jako omlouva. Tím by se šetřil čas všech i náklady na dopravu. Njn. Ale to jsem příliš zhýčkaný nakupováním na eBay Nicméně asi s tím nemusíš spěchat, pokud ti to do teď nevadilo. Záruka je dva roky, ne? No, uvidím
XXXfazerXXX Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 accutron napsal: Slyšeli jste slovo boží. Amen. Znacka PRIM je mi veskrze u zadku,reagoval sem pouze na vas stejny prispevek,umistneny v nekolika vlaknech,kde je kvalita tehle znacky propirana.Chtel se jen podotknout,ze v tom co jste napsal postradam uprimnou litost a predevsim ve verejnem vlakne,verejnou omluvu,nebo zminku o tom,ze jste se vsem pokusite omluvit.Citim z vaseho prispevku pach arogance ve stylu ANO, JE TO SPATNE,ALE NEBOJTE- VSAK TO S TEMA LOPATAMA U MASIN VYRESIME JEDNA ,DVE......................kdyby se vam podarilo napsat....panove jsme volove,posrali jsme to a napravime to, omlouvame se-polovina by vam mozna odpustila,ale ironickejma poznamkama prichazite o dalsi body ...............jinak ritualni sebevrazda neni nutna,dejte kazdemu zamestnanci na splatky jedny hodinky a vedeni po peti kouskach za hotovy a to je ten nejlepsi trest
mischa Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 kejklik napsal: Jestli to nebylo tím, že PS stály stejně jako ostatní konfekce PRIM a přitom vypadaly úplně jinak. No, Prim Sport byly na tehdejší dobu výrazně dražší, než ostatní Primky. Nejlevnější stály 260 Kčs, běžné 300-400 Kč, více stály většinou ty, co měly velká a ylacená pouzdra, zřejmě byla cena určena dle materiálu. Mé Sport 2.1 se svítícími indexy stály rovných 600, takže by se za ně daly v pohodě koupit dvoje obyčejné.
safi Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Problémy s výstupní kontrolou jsou blbé. Na druhou stranu se ale zase umí Accutron k tomuto problému postavit zde na fóru čelem a za to má můj obdiv.
mischa Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Onion napsal: To moje kupování Prim Sport 2 bylo určitě před rokem 1985... ale i tak, co si budem povídat, to že já je dvakrát v pohodě koupil ještě vůbec nemusí znamenat, že byly běžně.. Prostě jsem jenom mohl mít štěstí... Nemám důvod Ti nevěřit, ale zeptám se, jaký typ se Ti podařilo tak snadno sehnat. 2.1 se svítícími indexy, nebo 2.2 se zelenými, či oranžovými, ale bez luminiscence, nebo už Humberta? Jediné, které byly k mání standardně byly dětské Sporty, stály 390 Kčs a další jediné s luminiscencí, myslivecké za 440 Kčs.
mechano Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 cigi napsal: parexo myslím jako symbol falešnýho vychytralýho zmetka, který se přirozeným výbětrem prosazuje nad tím nevychytralým .... To ale, domnívám se, máš úplně popletený.
Biges Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 mischa napsal: No, Prim Sport byly na tehdejší dobu výrazně dražší, než ostatní Primky. Nejlevnější stály 260 Kčs, běžné 300-400 Kč, více stály většinou ty, co měly velká a ylacená pouzdra, zřejmě byla cena určena dle materiálu. Mé Sport 2.1 se svítícími indexy stály rovných 600, takže by se za ně daly v pohodě koupit dvoje obyčejné. mischa napsal: Nemám důvod Ti nevěřit, ale zeptám se, jaký typ se Ti podařilo tak snadno sehnat. 2.1 se svítícími indexy, nebo 2.2 se zelenými, či oranžovými, ale bez luminiscence, nebo už Humberta? Jediné, které byly k mání standardně byly dětské Sporty, stály 390 Kčs a další jediné s luminiscencí, myslivecké za 440 Kčs. Tyhle postřehy by's měl dát do nějakého zvláštního vlákna, aby se tady v tom neztratily Rozhodně by to byla škoda.
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 mischa napsal: Nemám důvod Ti nevěřit, ale zeptám se, jaký typ se Ti podařilo tak snadno sehnat. 2.1 se svítícími indexy, nebo 2.2 se zelenými, či oranžovými, ale bez luminiscence, nebo už Humberta? Jediné, které byly k mání standardně byly dětské Sporty, stály 390 Kčs a další jediné s luminiscencí, myslivecké za 440 Kčs.Tak teď si mě dostal. Nevím, v PRIMkách se nevyznám tak dobře.. Datum na 6tce, absolutně bez luminiscence, bílý a černý ciferník indexi ve tvaru puntíků a zaoblených trojůhelníčků (snad to nepletu, někde se mi válí, ale nechce se mi je hledat)...
rorda Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 safi napsal: Problémy s výstupní kontrolou jsou blbé. Na druhou stranu se ale zase umí Accutron k tomuto problému postavit zde na fóru čelem a za to má můj obdiv.No, některé jeho poslední reakce už tak přímo čelem nejsou ... Dostává to podobu blamáže nebývalých rozměrů, možná, že by se slušelo založit jimi nějaké téma, ve kterém by všechno do detailu vysvětlili těm, které to ještě zajímá ... Právě přišli o celou řadu bývalých příznivců a přívrženců, stejně tak jako potenciálních zákazníků ... Převedeno do řeči čísel, toto jsou škody na tržbách v řádech statisíců, při zapojení se do dalších limitek, atd. jde to určitě o řád výše ... A co je nejhorší, což nejde vyčíslit, ztratili důvěru zákazníků, kterou budou hodně těžko získávat zpátky, jestli to vůbec ještě půjde ... accutron napsal: Slyšeli jste slovo boží. Amen.Této reakci nerozumím ... Buď bych vám radil nereagovat, nebo je lepší se vyjádřit rozumně, tímto to jen zhoršujete ...
mischa Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Onion, no jó, to je ale generačně daleko jinde, než o čem mluvím já. To je předhumbertovskej model, mimochodem dost povedený, jak s černým, tak bílým cifrem. To je opravdu doba, kdy se daly celkem běžně Sporty koupit, já jsem psal o době dříve minulé, s ohraničením do roku 1982.
dejvid-s Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Onion: Někdo jim říká potápěčský. Černý nebo bílý cifry, datum na šestce a ručky do špičky jako měly letecký automatky. Bez Luminiscence. Edit: Mischa byl o vteřinu rychlejší :-) Mischa: Nebyly to spíš ty úplně poslední Sportky 2 ? Po Humbertech? Upraveno 17. května 2010 uživatelem dejvid-s
Onisan Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Jo, máte kluci pravdu, "potápěčský" jsem u nich několikrát slyšel Tý černý jsem někde projebal, ty bílý ještě někde mám, strojek se sice vaklá a rachtá v pouzdře jako rumbakoule, ale jdou stále...
Honza.manta Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 mischa napsal: Onion, no jó, to je ale generačně daleko jinde, než o čem mluvím já. To je předhumbertovskej model, mimochodem dost povedený, jak s černým, tak bílým cifrem. To je opravdu doba, kdy se daly celkem běžně Sporty koupit, já jsem psal o době dříve minulé, s ohraničením do roku 1982. Nevím, nakolik to byl předhumbertovskej model, ale dávaly se do nich i kalibry 64 a ty se dávaly až do úplně posledních modelů - konec konců 64ka se dělala od roku 93´ a to je už po humbertech - a to už se fakt sportky válely v regálech a prášilo se na ně.
Honza.manta Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Onion napsal: Jo, máte kluci pravdu, "potápěčský" jsem u nich několikrát slyšel Tý černý jsem někde projebal, ty bílý ještě někde mám, strojek se sice vaklá a rachtá v pouzdře jako rumbakoule, ale jdou stále... Odpomoci tomu rachtání strojku je strašně jednoduché - tak na minutu, jestli chceš, tak poradím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se