X-Bob Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Gratuluji, velmi se mi líbí, i ten černý řemínek.
Pedro Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Vypadaju paradne. Potesila by este foto ako sa vynimaju na ruke. :-)
31682 Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Hodinky prokoukly. Vrtá mi hlavou, že na něco tak jednoduchého nepřišel sám výrobce.
bery Odesláno 1. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Díky za podporu, pánové. No a takhle vypadají na ruce (obvod 20). Jak si tak prohližím ten černej řemen, tak mám dojem, že s tím hnědým ještě počkám Teď je na řadě korunka. Současná je sice báječně pohodlná, ale myslím, že by to chtělo něco šmrncovnějšího. Udělám zase nějakej Photoshoppokus
Pedro Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Super, nemozem oci odtrhnut :-) Teraz sa to ukazalo v plnej krase.
HonzaX Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Krásné hodinky, perfektní řemínek, ale vteřinovka stále není to pravé ořechové. Mohla by být silnější.
Kocour Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 bery napsal: Díky za podporu, pánové. No a takhle vypadají na ruce (obvod 20). Jak si tak prohližím ten černej řemen, tak mám dojem, že s tím hnědým ještě počkám Teď je na řadě korunka. Současná je sice báječně pohodlná, ale myslím, že by to chtělo něco šmrncovnějšího. Udělám zase nějakej Photoshoppokus To je paráda!
bery Odesláno 7. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Tak jsem si myslel, že návrh korunky bude snadná práce - spíš brnkačka. Zatím to však vypadá, že jsem pěkně v ...... Zkusil jsem spoustu variant, ale k cíli - tedy "něco šmrncovnějšího" se pohříchu spíše vzdaluji. No ostatně podívejte se sami - a jestli budete mít někdo někaký tip, tak díky za něj. Dostal jsem se prostě do stádia, kdy nemám ten správný odstup. Č.1 je původní korunka.
Lovap Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Ja by som dal asi 3. Tá pôvodná (na môj vkus, samozrejme) dosť trčí. Ja by som radšej väčšiu (priemerom) ale užšiu, aby tak netrčala von.
VS Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 Myslím, že by jim slušel tento tvar korunky https://www.kronium.cz/index.php?act=viewPr...od&productId=22
Kocour Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 r4d3k napsal: mě se líbí 5 nebo 6 Souhlas.
bunny Odesláno 11. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2006 a co tak tieto? http://www.chrononet.de/armbanduhren-herre...handaufzug.html ospravedlnujem sa, ze neviem vlozit odkaz, ale hodinky celkom pekne
Michael Frešera Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Pěkné, a já zase koukám na to, že Molnija má modré šroubky a kalibr broušený a la A.Lange&S...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se