Honza49 Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 S jiným, než českým kalibrem to nemá cenu. Já bych byl pro 50, ale podřídím se. Už jsem koupil 66 s nápisem na ozubeném kolečku.
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Nejsem převlečený PRIM, ale nemuselo by to být vůbec špatné:)
cigi Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Já tedy hlasuju: Lukáš: s Jewels
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Já bych tam ty kameny taky nechal
cigi Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Já odvahu mám, ale jako s těmi mosty to ve mě vzbuzuje strach Já Ti věřím, ale jsem pro kameny.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 2 odklizec: Tak jak jsi dopadl s nákupama? Ja se odpoledne prošel po Žižkově a koupil jsem tyhle Primky: 2Prim: Měli tam dvoje po 100 Kč, jenže nešly, netikaly. Má cenu kupovat momentálně nefukční strojky? Nepomůže tomu renovace? Pak jsem viděl dvoje Prim Sport, ale chtěl za ně 500 Kč za kus. Není to moc? Ještě měli v jiné zastavárně zlacené Primky s bílým ciferníkem bez datumovky, indexy byly jen tenké čárky, velmi tenké špičaté ručičky a korunka ve stylu Cartier. Zastavárník tvrdil, že je to nějaký vzácnější model...
Prokop Odesláno 12. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2005 Musel bych je vidět. Dnes jsem se také zastavil v jedné zastavárně (bazaru) trochu jsem jim to vybrakoval.:-) Doporučuji kupovat pouze hodinky, které jsou schopny viditelného a slyšitelného chodu. Když Vám jde o strojek, nemusí Vám vadit, jak vypadá pouzdro. Můžou to být klidně dětské hodinky. Na druhou stranu, pokud Vám záleží, aby byl strojek v dobrém stavu, je dobré sledovat i stav opotřebení pouzdra (poškození rázem by bylo viditelné). Kalibry 66 se dají sehnat do 200,-Kč úplně v pohodě (patří mezi nejlevnější, a přitom jsou spolu s 68 nejspolehlivější). Zástavárníci si už pomalu začínají uvědomovat, že je větší sháňka po primkách a dokonce už jsou tak fikaní, že například kalibry 52, které jsme použitli do celozlatých solitérů (některé fotky jsou na webu a byly v tisku), už zdražili na dvojnásobek. Dělejte tedy drahoty, chtějte slevu atd. .... poznámka pro cigiho.
Honza49 Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Pro Prima a vlastně pro ostatní V kalkulaci jsem se dočetl, že za hodinky se strojkem eta bude cena 12000 i se strojkem. Za 66 o 3000 více a ještě si musím dodat strojek, protože se to musí vyvložkovat. Pochopil jsem, že všichni chceme hodinky s 66. Proč tedy neudělat pouzdro přímo na 66, a tím ty 3000 ušetřit? Nebo se pletu? Honza49
Ondraj Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Myslím, že Prim někde výše psal, že v případě, že všichni budou mít 66, příplatek za úpravu nebude.
Lukáš Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 to Honza 49: Je to proto, že pouzdro je původně navržené pro ETU, je třeba ho dodatečně upravit, nejen dát vložku. Nevím jestli PRIM psal, že pokud budou všechny se 66, příplatek nebude, asi jsem to přehlédl nebo to tak není.
Lukáš Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Já jsem teď kupoval několik kusů PRIMek, ceny jsou od 80 - 200Kč za běžné typy. Sporty jsem viděl tak 100 - 500Kč, podle stavu a také podle toho, kde kupuješ. Ale všechny mnou koupené jsou funkční. Já se vždy zeptám, jetli mohu sundat dýnko a většinou to klapne, takže mrknu na strojek. Někde na mě zkoušeli PRIM kal.66 za 800Kč, ale to nevyšlo a ten jejich stav.......
zdenda Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 http://xs.to/xs.php?f=P1010049.JPG&h=xs59&d=05502 http://xs.to/xs.php?f=P1010050.JPG&h=xs59&d=05502 poslední úlovek, myslím, že už začínáme být podezřelí:cool:po bazarech a zástavárnách protože nemám lupu, tak prosím o pomoc, ale myslím, že to je 66 kal.
Honza49 Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Dotaz, mám kalibr 66 1 a ten nemá vteřinovku. Ztratila se, nebo musím shánět nové hodinky? Už jste je všechny vybrali. V Ostravě jsem vzal poslední s nápisem Prim na ozubeném kolečku. Honza49
Prokop Odesláno 13. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Tak ještě jednou.:-) Cena 12.000,-Kč včetně DPH je za hodinky v sériové podobě. Ta sériovost je podmínkou, protože kdybych měl rozpočítat náklady na přípravu výroby modelu Linea 40 do dvaceti kusů, trochu by se Vám to vše prodražilo. Pak by cena jedněch hodinek byla více než dvojnásobná, a to je zrovna model Linea nenáročný na přípravu výroby. Hodinky složitosti Orlíku by byly daleko dražší. Všechno je to počtu kusů, do kterých musím rozpočítat přípravu výroby. Zmínka o vestavbě "zadarmo" vychází z mého výroku vůči cigimu, kdy jsem prohlásil, že dokážete-li se shodnout na jedné jediné variantě Chronomag Limited Edition, zauvažuji o nějaké formě, jak Vám naoplátku udělat radost, třeba i nižší cenou konverze. Stále si za tím výrokem stojím, ale stále to také vypadá, že chce každý něco jiného. Na druhou stranu připouštím, že už se nám začínají požadavky slaďovat. Tak v půli diskuze to vypadalo na 20 solitérů.
Prokop Odesláno 13. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Souhrn dosavadních faktů k objednávkám: Závaznou objednávku poslalo pouze 14 lidí + další 2 jinou formou potvrdili zájem (z 24 ohlášených tedy cca 65%). 1) jedna objednávka je spíše solitér 2) 15 je napevno rozhodnuto jít do provedení s kalibrem 66 (různé barvy číselníků a kombinace ručiček). Doporučuji se sjednotit na variantě s kalibrem 66 a černým nebo bílým číselníkem bez datumky. (ti co budou chtít inversní variantu se shodnou grafikou, dostanou ji bez příplatku stejně jako vteřinovku v barvě číselníku) Všechny operace s původním kalibrem 66 (repase, zušlechtění, zlacení atd.) budou dohadovány individuálně a cena těchto operací není zahrnuta v ceně konverze pouzdra z kalibru 73 na 66. Doposud mi e-mailem objednávku zaslali: Kalimero, Lukáš, Viktor, Peca, cigi za 3ks, ondraj, zdenda, Dali, Kamil, odklizec, Honza49 Honza49 sérii uzavírá. V diskuzi potvrdili svou účast i Chronomag a telefonicky i mnovace Od ostatních potřebuji dát vědět, zda se své účasti zříkají nebo ne. Pokud i ostatní setrvávají mezi zájemci, tak mi prosím pošlete e-mail.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se