Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 19:31, 'Kamil' napsal:

Můžeš si dát ve Firefoxu blokovat obrázek a budeš tam mít jen tu lištu. Jak je to u jiných prohlížečů, nevím.

Neni to idelani, ale diky, ten panel klidne mohl byt dole, tam by myslim nikomu nevadil.

Odesláno
  V 23. 5. 2010 v 18:03, 'YPO' napsal:

od čeho se to odvíjí ?

Ja bych rekl, ze od hodnoceni jednotlivych prispevku, ale nevim, zatim je tu dost veci u kterych nevim k cemu jsou.. zitra na to vsechno prijdu :)
Odesláno

Taky moc děkuju za tmavý skin - je to mnohem lepší :) Šlo by to nastavit i pro mobilní verzi?

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 7:40, 'Chronomag' napsal:

Tak jsem přidal Delicate skin, ten zelený, račte vyzkoušet. Rovněž jsem přidal do prava statuty, abyste věděli, k čemu to je :)

Skiny dobre, ale tohle mi to dela u cerneho a zeleneho. O zelenem jsem si precetl ve tvem statusu :smile_anim:

post-5631-1274777619,96.png

Odesláno

Zelený skin zatiaľ jednoznačne (subjektívne) najpríjemnejší, určite zmena k lepšiemu. Neviem síce, či sa zelená farba vizuálne hodí k "chronotematike", ale to je asi jedno.... ešte odstrániť (podľa mňa) prebytočnú galériu a bude to fajn :-)

Návštěvník Snow
Odesláno

Zelený je fajn, ale ztrácí se mi tlačítko Zobrazit nové příspěvky, které bylo v bílém pěkně zvýrazněno.

Odesláno

Bude se, prosím, dělat něco s lištou galerie nebo si to musím nastavit manuálně v prohlížeči?

A rámeček s počtem příspěvků je fajn, aspoň je vidět, kdo je tu největší spammer :D Až si říkám, kde to někteří naženou.

Odesláno
  V 24. 5. 2010 v 17:05, 'Chronomag' napsal:

Chyba s fotkama v galerii byla opravena. Jestli to není z galerie, tak mi napište, o co šlo, kde to bylo...

Jak se zdá, chyba byla opravena, ten formát fóra se už nenabourává ani na IE6, co máme v práci.

Fotky už jsou řádně v rámci témat a příspěvků přesně tam, kde mají být ...

Tímto tedy děkuji, ta nejotravnější chyba, díky které bylo procházení fóra u mě v práci martyrium, byla opravena.

Ta zelená je opravdu nejpříjemnější na oči, byla to dobrá volba. ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...