Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me zatim vse funguje, jak ma. Jen dve pripominky.

Vpravo je okno s "nejvice prispevku dnes". Postradam jeho smysl. Kdyby slo pripadne kliknout na osobu a zobrazit ty posledni prispevky, ale takhle to cloveka jen hodi na profil dotycneho.

No a nejvic mi vadi polozka hledani. Vysledky jsou neprehledny, v minulem foru slo heldat lip, vysledky se zobrazovaly v celych vlaknech. Mozna jsem to tu ale jen prehledl, jde to nekde nastavit?

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 11:19, 'lolohh' napsal:

Mají to takto všichni, nebo jsem zase něco podělal?

B je správně :)

post-147-127478664585.jpg

Odesláno

Já to mám také tak u tohoto zelelného skinu, předpokládám, že to je v kódu tak, aby to bylo navrchu ...

Aha, ten tvůj screenshot se mi opět posunul napravo, mimo všechny ostatní příspěvky ... :(

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 11:36, 'Donuts' napsal:

Kdepak A je spravne, musis mit opravdu nadstandardni rozliseni aby ta horni lista nepretekla pres ten ram.

Mám 17" a 1440x900, to je hodně?
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 11:59, 'Peta-Biker' napsal:

Zatím mi nejvíce vadí, když jsem třeba v sekci humor a pak kliknu na nějaký odkaz na video a nebo něco, tak se neotevře další okno - to je celkem pěkně na prd.

Tak klikej prostrednim.

Odesláno

To prekrývanie "osobnej" lišty s obrázkom na pozadí bude asi spôsobené použitím nižšieho rozlíšenia. ja mám v práci 1024x768 a mám to prekryté. V prípade širokouhlého monitora tento problém asi nenastane (vyskúšam však až doma :-)

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 12:16, 'kibi' napsal:

je to klasicke pehapko... staci podrzet Ctrl + zarotovat koleckem u mysi a dejou se veci - zvetseni/zmenseni jednotlivych prvku i pisma... Posted Image

Akorat pak se blbe ctou ty blechy. :)

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 12:16, 'kibi' napsal:

je to klasicke pehapko... staci podrzet Ctrl + zarotovat koleckem u mysi a dejou se veci - zvetseni/zmenseni jednotlivych prvku i pisma... :)

Co s tym ma PHP?
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 12:31, 'redd' napsal:

Tak to mi taky neni jasný...

Už vím....když najedeš na hlavní stránku fóra tak vpravo je ten status..něco jako "Co se ti momentálně honí hlavou" :)
Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 14:12, 'Diamondking' napsal:

Už vím....když najedeš na hlavní stránku fóra tak vpravo je ten status..něco jako "Co se ti momentálně honí hlavou" :)

Já měl ten pravej panel skrytej, tak mi chvilku trvalo, než jsem to našel... Dík

Odesláno
  V 25. 5. 2010 v 14:12, 'Diamondking' napsal:

Ze by se nam z chronomagu stal fejsbuk? :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...