Přejít na obsah

Nová verze fóra od 21.5. - vítejte a problémy hlašte

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 519
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

potrebuju poradit. stala se mi takova delikatni vec. jednou clovek pootevre dvirka a nastavi dobre srdce a mladej Bernau uz se mi tam nasackoval 2x. jak se ho mam jedenkrat zbavit? fazere...help :))))

post-3915-050182800 1282657618.jpg

Odesláno

Dříve, když jsem si nechal zobrazit profil člena, tak tam šlo kliknout a ukázaly se všechny příspěvky (resp. všechna témata) toho člena. Nyní tam tuto funkci nevidím. Zmizela, jsem slepej, nebo blbej? Fungovalo to i na mě, teď jich vidím jenom pět posledních (stejně jako u ostatních).

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky mi to nejde a nemůžu najít nic, čím bych oživil. Řeším to přes rozšířené vyhledávání.

V 24. 8. 2010 v 18:21, 'Dantechno' napsal:

Vlevo v profilu pod fotkou/obrazkem zadej "find my content" a v roletce vyber vsechny Topicy ktere jsi zalozil...

Vidíš, to jsem nenašel.:)
Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:21, 'Dantechno' napsal:

Vlevo v profilu pod fotkou/obrazkem zadej "find my content" a v roletce vyber vsechny Topicy ktere jsi zalozil...

Kdepak. To ukáže vlákna (nikoliv všechna!), do kterých jsem přispěl, ale nikoliv konkrétní příspěvek.
Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:25, 'lolohh' napsal:

Kdepak. To ukáže vlákna (nikoliv všechna!), do kterých jsem přispěl, ale nikoliv konkrétní příspěvek.

Jo aha , spatne jsem te pochopil...

Jo hele, tak dej vty roletce " view all posts..." Je to ono?

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:26, 'Dantechno' napsal:

Dřív to fungovalo tak, že jsem si našel kulixe, nechal si ukázat všechna témata, která založil, vybral jsem si z nich to, když se chlubil svými tenkrát novými PAM243 a kochal jsem se. Bez problémů. Teď to v profilu kulixe prostě není.

Dneska jsem četl po pár dnech fórum, hrozně se mi líbila tvoje věta, že máš alergii na Damasko a pana Frýdla, zavřel jsem okno, že svou odpověď (že to mám takřka stejně) napíšu později. Najel jsem pak na tvůj profil, chtěl si nechat ukázat všechny příspěvky a zjistil jsem, že to nejde. Protože mám sklerózu, tak nevím, v kterém vlákně to bylo.

V 24. 8. 2010 v 18:26, 'Dantechno' napsal:

Jo hele, tak dej vty roletce " view all posts..." Je to ono?

kua kua, kde je view all posts? To bude ono.

Edit: už to vidim. Díky! Ale stejně je to poonděný, protože tam všechna témata prostě nejsou (teda aspoň kulixovo vlákno o jeho 243 pod jeho profilem není). Ještě jednou díky.

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:35, 'lolohh' napsal:

Ty než to najdeš a zakroužkuješ, tak to mám, musíš být rychlejší! :D Díky. Ale jak jsem psal výše, stejně tam není všechno.

Tak si trhni :D Ja se s tim patlam jak magor , malem se mi sekl komp jak jsem to vyrabel... a on takhle.. :D

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:37, 'Dantechno' napsal:

Tak si trhni :D Ja se s tim patlam jak magor , malem se mi sekl komp jak jsem to vyrabel... a on takhle.. :D

Nesmíš ty kružnice a elipsy kreslit ručně.
Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:39, 'lolohh' napsal:

Nesmíš ty kružnice a elipsy kreslit ručně.

Musi to mit stabni kulturu. Aby ses v tom orientoval :D .... no nic jdu koukat na fotbal - LM

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 18:31, 'lolohh' napsal:

.... jsem si našel kulixe, nechal si ukázat všechna témata, která založil, vybral jsem si z nich to, když se chlubil svými tenkrát novými PAM243 a kochal jsem se. Bez problémů. Teď to v profilu kulixe prostě není.

........

To budou ty inteligentní funkce novýho fóra. Se to filtruje, protože:

1. Kulix píše jen samý hovadiny; a

2. Ty PAM 243 jsou dost divný.

:lol2:

Odesláno
  V 24. 8. 2010 v 19:39, 'lib' napsal:

To budou ty inteligentní funkce novýho fóra. Se to filtruje, protože:

1. Kulix píše jen samý hovadiny; a

2. Ty PAM 243 jsou dost divný.

:lol2:

ad 1. Jo :D

ad 2. Ne. Submersible je vyšší stupeň nákazy Paneraitidou, jsou skvělý.

Odesláno
  V 2. 9. 2010 v 23:31, 'Ondy' napsal:

Mě se tady líbí a na ovládání se dá rychle zvyknout....díky

Mně taky a souhlasím se snadností ovládání... Zvládá to i moje 68 letá máma. Prostě jenom zmáčkne tlačítko a už to jede...díky.
  • po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...