Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Za poslední týden jsem dostal dvě nabídky na odkup mých Sinn. Mám je docela rád, ale jako HH promiskuita bych se asi prodeji nebránil X ALE X neměl bych aktuálně žádné hodinky s černým číselníkem a ani nevím čím bych je adekvátně nahradil = MÁ NĚKDO NĚJAKÝ NÁPAD ČÍM JE NAHRADIT? a berte prosím v potaz jejich cenu a jedinečnost = HLEDÁM adekvátní náhradu cenovou a vyjímečnou - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 U1? (já vim, není to vono ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 U1? (já vim, není to vono ) né, že to není ono - to je to samé - myslel jsem jiný, stejně hodnotný brand za stejné peníze / jo a který jsem ještě nevyzkoušel/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 né, že to není ono - to je to samé - myslel jsem jiný, stejně hodnotný brand za stejné peníze / jo a který jsem ještě nevyzkoušel/ V tom případě je neprodávej, protože by jsi zůstal bez náhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Jo táák. No tuhle jsi hulákal, že si koupíš Breitle SOH46 .. ty ne? edit: jsem si přečet tvůj dovětek Upraveno 24. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jednoznačně Seiko Tuňák, koule na ně máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 ty uz ses zase Ypo?To je kurevsky nespravedlivy.Ty si muzes menit mena jak se ti zlibi a ja musim vydrzet s nazvem pripominajici prostitutku z devadesatejch roku......spajdy povidal,ze kvuli tomu,ze moje prezdivka pripomina erotickou linku pred krachem,nemuzu se v zivote zbavit Aquatimeru....prej nebudim duveru..povidal ten vocas......VERIM,ZE TY MAS DANIKA RAD A KOUPIS JE.....jsem ve financni tisni-koupim ti pivo a palacinku...........................................vazne-pro takovyho magora bych videl jedinou znacku a tou je WELDER Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) ty uz ses zase Ypo?To je kurevsky nespravedlivy.Ty si muzes menit mena jak se ti zlibi a ja musim vydrzet s nazvem pripominajici prostitutku z devadesatejch roku......spajdy povidal,ze kvuli tomu,ze moje prezdivka pripomina erotickou linku pred krachem,nemuzu se v zivote zbavit Aquatimeru....prej nebudim duveru..povidal ten vocas......VERIM,ZE TY MAS DANIKA RAD A KOUPIS JE.....jsem ve financni tisni-koupim ti pivo a palacinku...........................................vazne-pro takovyho magora bych videl jedinou znacku a tou je WELDER hele ty militantní gumo : nick ti změní Kamil za 12 367 korun a weldery nechci, připomíná mi to dart wadera těsně před smrtí Upraveno 24. května 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 hele ty militantní gumo : nick ti změní Kamil za 12 367 korun a weldery nechci, připomíná mi to dart wadera těsně před smrtí MAS KLIKU,ZE SEM TOLERANTNI A TAK TU MILITANTNI GUMU PREJDU S NADHLEDEM....ne jak nekteri,co by uz pro tebe somrovali banana......Kamil se se mnou po srazu nebavi,protoze poznal mou pravou povahu..... 12 367 korun ...pisu ty vole,ze sem ve financni tisni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 to už je jiná cenová liga MAS KLIKU,ZE SEM TOLERANTNI A TAK TU MILITANTNI GUMU PREJDU S NADHLEDEM....ne jak nekteri,co by uz pro tebe somrovali banana......Kamil se se mnou po srazu nebavi,protoze poznal mou pravou povahu..... 12 367 korun ...pisu ty vole,ze sem ve financni tisni zkus ho ukecat - slyší i na šunku, lančmíd, prej i fazole = je to na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Damasko je fajn. Ale ať to vezme s jejich strojem. Když už... to už je jiná cenová liga Třeba se časem odhodláš - když na nic jiného nenarazíš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Tezka volba. Kdyz uz jsi preklenul paseni po sluvutnych znackach, tak za Sinn se nahrada hleda tezko. Ja osobne Sinn vidim jako moznost vykaslat se na vsechny machrindexy a nakupy/prodeje hodinek a nechat si jedny hodinky. Ale jestli chces jeste porad zkouset (asi jo, jinak by sis ty Sinny nechal), tak co takhle zkusit neco z uplne jineho rybnika? Sice nebudou odolny ani vodotesny, ale je to kvalitni "nenamachrovana" znacka, ktera rozhodne ma svoji hodnotu - a sice Nomos. Celkove musim priznat, ze jsou mi nemecti vyrobci velmi sympaticti. Jo a jestli se nechces vzdat odolnosti a vodotesnosti a nevadi Ti ETA, tak je tu napr. Stowa Seatime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 To nenahradis nicim adekvatnim ve smyslu technika vs penize. Tak uz prestan blbnout a supaj na kute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Tezka volba. Kdyz uz jsi preklenul paseni po sluvutnych znackach, tak za Sinn se nahrada hleda tezko. Ja osobne Sinn vidim jako moznost vykaslat se na vsechny machrindexy a nakupy/prodeje hodinek a nechat si jedny hodinky. Ale jestli chces jeste porad zkouset (asi jo, jinak by sis ty Sinny nechal), tak co takhle zkusit neco z uplne jineho rybnika? Sice nebudou odolny ani vodotesny, ale je to kvalitni "nenamachrovana" znacka, ktera rozhodne ma svoji hodnotu - a sice Nomos. Celkove musim priznat, ze jsou mi nemecti vyrobci velmi sympaticti. Jo a jestli se nechces vzdat odolnosti a vodotesnosti a nevadi Ti ETA, tak je tu napr. Stowa Seatime. Seatime už měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Seiko ti nikdy nesmrdelo, tak proc ne tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jedny SEIKO za pekelonu cenu už má. Řekl bych, že půjde po jiné zemi původu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jedny SEIKO za pekelonu cenu už má. Řekl bych, že půjde po jiné zemi původu. Ne ze bych na ne mel , ale zase za tak pekelnou cenu nejsou (900EUR). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Ne ze bych na ne mel , ale zase za tak pekelnou cenu nejsou (900EUR). OK, já ty ceny z hlavy neznám. Jsou v tom dráty nebo kolečka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Co nejake Glycine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 YPO - prodej Sinny a kup si Rolex, pak budes vyrovnanej a nebudes mit tolik blbejch kecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se