Přejít na obsah

Sinn UX x CO ?

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Za poslední týden jsem dostal dvě nabídky na odkup mých Sinn.

Mám je docela rád, ale jako HH promiskuita :D bych se asi prodeji nebránil X ALE X neměl bych aktuálně žádné hodinky s černým číselníkem a ani nevím čím bych je adekvátně nahradil

= MÁ NĚKDO NĚJAKÝ NÁPAD ČÍM JE NAHRADIT? a berte prosím v potaz jejich cenu a jedinečnost :D = HLEDÁM adekvátní náhradu cenovou a vyjímečnou - he he

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty uz ses zase Ypo?To je kurevsky nespravedlivy.Ty si muzes menit mena jak se ti zlibi a ja musim vydrzet s nazvem pripominajici prostitutku z devadesatejch roku......spajdy povidal,ze kvuli tomu,ze moje prezdivka pripomina erotickou linku pred krachem,nemuzu se v zivote zbavit Aquatimeru....prej nebudim duveru..povidal ten vocas......VERIM,ZE TY MAS DANIKA RAD A KOUPIS JE.....jsem ve financni tisni-koupim ti pivo a palacinku...........................................vazne-pro takovyho magora bych videl jedinou znacku a tou je WELDER

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ty uz ses zase Ypo?To je kurevsky nespravedlivy.Ty si muzes menit mena jak se ti zlibi a ja musim vydrzet s nazvem pripominajici prostitutku z devadesatejch roku......spajdy povidal,ze kvuli tomu,ze moje prezdivka pripomina erotickou linku pred krachem,nemuzu se v zivote zbavit Aquatimeru....prej nebudim duveru..povidal ten vocas......VERIM,ZE TY MAS DANIKA RAD A KOUPIS JE.....jsem ve financni tisni-koupim ti pivo a palacinku...........................................vazne-pro takovyho magora bych videl jedinou znacku a tou je WELDER

hele ty militantní gumo : nick ti změní Kamil za 12 367 korun a weldery nechci, připomíná mi to dart wadera těsně před smrtí :) Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

hele ty militantní gumo : nick ti změní Kamil za 12 367 korun a weldery nechci, připomíná mi to dart wadera těsně před smrtí :)

MAS KLIKU,ZE SEM TOLERANTNI A TAK TU MILITANTNI GUMU PREJDU S NADHLEDEM....ne jak nekteri,co by uz pro tebe somrovali banana......Kamil se se mnou po srazu nebavi,protoze poznal mou pravou povahu..... 12 367 korun :suicide_anim: ...pisu ty vole,ze sem ve financni tisni
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

;)

to už je jiná cenová liga

MAS KLIKU,ZE SEM TOLERANTNI A TAK TU MILITANTNI GUMU PREJDU S NADHLEDEM....ne jak nekteri,co by uz pro tebe somrovali banana......Kamil se se mnou po srazu nebavi,protoze poznal mou pravou povahu..... 12 367 korun :suicide_anim: ...pisu ty vole,ze sem ve financni tisni

zkus ho ukecat - slyší i na šunku, lančmíd, prej i fazole = je to na tobě
Odkaz ke komentáři

Damasko je fajn. Ale ať to vezme s jejich strojem. Když už...

to už je jiná cenová liga

Třeba se časem odhodláš - když na nic jiného nenarazíš.

Odkaz ke komentáři

Tezka volba. Kdyz uz jsi preklenul paseni po sluvutnych znackach, tak za Sinn se nahrada hleda tezko. Ja osobne Sinn vidim jako moznost vykaslat se na vsechny machrindexy a nakupy/prodeje hodinek a nechat si jedny hodinky. Ale jestli chces jeste porad zkouset (asi jo, jinak by sis ty Sinny nechal), tak co takhle zkusit neco z uplne jineho rybnika? Sice nebudou odolny ani vodotesny, ale je to kvalitni "nenamachrovana" znacka, ktera rozhodne ma svoji hodnotu - a sice Nomos. Celkove musim priznat, ze jsou mi nemecti vyrobci velmi sympaticti. Jo a jestli se nechces vzdat odolnosti a vodotesnosti a nevadi Ti ETA, tak je tu napr. Stowa Seatime.

Odkaz ke komentáři

Tezka volba. Kdyz uz jsi preklenul paseni po sluvutnych znackach, tak za Sinn se nahrada hleda tezko. Ja osobne Sinn vidim jako moznost vykaslat se na vsechny machrindexy a nakupy/prodeje hodinek a nechat si jedny hodinky. Ale jestli chces jeste porad zkouset (asi jo, jinak by sis ty Sinny nechal), tak co takhle zkusit neco z uplne jineho rybnika? Sice nebudou odolny ani vodotesny, ale je to kvalitni "nenamachrovana" znacka, ktera rozhodne ma svoji hodnotu - a sice Nomos. Celkove musim priznat, ze jsou mi nemecti vyrobci velmi sympaticti. Jo a jestli se nechces vzdat odolnosti a vodotesnosti a nevadi Ti ETA, tak je tu napr. Stowa Seatime.

Seatime už měl ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...