Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Pokud se dohodnete nanějakém realizovatelném návrhu, a ty od hciq takovými jsou!!!! tak bych oběhnul nožíře a zjistil co a jak s materiály, ceny, lhůty, variantní řešení. Ve výsledku počítám s tím, že by k nožíři zaběhl i hciq aby morálně dohlédl, že někdo jeho návrh nedokurví
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Tuhle větu jsem, přiznám se, očekával hned co sect přišel s tímhle nápadem Jednu limitku tady na foru už jsme spoludělal a dodnes si pamatuju jaká strastiplná práce to byla a jak ten největší prudiš a idiot pak odstoupil a koupil si quarcky Počkej, to mám chápat tak že jsem prudič a idiot ?
Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Proboha neee, jak tě to napadlo? Mluvil jsem o nenožové limitce
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Pokud se dohodnete nanějakém realizovatelném návrhu, a ty od hciq takovými jsou!!!! tak bych oběhnul nožíře a zjistil co a jak s materiály, ceny, lhůty, variantní řešení. Ve výsledku počítám s tím, že by k nožíři zaběhl i hciq aby morálně dohlédl, že někdo jeho návrh nedokurví Jestli jsem správně pochopil příspěvek od hciq tak by je vyráběl on. Soudím tak podle zmínky o množství materiálu který na to má. Mohu se ale mýlit.
Onisan Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Jestli jsem správně pochopil příspěvek od hciq tak by je vyráběl on. Soudím tak podle zmínky o množství materiálu který na to má. Mohu se ale mýlit. Tak ještě lépe, nebudu muset mluvit s nožířema
Conrad Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 ¨BTW tohle klubový nůž Knife-má něco do sebe,bohužel nejsem majitelem
TomAnt Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Nebolo by vhodne najprv povedat/stanovit, na aky ucel ma ten noz byt? Do vitriny?Do vacku do mesta?Do lesa? Opat sledujem vyvoj limitky z opacneho smeru Najprv navrh (ktory je mimochodom fakt pekny) a potom sa k nemu ladi ucel
hciq Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Tak pánové, pěkně se to tady rozjelo, to teda jo. Něco k těm nožům, ten co je předmětem diskuze jsem vymyslel někdy před patnácti lety, jako pracovní nůž a nazval ho "Tříprsťák". Tenkrát jsme hodně dělali výstavy a já potřeboval něco s čím fiknu stejně koberec, kartón, Kappu a třeba plexi, co mi nevypadne z ruky, když visím v deseti metrech a v ruce mám dva nástroje... dá se s tou kudlou štípat dříví (třísky)atd. Tenkrát nebyl zavírací a měl pouzdro na klipu. Drží se např. tak, že ukazováček a prostředníček se strčí do díry v čepeli, prsteníček na střenku a malíček tlačí proti prvním dvěma prstům ....atd. Upgrade došel loni, když jsem dělal návrh reklamního nože pro jednu outdoorovou agenturu. Pak se to nerealizovalo, a já to hodil do šuplíku. Když jsem zajišťoval výrobu (knife.cz) vyslechl jsem si hromadu pičovin, než jsem zakotvil u jednoho moraváka. Tenkrát cena tý "luxusnější" kudly byla něco přes tři litry. Toho tříprsťáka jsem chtěl vyřezat na drátovce, výbrus dodělat ručně a na střenku polyuretan vypěněnej do formy. Ještě k technickýmu řešení, u toho tříprsťáku je to zavírání lehce problematický a hodně oslabuje celkovou konstrukci nože. Pojistka je moje modifikace takový tý klasický sedlácký. V zavřený podobě nůž vadit nebude, jedno Spyderco má hodně podobný tvar. Raději bych ale tu kudlu udělal do pouzdra. bude nezničitelná a výroba se celkově zlevní. Pokud tu kudlu budete chtít, tak jí můžu nacenit na cca 30 kousků. Jen by bylo dobrý vymyslet co se na ní napíše a jak. Můžeme to vypálit laserem, vyřezat drátovkou, vyleptat, gravírovat .....Materiál nože je šumák, hodně lidí tady ujíždí na nožích, takže je to zbytečný vyjmenovávat, všechno je jen vo koncový ceně. Pokud teda máte zájem, tak je potřeba cca 25-30 zájemců. Nechám pak udělat limitku o uzavřenejch 50 ti kusech. Ještě sem šoupnu nějaký jiný skizzy z tý zakázky, ať máte vo čem přemejšlet, ale tříprsťák bez zavírání vidím jako favorita. zdar !!! 1
Godin Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Za mě určitě tříprsťák, ale pokud to bude jen trochu technicky řešitelné, tak určitě zavírák. To je to, co mě na tom netradičním tvaru láká.
PhoeniX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Ty s pevnou čepelí jsou taky super a možná se mi dokonce líbí víc.
quest987 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 docela by se mi taky zamlouvala nejaka limitka noze,ale ume taktez zavisi na finalni cene
Harry Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Také bych bral ten "tříprsťák" a raději zavírací. Je prostě boží
kubson Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 tříprsťák bez zavírání vidím jako favorita. se hlásím
pavel23 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Když to bude zavírák tak bych se taky přidal.
atim Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Já jsem také jednoznačně pro ten tříprsťák, protože takovej nebude mít nikdo a přimlouval bych se za plnou důvěru v autora a aby si to kočíroval sám, jinak to dopadne jako reklamní předmět pro nějakou pitomou pojišťovnu. Ten design a tvar je natolik specifickej (a hlavně dokonalej), že bych do toho moc nekecal. Dávám palec nahoru a hlásím se, takovej nůž mi totiž strašně chybí od doby co jsem ztratil svoje spyderco. 1
JDenver Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Tak pánové, pěkně se to tady rozjelo, to teda jo. Něco k těm nožům, ten co je předmětem diskuze jsem vymyslel někdy před patnácti lety, jako pracovní nůž a nazval ho "Tříprsťák". Tenkrát jsme hodně dělali výstavy a já potřeboval něco s čím fiknu stejně koberec, kartón, Kappu a třeba plexi, co mi nevypadne z ruky, když visím v deseti metrech a v ruce mám dva nástroje... dá se s tou kudlou štípat dříví (třísky)atd. Tenkrát nebyl zavírací a měl pouzdro na klipu. Drží se např. tak, že ukazováček a prostředníček se strčí do díry v čepeli, prsteníček na střenku a malíček tlačí proti prvním dvěma prstům ....atd. Upgrade došel loni, když jsem dělal návrh reklamního nože pro jednu outdoorovou agenturu. Pak se to nerealizovalo, a já to hodil do šuplíku. Když jsem zajišťoval výrobu (knife.cz) vyslechl jsem si hromadu pičovin, než jsem zakotvil u jednoho moraváka. Tenkrát cena tý "luxusnější" kudly byla něco přes tři litry. Toho tříprsťáka jsem chtěl vyřezat na drátovce, výbrus dodělat ručně a na střenku polyuretan vypěněnej do formy. Ještě k technickýmu řešení, u toho tříprsťáku je to zavírání lehce problematický a hodně oslabuje celkovou konstrukci nože. Pojistka je moje modifikace takový tý klasický sedlácký. V zavřený podobě nůž vadit nebude, jedno Spyderco má hodně podobný tvar. Raději bych ale tu kudlu udělal do pouzdra. bude nezničitelná a výroba se celkově zlevní. Pokud tu kudlu budete chtít, tak jí můžu nacenit na cca 30 kousků. Jen by bylo dobrý vymyslet co se na ní napíše a jak. Můžeme to vypálit laserem, vyřezat drátovkou, vyleptat, gravírovat .....Materiál nože je šumák, hodně lidí tady ujíždí na nožích, takže je to zbytečný vyjmenovávat, všechno je jen vo koncový ceně. Pokud teda máte zájem, tak je potřeba cca 25-30 zájemců. Nechám pak udělat limitku o uzavřenejch 50 ti kusech. Ještě sem šoupnu nějaký jiný skizzy z tý zakázky, ať máte vo čem přemejšlet, ale tříprsťák bez zavírání vidím jako favorita. zdar !!! Zpracovat tuto koncepci jako full-tang je myslím velice dobrý nápad. Mám dojem že v zavíracím provedení by příliš dlouhé používání neustál a další nůž do vitríny asi nikdo nepotřebuje. Máš už nějakou představu o rozměrech? Co se týká značení tak jsem zastáncem pravidla, že v jednoduchosti je krása. Uvedu jeden z nápadů jen pro představu. V prvním řádku písmena "l." a "e." mezi ně logo Chronomagu. Na druhý řádek "No. 01/30". Logem mám na mysl jen ten ciferník nikoli celý nápis.
KGrob Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Určitě by mě to zajímalo. Zavírák je v pohodě, ale preferuji pevný knife
224477 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 hciq, ukaz aj tie ostatne dizajny ak to nie je problem... tento ma cepel ako miltner-adams pevne noze a v zlozenom stave pripomina spyderco polliwog /to je to co si mal na mysli/ Rozmerovo ako asi vychadza? cepel - celkovy - zatvoreny ? Poistka je myslena ako opierkova na pritlak palcom 'piemontais' alebo 'baskicka' bez dalsich zubov? Ja som mal na mysli nekonkretny dizajn, ktory by bol luxusnejsie ladeny /kombinacia carbon fiber ciernej a striebornej al. bielej farby/ a obsahoval by suciastky akoby z hodiniek.. Tzn. mohol by mat uz spominane B-uhr korunky ako kolicky na otvaranie cepele a povedzme v rukovati vsadene ozubene koliesko, skrutky modrene a tak. Drzim palce!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se