garyfisher Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Právě se mi dostala do rukou nabídka na limitovanou edici Orlíků. Co píšou: U příležitosti 45. výročí zahájení výroby legendárního modelu ORLÍK jsme pro všechny milovníky a příznivce hodinek PRIM připravili výjimečnou repliku tohoto vojenského speciálu. Hodinky budou vyrobeny podle originální výrobní dokumentace z roku 1965 se zcela minimálním počtem odchylek. Všem, kteří neměli to štěstí a nevlastní ve své sbírce původní model PRIM ORLÍK z roku 1965 se tak nabízí jedinečná příležitost získat repliku tohoto oblíbeného a ceněného modelu. Limitovaná série v počtu 45 ks vyvolaná zájmem našich příznivců Co vy na to? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Cena? Čekací doba? Stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Cena? Čekací doba? Stroj? Obchodně-technická specifikace: Materiál pouzdra: nerezová ocel Povrchová úprava pouzdra: pískovaný matový povrch Otočný kroužek: opatřen černou vypalovací barvou s bílým tiskem a svítícím bodem na ?12? Sklo: neprůstřelné sklo ?Bullet Proof? (originál byl opatřen plastovým sklem) Víko: šroubovací, bez průhledu na strojek Číslování hodinek: na víku hodinek bude použit historický formát číslování (rok_pořadové číslo), tj. 10 001 až 10 045 Korunka: ocelová s pískovaným matovým povrchem, vodotěsná Náramek: šedý, z přírodního kaučuku (původní byl z PVC) Spona: ocelová Vodotěsnost pouzdra: 6 ATM Strojek: PRIM kalibr 50 Upevnění strojku v pouzdru: pomocí tlumícího kroužku s pryžovým ?O? kroužkem. Číselník: dle původní předlohy s drobnou grafickou úpravou, místo radioaktivní barvy bude použito svítící barvy SUPER LUMINOVA Ručky: dle originálního provedení, tzn. mírně klenuté se svítícími indexy Balení: dřevěná krabička potažená plátnem včetně NAUKY O OBSLUZE a ZÁRUČNÍHO LISTU dle originálního provedení z roku 1965 Cena hodinek je stanovena na 45.000,- Kč vč. DPH Záloha ve výši 75%, splatná při objednání, doplatek ve výši 25%, splatný při dodání. Distribuce hodinek bude probíhat v září 2010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 To je vse co vim. Taky mam nabidku na Orliky s kalibrem 73. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Díky za info... A Ty budeš zájemce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 taky jsem to dostal... porad vaham nad velikosti... Jakoze jsou na dnesni dobu maly nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 kurva, kde vzít 45tis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 jo, pro mne je 47 mm B-Uhr limitka tak akorat Podle mě bys je měl koupit a když ti nebudou, tak mi dáš 50% slevu a já je od tebe vezmu aby ti doma nezavazely 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 to nezni spatne... Jojo, případně je s tebou vyměním za něco alespoň 50mm velkého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 To sklo je vážně neprůstřelné? Jak asi musí být silné? Doufám, že to Kibi vyzkouší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 To sklo je vážně neprůstřelné? Jak asi musí být silné? Doufám, že to Kibi vyzkouší. no proto bude mít Tada od kibiho 50% slevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 No vidíte, já u tý limitky jsem a nic mi nepřislo... Ano sklo by skutečně mělo být stejné jako se používalo na tanku.Nápad je to výbornej, otázka je, jestli tohle sklo není v rámci svých vlastností měkké. Ale to nevím. A cena je taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 No vidíte, já u tý limitky jsem a nic mi nepřislo... to samé ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 To je legrace, každej tu na Elton nadává a přitom tam všichni mají zadaný mail aby jim chodily novinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tech 38 mm je proste strasne málo, bohuzel. Jinak celkove to asi bude zajimava limitka, pouzity kalibr, sklo, pouzdro .......... i cena je docela v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 orliky sa pacia aj mne ale tych 38mm sakra malo. miesto bullet proof skla by mozno safir bol lepsou volbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Tech 38 mm je proste strasne málo, bohuzel. Jinak celkove to asi bude zajimava limitka, pouzity kalibr, sklo, pouzdro .......... i cena je docela v pohode. Logiku to má. Má to být přesná kopie. Kdyby dali větší pouzdro, rozhodí se proporce mimostředky. Malá vteřinovka na malém kalibru ve velkém pouzdře je blízko u středu a vypadá to směšně. To by tam museli dát Unitas a pak by to nebyly Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Logiku to má. Má to být přesná kopie. Kdyby dali větší pouzdro, rozhodí se proporce mimostředky. Malá vteřinovka na malém kalibru ve velkém pouzdře je blízko u středu a vypadá to směšně. To by tam museli dát Unitas a pak by to nebyly Primky. Jasne, logiku to dává, to chápu. Presto si myslim, ze lepsi nez presna kopie je dobrý remake, s vlastní invencí, prizpusobeny době a zákazníkům. 2 nebo 3 milimetry navíc by jim urcite slušely a nemuselo by to rozhodit design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Tohle má být speciálka pro fajnšmekry a tradicionalisty, proto je nutná absolutní věrnost s originálem. Neprůstřelné sklo z tanku je součástí toho vtipu. Myslím, že zvětšené orlíky ( nevím na kolik, ale počítám, že velmi dostatečně ) se prý taky připravujou a ty budou pro řadové obecenstvo. Upraveno 25. května 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Jak je to tedy: kal. 50 nebo Lip nebo mix? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se