cigi Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Biges, souhlasím s Tebou, za 5K by to byly super oblekovky s přiměřeným poměrem výkon-cena...... děláš si srandu z bigese, nebo z primek Každopádně trefa !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Dle informací z dneška zbývá v limitce už jen 10 kousků. Čísla k dispozici jsou 19, 28-31, 34-36, 38 a 39. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem garyfisher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 nemá je někdo z Prahy? potřeboval bych je vidět naživo...případně původní Orlík. Netuším, jak to sedí na ruce. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Limitka 33 už dnes má hodnotu 100 tisíc, tak bych neváhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Na to jsi přišel jak Josefe01? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Zeptej se majitele, za kolik je prodá, odhaduju že pod tuhle částku nepůjde, ale možná se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Jo takhle, já myslel, že se někde za tuhle cenu dražily nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Nabizet je za kilicko klidne muze, klidne i treba za mega, presto to nebude nic vypovidat o jejich hodnote, pokud se nenajde nikdo ochotnej tolik zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tak podobné hodinky mají cenu pro sběratele, běžný člověk (nebo bazar) za takové hodinky moc nedá, ale tak je to se vším. Tedy majitel č. 33 by je dnes určitě neprodal ani za 60 tis. tedy mají takovou nebo vyšší hodnotu alespoň pro něho.Mě napadlo, že by někdo chtěl hodinky postupně vykoupit a udělat z nich ucelenou sbírku 45ks, pak by hodinky začaly pěkně růst na ceně a každé takové "volné" hodinky by stály majlant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Josef01: to je bláznovství si myslet. To je blud vyvolaný primáckým PR.Z praxe: limitka primu má reálnou tržní hodnotu asi tak 50% ceny původní, vím za kolik jsem co kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 ...by prodal... CEna není za kolik by je majitel prodal, cena je, za kolik je někdo koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tak podobné hodinky mají cenu pro sběratele, běžný člověk (nebo bazar) za takové hodinky moc nedá, ale tak je to se vším. Tedy majitel č. 33 by je dnes určitě neprodal ani za 60 tis. tedy mají takovou nebo vyšší hodnotu alespoň pro něho. Mě napadlo, že by někdo chtěl hodinky postupně vykoupit a udělat z nich ucelenou sbírku 45ks, pak by hodinky začaly pěkně růst na ceně a každé takové "volné" hodinky by stály majlant. Josefe, byl bych velmi opatrný při takovýchto cenových konstrukcích. Dovolím si dodat: pro mně až ze sféry sci-fi. Podívej se, za kolik se prodávají OPRAVDU cenné a raritní kousky. Současná limitka Orlíků není nic raritního, navíc bude v příštích letech pokračovat, atd .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Bandicoot: Ale ano souhlasím, že dnes se prodávají hodinky Prim výrazně pod cenou a skoro nové hodinky se dají koupit za 10 místo 60 tis. Prim má nevýhodu, že nejsou oblíbené celosvětově a tak narážejí na cenový strop tohoto trhu. Tada: Dá se to přece pojmout i obráceně - jestliže nekdo limitky neprodá za nabízenou cenu, pak mají takovou hodnotu nebo vyšší, aniž ji by je někdo koupil. Na druhé straně je dotyčný může koupit třeba za 70 tis. a už je nikdy v životě neprodá ani za polovinu. Celkově věřím, že ta limitkja bude mít svou cenu řekněme za 25 let, tzn. hodinky koupit a uložit do trezoru pro potěšení nebo pozdější prodej. Každopádně hodinky jsou to moc hezké, mohli by klidně vyrábět podobné i sériově za třetinovou cenu ve velikosti 41mm a myslím, že by se dobře prodávaly. Bohužel cenová politika je dost podivná, což jasně ukazuje trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Ale ano souhlasím, že dnes se prodávají hodinky Prim výrazně pod cenou a skoro nové hodinky se dají koupit za 10 místo 60 tis... Já jsem hluboce přesvědčený, že to není pod cenou, ale že to je tak max přípustná cena. Myslím těch 10 000. Můžu totiž něco prodávat draho, prodat toho málo a krmit se velkou marží, nebo prodávat za slušnou cenu, která lidi přitáhne a krmit se mnohanásobkem malé marže. Elton zvolil první možnost, ale nemá na ní ani jméno, ani produkty. Abych jen nekritizoval, ty orlíky jsou poměrně světlá vyjímka, takže bych o nich začal uvažovat při ceně tak asi do 15 000. Pak bych si je z hlubokého patriotismu a náklonnosti k primkám (které sbírám, aby bylo jasno) koupil a smířil se s tím, že je to i tak dvojnásobně předražené. Tudíž je mít radši nebudu. Howgh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Bacha, Pevo, za podobná slova v tomto vlákně, ale asi na straně 4, jsem to pěkně schytal od dvou chytráků... Jinak ti z vás, kdo ještě váhají, pospěšte si, z téhle limitky zbývají již pouze dva kusy! U těch 55LE bylo vidět, že kvalita rostla s číslem pořadí. Teď jsme o 6 let dál a doufám že Elton taky. Které by mohly být podle citované premisy ty nejlépe zpracované! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Jinak ti z vás, kdo ještě váhají, pospěšte si, z téhle limitky zbývají již pouze dva kusy! Myslím, že se pleteš, co vím já, tak do dnešního rána byly k dispozici 4, takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Omlouvám se, chtěl jsem napsat 3 kusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Bacha, Pevo... Jo,jo díky za varování. Četl jsem. Měl jsem je v ruce. Jsou to krásný hodinky. Kvalitou a zpracováním odpovídají konkurenční produkci v ceně 600-650 eur. Všechno ostatní je nadstavba, za kterou připlatí jen ten, kdo je ochotnej. Někdo vdolky, jinej... Basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Za patnáct je budou mít co nevidět v parexu, pevo, dočkáš se. , budou se tedy jmenovat oplik z čs5r, ale cena bude odpovídat výkonu. Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 jóóó, já to tušil! Ale vážně, já se nepřu, ani to nikomu necpu. Prostě 45k půjdu utrácet jinam a strávím desítky bezesnejch nocí nad tím, jak se rozhodnout. Tady mám, a znovu opakuji bohužel, volbu usnadněnou. Kdybych se jako zlatník chtěl živit zbožím s podobným poměrem výkon/cena, chcípnul bych v naší konkurenci hlady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se