Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Odhaduju, že půjdou tak za 25.000,-, jak se dneska pokouší majitelé prodat 55 l.e. Prim bude podle mne zanedlouho dělat několik variant orlíku, včetně quartz mutace, takže se dostane na všechny. Domnívám se, že 45 l.e. není sběratelský kousek, je na běžné nošení, když si deš s klukama do bláta hrát na nato vs. varšavská smlouva. :D I jinde udělaj parádu, to jo, ale ve sbírce .... možná jednou v další generaci.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Hm, nějak jsem se o Prim nezajímal, teď vidím, že to je docela džungle :) Limitky Orlík 55 l.e. a SPARTAK 50 l.e. mi napovídá, že časem asi budou limitky na všechno co se kdysi vyrábělo třeba Diplomat 68 l.e. .....

Odesláno

Ano, s tím bych souhlasil. Byla by to fakt škoda, kdyby se nedostaly mezi lidi, protože to jsou podle mě vážně krásný a nadčasový hodinky. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak ono kupovat si nový hodinky a ojetý - 40% ceny je řekl bych standartní rozdíl v této třídě a cenové kategorii ( z tohoto hlediska asi nejhorší hladina). Vyjímky mohou potvrzovat pravidlo. A čekat, že limitované edice budou automaticky na druhotném trhu dražší, než standart, je myslím naivní. Limitky, tedy ty skutečné, jako třeba tahle, mají v sobě většinou nějaký výrazně menšinový prvek ( padesátku ) , který snižuje okruh potenciálních zájemců, jinak by to nebyly limitky, ale každý výrobce by jich nasekal tuny. A sázet na sběratelskou hodnotu je loterie a navíc dlooooouuuuhodobá.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Tak vodotěsnost do čtyř metrů teda standardně :) zvládnou, ...... dobrá zpráva, víc nebudu potřebovat, leda by mi někam spadly. Důvěra v prim zaslouží uctivý obdiv - šplháš na žebříčku, organic :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

No já si říkal, že to třeba ještě nikdo nezkusil je vyráchat ve vodě, tak to tu poslušně hlásím, že vydrží kraula a dno bazénu.

Hlouběji se ani nepodívají, a spíš to bylo jen tak z plezíru. Na cachtání mám jinak digitálky. Teď ještě vyzkoušet těch 12G :)

Tak vodotěsnost do čtyř metrů teda standardně :) zvládnou, ...... dobrá zpráva, víc nebudu potřebovat, leda by mi někam spadly. Důvěra v prim zaslouží uctivý obdiv - šplháš na žebříčku, organic :D

Odesláno

Měl jsem možnost je vidět a jsou pěkné. Oceňuji hlavně, že v Eltonu vyrobili ty vypouklé ručičky a namíchali barvu velmi podobnou originálu, jinak řečeno barvu, která se dá dobře použít i pro renovace PS1 pro zachování maximálně původního vzhledu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...