Přejít na obsah

Kolik hodinek vám na Chronomagu prošlo rukama

Za kolik jste nakoupili hodinky..  

311 hlasů

1. 1. ..během chronománie

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Uz tie nakrajsie kocky co si mozem dovolit som mal, momentalne ma nic netesi a v zbrojeni nevidim zmysel. Citim tu slobodu a sviezi vietor za dverami ktore zabuchnem s nejakymi uni quartzkami na ruke. Spoznal som tu vsak par vzacnych ludi a to je fajn.

Odesláno

Uz tie nakrajsie kocky co si mozem dovolit som mal, momentalne ma nic netesi a v zbrojeni nevidim zmysel. Citim tu slobodu a sviezi vietor za dverami ktore zabuchnem s nejakymi uni quartzkami na ruke. Spoznal som tu vsak par vzacnych ludi a to je fajn.

Neco podobnyho jsem mel cca 3 mesice, je to podle me zase jen otazka casu nez prijde chut zkusit neco noveho a nebo se vratit k necemu co ti prislo nejlepsi ;)

Sice v posledni dobe nemam ani moc casu ani moc chuti tady byt porad, nic to nemeni na tom, ze jedny kvalitni hodinky doma mit musim - to je zaklad :)

Odesláno

Edituji svůj prastarý příspěvek a to po druhé, bilancuji a vzpomínám:

Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)

Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikované

Citizen ( nevím tzp, kupoval sem je snad od Kamila..

BVC

Invicta

Casio 4x ("G" řada)

Tissot ( Le Locle)

Poljot ( potápky)

Traser

Rotary

Primky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"

Poljot vintážní s budíkem

Omega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)

Indické HMT

To jen tak, co mám v hlavě.

A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.

A jinak stále zdráv...

A po částečném zklidnění zůstala sestavička:

Seiko Monster black- na denní nošení

Seiko Sumo black - když je nálada na něco pěkného

Tissot Le Locle - vypadají lepší než jsou

Casio- G-čka na kolo (056)

Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid.

Odesláno

Aj tak skoncis pri Seamasteroch...vsetko okolo je len tak :P
Odesláno

Hej:-), ja som len taky herec.... Kupil som polrocnu permanentku do fitka aby som stale nepozeral na tie nadhery tu. Citim sa nahy na placi bez nicoho na zapasti tak nosim aspon rukavice na uchop a je to prima nahrada :-)

Odesláno

Mně tady zatím prošla rukama poměrně skromná sbírka : Seiko SKX007, Hamilton Khaki King Automatic, Casio G-Shock Mudman a Fortis Professional Pilot - poslední dvoje pořád mám, troje hodinky, které jsem si pořídil před objevením fóra už jsou v pryč, dvoje díky chronomagu.

• po měsících...
Odesláno

Zdravim,

ja bych to dal dohromady jenom stezi (nejde ani tak o mnozstvi, kvalitu, ale sklerozu :) ... ale zkusim aktualne o mám:

Osobni TOP

Omega 1x

Fortis 1x

Longines 1x

Sportovni

Suunto 1x

Garmin 2x

Ostatní

Festina 2x

Prim 1x

Citizen 1x

Zodiac 1x

Šrot (nemyslim ve zlem :) )

3x Replay apod. cca celkem 5

No jak tak na to koukam, taky bych se mohl neceho zbavit :)

• po měsíci...
Odesláno

Já jsem začal objevením šuplíku plného hodinek, převážně Primek. Občas nějaké přikoupím, ale hlavně postupně zprovozňuji ty ze šuplíku. A že jich je. Tajné konto klesá na dno každý měsíc.Posted Image

Odesláno

prim sport II,Prim igen,breitling chronomat,IWC aquatimer,omega seamaster,EBEL,rolex submariner,rolex datejust,rolex oysterdate,seiko 5 sport 2x,graham flyback ani neviem ci to je vsetko

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to tady trochu oživím, od mého příspěvku výše uteklo trochu času a nakonec jem od vstupu na fórum dopadl takto (nejsou v nich hodinky získané před vstupem na fórum). Ale svého klidu jsem nakonec dosáhl :)

Je to popořadě, kromě Géček, protože ty spolu s TH pořád mám.

post-5318-066634000 1333317807.jpg

post-5318-063483300 1333317841.jpg

post-5318-090069500 1333317913.jpg

post-5318-092187800 1333317929.jpg

post-5318-051785700 1333317953.jpg

post-5318-051329700 1333317967.jpg

post-5318-086116200 1333318004.jpg

post-5318-017444000 1333318019.jpg

post-5318-077951900 1333318042.jpg

post-5318-037500800 1333318060.jpg

post-5318-098451700 1333318109.jpg

Odesláno

Pěkný vývoj, až na Monstra a Orisi schvaluju:) však uvidíme jestli už jsi definitivně zakotvil.

Já jsem zatím břídil- Seiko 7002-700a, Seiko Planet Monster, Hamilton Khaki Pilot a nyní Hamilton Pan Europ (u nich mě snad nenapadne je někdy prodat). A další krok už je snad jenom Omega Seamaster Professional - ale to je daleká budoucnost.
Odesláno

Pěkný vývoj, až na Monstra a Orisi schvaluju:) však uvidíme jestli už jsi definitivně zakotvil.

Já jsem zatím břídil- Seiko 7002-700a, Seiko Planet Monster, Hamilton Khaki Pilot a nyní Hamilton Pan Europ (u nich mě snad nenapadne je někdy prodat). A další krok už je snad jenom Omega Seamaster Professional - ale to je daleká budoucnost.

Ona určitě zase tak daleká nebude :D

Orisky byly náhodou super hodinky, sice hodně klasické, ale nosily se dobře a byly moc pěkně zpracované.

Jediný krok vedle byly ty Baby Monstra, hodně se mi líbily na fotkách, chtěl jsem je na volný čas, ale naživo to nebylo ono, taky jsem je měl necelé dva týdny.

Odesláno

Tak to tady trochu oživím, od mého příspěvku výše uteklo trochu času a nakonec jem od vstupu na fórum dopadl takto (nejsou v nich hodinky získané před vstupem na fórum). Ale svého klidu jsem nakonec dosáhl :)

Moc hezký :) A já bych z toho mohl poskládat příspěvek do vlákna "Co máte právě na ruce" :D
Odesláno

Tak i já přidám trošku do mlýna.

Rado Ceramic

Breitling chronomat bicolor

Fortis B42 Marinemaster

Omega Seamaster Bond

Stowa Flieger

Sinn UX

Rolex Submariner bicolor

+ Casio Mudman, které používám stále na volnočasové aktivity

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...