Josef01 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Vystriedal som 10 a koncim vazeni. Tomu nevěřím
gerhard Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Uz tie nakrajsie kocky co si mozem dovolit som mal, momentalne ma nic netesi a v zbrojeni nevidim zmysel. Citim tu slobodu a sviezi vietor za dverami ktore zabuchnem s nejakymi uni quartzkami na ruke. Spoznal som tu vsak par vzacnych ludi a to je fajn.
spiderer Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Uz tie nakrajsie kocky co si mozem dovolit som mal, momentalne ma nic netesi a v zbrojeni nevidim zmysel. Citim tu slobodu a sviezi vietor za dverami ktore zabuchnem s nejakymi uni quartzkami na ruke. Spoznal som tu vsak par vzacnych ludi a to je fajn. Neco podobnyho jsem mel cca 3 mesice, je to podle me zase jen otazka casu nez prijde chut zkusit neco noveho a nebo se vratit k necemu co ti prislo nejlepsi Sice v posledni dobe nemam ani moc casu ani moc chuti tady byt porad, nic to nemeni na tom, ze jedny kvalitni hodinky doma mit musim - to je zaklad
Radimk Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Edituji svůj prastarý příspěvek a to po druhé, bilancuji a vzpomínám:Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikovanéCitizen ( nevím tzp, kupoval sem je snad od Kamila..BVCInvictaCasio 4x ("G" řada)Tissot ( Le Locle)Poljot ( potápky)TraserRotaryPrimky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"Poljot vintážní s budíkemOmega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)Indické HMT To jen tak, co mám v hlavě.A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.A jinak stále zdráv...A po částečném zklidnění zůstala sestavička:Seiko Monster black- na denní nošeníSeiko Sumo black - když je nálada na něco pěknéhoTissot Le Locle - vypadají lepší než jsouCasio- G-čka na kolo (056) Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid.
pato31681 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Uz tie nakrajsie kocky co si mozem dovolit som mal, momentalne ma nic netesi a v zbrojeni nevidim zmysel. Citim tu slobodu a sviezi vietor za dverami ktore zabuchnem s nejakymi uni quartzkami na ruke. Spoznal som tu vsak par vzacnych ludi a to je fajn. Aj tak skoncis pri Seamasteroch...vsetko okolo je len tak
gerhard Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Hej:-), ja som len taky herec.... Kupil som polrocnu permanentku do fitka aby som stale nepozeral na tie nadhery tu. Citim sa nahy na placi bez nicoho na zapasti tak nosim aspon rukavice na uchop a je to prima nahrada :-)
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Odesláno 15. února 2011 Mně tady zatím prošla rukama poměrně skromná sbírka : Seiko SKX007, Hamilton Khaki King Automatic, Casio G-Shock Mudman a Fortis Professional Pilot - poslední dvoje pořád mám, troje hodinky, které jsem si pořídil před objevením fóra už jsou v pryč, dvoje díky chronomagu.
Boris05 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Zdravim, ja bych to dal dohromady jenom stezi (nejde ani tak o mnozstvi, kvalitu, ale sklerozu ... ale zkusim aktualne o mám: Osobni TOP Omega 1x Fortis 1x Longines 1x Sportovni Suunto 1x Garmin 2x Ostatní Festina 2x Prim 1x Citizen 1x Zodiac 1x Šrot (nemyslim ve zlem ) 3x Replay apod. cca celkem 5 No jak tak na to koukam, taky bych se mohl neceho zbavit
Fajkus Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Já jsem začal objevením šuplíku plného hodinek, převážně Primek. Občas nějaké přikoupím, ale hlavně postupně zprovozňuji ty ze šuplíku. A že jich je. Tajné konto klesá na dno každý měsíc.
enslow Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 prim sport II,Prim igen,breitling chronomat,IWC aquatimer,omega seamaster,EBEL,rolex submariner,rolex datejust,rolex oysterdate,seiko 5 sport 2x,graham flyback ani neviem ci to je vsetko
Chorche Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Tak to tady trochu oživím, od mého příspěvku výše uteklo trochu času a nakonec jem od vstupu na fórum dopadl takto (nejsou v nich hodinky získané před vstupem na fórum). Ale svého klidu jsem nakonec dosáhl Je to popořadě, kromě Géček, protože ty spolu s TH pořád mám.
sashator Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Je to popořadě, kromě Géček, protože ty spolu s TH pořád mám.Pěkný vývoj, až na Monstra a Orisi schvaluju:) však uvidíme jestli už jsi definitivně zakotvil.Já jsem zatím břídil- Seiko 7002-700a, Seiko Planet Monster, Hamilton Khaki Pilot a nyní Hamilton Pan Europ (u nich mě snad nenapadne je někdy prodat). A další krok už je snad jenom Omega Seamaster Professional - ale to je daleká budoucnost.
Chorche Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Pěkný vývoj, až na Monstra a Orisi schvaluju:) však uvidíme jestli už jsi definitivně zakotvil. Já jsem zatím břídil- Seiko 7002-700a, Seiko Planet Monster, Hamilton Khaki Pilot a nyní Hamilton Pan Europ (u nich mě snad nenapadne je někdy prodat). A další krok už je snad jenom Omega Seamaster Professional - ale to je daleká budoucnost. Ona určitě zase tak daleká nebude Orisky byly náhodou super hodinky, sice hodně klasické, ale nosily se dobře a byly moc pěkně zpracované. Jediný krok vedle byly ty Baby Monstra, hodně se mi líbily na fotkách, chtěl jsem je na volný čas, ale naživo to nebylo ono, taky jsem je měl necelé dva týdny.
JHonza Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Tak to tady trochu oživím, od mého příspěvku výše uteklo trochu času a nakonec jem od vstupu na fórum dopadl takto (nejsou v nich hodinky získané před vstupem na fórum). Ale svého klidu jsem nakonec dosáhl Je to popořadě, kromě Géček, protože ty spolu s TH pořád mám. Moc hezký A já bych z toho mohl poskládat příspěvek do vlákna "Co máte právě na ruce"
patriknapr Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Tak i já přidám trošku do mlýna. Rado CeramicBreitling chronomat bicolorFortis B42 MarinemasterOmega Seamaster BondStowa FliegerSinn UXRolex Submariner bicolor + Casio Mudman, které používám stále na volnočasové aktivity
Chorche Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Moc hezký A já bych z toho mohl poskládat příspěvek do vlákna "Co máte právě na ruce" To je přece úplně ideální
Chorche Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Vy jste blazni!!! Od tebe to beru jako poklonu
kdojinej Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Chorche, kdybys měl srovnat Spirity a Orisky...co by z toho bylo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se