Návštěvník salamio Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Já jsem do obýváku koupil Seika se sweepem, páč mi strašně vadilo právě to klapání. A pohled na plynulou vteřinovku je taky pěknější.
Jeremy Odesláno 29. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Já jsem do obýváku koupil Seika se sweepem, páč mi strašně vadilo právě to klapání. A pohled na plynulou vteřinovku je taky pěknější. Tydle neklapou, naštěstí.
Návštěvník slava Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 presne tak. mam doma metr velke kolecko z podobneho materialu: http://www.darkniteglow.com/glow-shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=21 a prvni nejlacinejsi tichy stroj ktery to utahne. mimochodem mate-li nekdo povedomi o tech materialech tak se ozvete s.z.. Já bych to v tomto případě řešil tak, že bych si vyfotil vlastní nejoblíbenější hodinky, fotku bych zvětšil na požadovanou velikost, kvalitně vytisknul na karton a dal nad klasický nástěnný quartz strojek, který se prodává za pár stovek.....
Návštěvník salamio Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Tydle neklapou, naštěstí. Tak ona tam není vteřinovka, že jo. A při změně minuty si taky neklapnou?
stando Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Ja som rozmyslal ,ze si take nieco do kuchyne vyrobim. Kupim dvoje Ikeacke nastene hodiny.Prve pouzijem cele- nalepim cifernik z Luminor Marina na povodne rucky nalepim rucky v style ala Panerai, sekundovku vyhodim.Z druhych pouzijem iba strojcek,ktory nainstalujem na poziciu 9. Pouzijem iba sekundovu rucicku a....Home Made Fake je na svete Celkom sa mi to paci,len kde zohnat design cifernika a ruciek, ktory by sa dal pouzit. Ak mate nejaky napad , sem s nim.
gandalf Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Já si asi počkám, až budou nástěnný MM, ono to vyjde asi nastejno
bruno7 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Muzete pripojit fotku, jak vypadaj na zapesti? Premyslim o nich, ale jenom, jestli se vejdou pod rukav saka... :-)
sureshot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 takto nejako Muzete pripojit fotku, jak vypadaj na zapesti? Premyslim o nich, ale jenom, jestli se vejdou pod rukav saka... :-)
sureshot Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 srry ze to tu placam, ale nechcem to tu zavlaknit
Cyril Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Tohle vlákno jsem nějak přehlídnul....myslím, že tady by to nemělo chybět... Mimo mechanickýho strojku a pořádný ceny, mají vše co mají mít....luminovu i sendvič!! Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem Cyril
Návštěvník ducati.corse Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Já jsem zjistil že je taky potřebuji prosím poradí někdo s nákupem přes ebay ?
Baker Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Já jsem zjistil že je taky potřebuji prosím poradí někdo s nákupem přes ebay ? Chtel bych je videt, takze klidne napis.
Cyril Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 http://forums.vr-zone.com/miscellaneous-garage-sales/347123-panerai-wall-clock-sale-really-big.html
kulix Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Chtel bych je videt, takze klidne napis. na kolik ta sranda vyjde? taky bych do toho sel..
Baker Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 na kolik ta sranda vyjde? taky bych do toho sel.. Tady
Cyril Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Tak dnes dorazily. Jediný, který mi byl prodejce ochotný dodat. Zabalený tak, že se divím, že nejsou úplně rozmlácený. Kam se poděla pověstná německá preciznost? Nevím :-((
volfda Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Tak dnes dorazily. Jediný, který mi byl prodejce ochotný dodat. Zabalený tak, že se divím, že nejsou úplně rozmlácený. Kam se poděla pověstná německá preciznost? Nevím :-(( Jestli je vezl takhle na morotce, tak se taky divim, že jsou celé Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem volfda
Cyril Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Jinam jsem se je neodvážil položit aby se jim něco nepřihodilo..... Jinak tady na chrono24 se s tím kamarád nesere a pere to za pěknej ranec.... http://www.chrono24.com/de/panerai/luminor--id1749795.htm?dosearch=true&manufacturerIds=192&maxAgeInDays=0&merchantId=-1&modelsmore=1&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&urlSubpath=%2Fpanerai%2Findex.htm&watchTypes=U&manufacturerIds=192&urlSubpath=/panerai/index.htm&searchResultIndex=0
spineshank Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Tak dnes dorazily. Jediný, který mi byl prodejce ochotný dodat. Zabalený tak, že se divím, že nejsou úplně rozmlácený. Kam se poděla pověstná německá preciznost? Nevím :-(( to máš jen pro svou potřebu nebo budeš posílat dál?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se