Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno

Já jsem do obýváku koupil Seika se sweepem, páč mi strašně vadilo právě to klapání. A pohled na plynulou vteřinovku je taky pěknější.

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jsem do obýváku koupil Seika se sweepem, páč mi strašně vadilo právě to klapání. A pohled na plynulou vteřinovku je taky pěknější.

Tydle neklapou, naštěstí.
Návštěvník slava
Odesláno

presne tak.

mam doma metr velke kolecko z podobneho materialu:

http://www.darkniteglow.com/glow-shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=21

a prvni nejlacinejsi tichy stroj ktery to utahne.

mimochodem mate-li nekdo povedomi o tech materialech tak se ozvete s.z..

Já bych to v tomto případě řešil tak, že bych si vyfotil  vlastní nejoblíbenější hodinky, fotku bych zvětšil na požadovanou velikost, kvalitně vytisknul na karton a dal nad klasický nástěnný quartz strojek, který se prodává za pár stovek.....

Návštěvník salamio
Odesláno

Tydle neklapou, naštěstí.

Tak ona tam není vteřinovka, že jo. A při změně minuty si taky neklapnou?
Odesláno

Ja som rozmyslal ,ze si take nieco do kuchyne vyrobim. Kupim dvoje Ikeacke nastene hodiny.Prve pouzijem cele- nalepim cifernik z Luminor Marina na povodne rucky nalepim rucky v style ala Panerai, sekundovku vyhodim.Z druhych pouzijem iba strojcek,ktory nainstalujem na poziciu 9. Pouzijem iba sekundovu rucicku a....Home Made Fake je na svete :thumbsup_anim:

Celkom sa mi to paci,len kde zohnat design cifernika a ruciek, ktory by sa dal pouzit. Ak mate nejaky napad , sem s nim.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tohle vlákno jsem nějak přehlídnul....myslím, že tady by to nemělo chybět... :smile_anim:

Mimo mechanickýho strojku a pořádný ceny, mají vše co mají mít....luminovu i sendvič!! :happybday:

Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

Já jsem zjistil že je taky potřebuji prosím :D poradí někdo s nákupem přes ebay ?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dnes dorazily. Jediný, který mi byl prodejce ochotný dodat. Zabalený tak, že se divím, že nejsou úplně rozmlácený. Kam se poděla pověstná německá preciznost? Nevím :-((

Odesláno (upraveno)

Tak dnes dorazily. Jediný, který mi byl prodejce ochotný dodat. Zabalený tak, že se divím, že nejsou úplně rozmlácený. Kam se poděla pověstná německá preciznost? Nevím :-((

Jestli je vezl takhle na morotce, tak se taky divim, že jsou celé :D

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

to máš jen pro svou potřebu nebo budeš posílat dál?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...