31682 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Pamatujete ještě někdo ty vylamovací plechové kalendáříky, které se kdysi dávaly na řemínek hodinek? Na perforovaném platě jich bylo na celý rok a na každý měsíc se vždy jeden vylomil a připevnil na řemínek. Jó, to byla frajeřinka Dá se ještě něco podobného dnes sehnat? S chutí bych ho zase nasadil Nechtěně mi to připomněl odklizec se svým odkazem http://www.rltwatches.com/acatalog/waterproof_.html Hned dvanáctý řemínek shora má na sobě cosi, co ve mě vyvolalo tuto asociaci.
farářskej Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Já měl ještě za komunistů takovejhle kalendář dovezenej z Krakowa, takže tam byly polský názvy měsíců (protože jsem bydlel v Ostravě a byl jsem odkojenej polskejma večerníčkama, neměl jsem s tím problém). V češtině jsem nikdy nic takovýho nepotkal... Tamto na tom řemínku z RLT Watch jsou nějaký potápěčský metry a tlaky, ne?
Patrik Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Tohle jsem viděl jednou v životě, měl to nějaký kluk na základce a všichni jsme mu to tenkrát záviděli. Vůbec nevím o tom, že by se to někdy někde dalo koupit.
MarvinX Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Taky si to pamatuju. Jako kluk jsem to nosil na hodinkách, krásný vylamovací kalendář z hliníkového plechu v matové úpravě, černý text. Byl to obdélníček se čtyřmi jazýčky, které se ohýbaly kolem řemínku hodinek a tak to krásně drželo. Tehdy jsem to dostával od kamaráda, který měl otce ve Sběrných surovinách s. p. :-)) a tohle měli jako jeden ze svých reklamních předmětů. Teď se mi vybavilo celé dětství. Hodinky Poljot a tenhle kalendář, co může z takového dítěte vyrůst? :-))) PS: Jestli to ještě dnes někdo dělá nevím, ale dost o tom pochybuju, protože všichni nakupují reklamní předměty z katalogů reklamních firem a tam jsem to nikde nezahlédl.
31682 Odesláno 6. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2006 MarvinX je to přesně jak píšeš. Kalendáře se koupit nedaly a byly pouze reklamní. Každopádně to bylo fajnové řešení, stačilo pohlédnout na řemínek a už jsem měl představu o dnech v celém měsíci. Škoda, kdyby se to dalo sehnat, tak bych asi neodolal a zase to začal nosit.
31682 Odesláno 6. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Jejda, vlezl mi tam Tomasek, takže editace! Honem, kdo máte zájem, napište před jméno číslo v pořadí 1 - omni 2 - Tomasek 3 - 31682
vlah Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Odesláno 6. října 2006 Mám dojem, že se kalendářík prodával na konci 80let za 20Kčs v papírnictví.
31682 Odesláno 6. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2006 31682 napsal: Honem, kdo máte zájem, napište před jméno číslo v pořadí 1 - omni 2 - Tomasek 3 - 31682 4 - Kamil
X-Bob Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 1 - omni 2 - Tomasek 3 - 31682 4 - Kamil 5 - X-Bob
Japezz Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Taky si na to pamatuju a taky se hlasim :-) 1 - omni 2 - Tomasek 3 - 31682 4 - Kamil 5 - X-Bob 6 - Japezz
Japezz Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 A pro ty co jim nebude stacit kalendar tak si muzou na druhou stranu dat kompas :-) RECTA Clipper kompas na hodinky vhodný na všechny běžné typy sportovních hodinek cena 255.-kč
31682 Odesláno 7. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2006 No jo, těch co chceme kalendáříky bude za chvíli hejno, ale kde je nechat udělat nebo sehnat? To bude problém... Japezz, prosím, mohl bys zveřejnit odkaz na kompas? Dám si ho na druhou stranu řemínku kde nebudu mít kalendář
georg Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Tady nesmím chybět! 1 - omni 2 - Tomasek 3 - 31682 4 - Kamil 5 - X-Bob 6 - Japezz 7 - georg
Japezz Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 31682 napsal: No jo, těch co chceme kalendáříky bude za chvíli hejno, ale kde je nechat udělat nebo sehnat? To bude problém... Japezz, prosím, mohl bys zveřejnit odkaz na kompas? Dám si ho na druhou stranu řemínku kde nebudu mít kalendář http://www.kuphodinky.cz/withsubs.php?brand=Doplnky
MarvinX Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Teda chlapi, ale tohle už vážně hraničí.
Tomasek Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 31682 napsal: No jo, těch co chceme kalendáříky bude za chvíli hejno, ale kde je nechat udělat nebo sehnat? To bude problém... Tak snad Baker?...
farářskej Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 Vážně... to si opravdu někdo chce pořídit kompas, kterej vyrábí firma jménem RECTA?!? :-))))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se