Hugo14 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Tak se konečně zase jednou můžu pochlubit. Splnil se mi jeden z "postupných snů a kroků" - nejklasičtější pilotní chronografy: Sinn 103 ve verzi St (cylindrické plastové sklo, plné dýnko). Koupil jsem je před pár týdny zde na fóru od jednoho z členů v NOS. A přišel na ně fungl nový a na zakázku dělaný řemen od naší kožedělné celebrity (Ondro, ještě jednou díky moc). Od té doby jsem měl na ruce jiné hodinky jen jeden víkend, když jsem očekával drsnější zacházení. 2
levistrauss Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Moc pěkné hodinky. Od doby, co jsem se nadchl pro chronografy (dlouho jsem jim nemohl přijít na chuť) a Valjoux 7750, jsem na tyto hodínky několikrát narazil a fakt jsou super. Co mě odradilo od hlubšího zájmu o tyto hodinky, je právě to plastové sklíčko. Jakou s ním máš zkušenost? Jak snadno lze poškrábat? Jak snadno ho lze v případě poškození vyměnit? Lze ho nahradit safírem?
spiderer Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Maro gratuluju, jsou pekny a ten remen se mistrovi fakt povedl
Hugo14 Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 To Levistrauss:Plastové sklíčko je v pohodě, za víc jak měsíc, co ho mám beze stopy poškození (což se bohužel nedá 100% říct o černěné lunetě (na fotkách je to trochu vidět)). Sinn dělá i verze se safírem, ty jsou ale vzhledově trochu odlišné. Nicméně alternativně je může vybavit i klenutým safírem za příplatek cca 300 Eu To Spiderer:Povedl. Moc. Jak mi někde říkal - jakmile si u Ondry necháš udělat jeden řemen, zapomeneš na všechny Hirsche, Di-Modelly a podobně. Měl pravdu. Jedno jediné mne na něm mrzí - že mi ho nesignoval. A já si na to vzpomenul až když jsem byl pryč.
levistrauss Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Díky za info. Z jakého materiálu je ta luneta? Ty hodinky vypadají fakt skvěle...
Hugo14 Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Pokud vím, tak anodizovaný hliník. A je bez aretace, kluzná (jako športky z NM)
Radimk Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Plastové sklíčko je v pohodě, za víc jak měsíc, co ho mám beze stopy poškození (což se bohužel nedá 100% říct o černěné lunetě (na fotkách je to trochu vidět)). Tu lunetu přejeď lihovým fixem. Ty rýhy zmiznou..
JanC Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Blahopřeji k nádherným hodinkám. Jsou opravdu krásné, přehodnocuji svůj názor na ostatní podobné modely, tyhle vedou na celé čáře. Ať slouží...
Messiah Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 vážně extrémně nádherný chronografy! Sám jsem o nich uvažoval tak dlouho až jsi je koupil ty :-D. Věřím, že je jednou ve verzi se safírem budu vlastnit.
jankoxxx Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 velmi krasne hodinky a maju naozaj velmi prijemny vintage zovnajsok. eleganciou by som ich prirovnal k moonwatchom. blahozelam stastnemu majitelovi
StanoBare Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Subrucicky chronografu su pekne jednotne s velkou sekundovkou, mala naopak odlisena...vyrazna datumovka, pekne, pekne.
Helex Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 I když by mi trošku vadilo plastové sklíčko, hodinky jsou krásný
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 To Spiderer: Povedl. Moc. Jak mi někde říkal - jakmile si u Ondry necháš udělat jeden řemen, zapomeneš na všechny Hirsche, Di-Modelly a podobně. Měl pravdu. Jedno jediné mne na něm mrzí - že mi ho nesignoval. A já si na to vzpomenul až když jsem byl pryč. To je to nejmensi, signovani se da vzdycky dodelat
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 opět SINN a opět nezklamali....krásné a jednoduché...jen bych měl malinko obavy o plastové sklíčko....je odolné? děkuji za odpověď.Alois
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se