Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se konečně zase jednou můžu pochlubit. Splnil se mi jeden z "postupných snů a kroků" - nejklasičtější pilotní chronografy: Sinn 103 ve verzi St (cylindrické plastové sklo, plné dýnko). Koupil jsem je před pár týdny zde na fóru od jednoho z členů v NOS. A přišel na ně fungl nový a na zakázku dělaný řemen od naší kožedělné celebrity (Ondro, ještě jednou díky moc). Od té doby jsem měl na ruce jiné hodinky jen jeden víkend, když jsem očekával drsnější zacházení.

post-2426-127528293431.jpg

post-2426-127528294874.jpg

post-2426-127528296525.jpg

post-2426-127528297917.jpg

post-2426-127528299481.jpg

post-2426-127528301082.jpg

post-2426-127528302479.jpg

post-2426-127528303956.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno

Moc pěkné hodinky. Od doby, co jsem se nadchl pro chronografy (dlouho jsem jim nemohl přijít na chuť) a Valjoux 7750, jsem na tyto hodínky několikrát narazil a fakt jsou super. Co mě odradilo od hlubšího zájmu o tyto hodinky, je právě to plastové sklíčko. Jakou s ním máš zkušenost? Jak snadno lze poškrábat? Jak snadno ho lze v případě poškození vyměnit? Lze ho nahradit safírem?

Odesláno

To Levistrauss:

Plastové sklíčko je v pohodě, za víc jak měsíc, co ho mám beze stopy poškození (což se bohužel nedá 100% říct o černěné lunetě (na fotkách je to trochu vidět)). Sinn dělá i verze se safírem, ty jsou ale vzhledově trochu odlišné. Nicméně alternativně je může vybavit i klenutým safírem za příplatek cca 300 Eu

To Spiderer:

Povedl. Moc. Jak mi někde říkal - jakmile si u Ondry necháš udělat jeden řemen, zapomeneš na všechny Hirsche, Di-Modelly a podobně. Měl pravdu. Jedno jediné mne na něm mrzí - že mi ho nesignoval. A já si na to vzpomenul až když jsem byl pryč.

Odesláno

Plastové sklíčko je v pohodě, za víc jak měsíc, co ho mám beze stopy poškození (což se bohužel nedá 100% říct o černěné lunetě (na fotkách je to trochu vidět)).

Tu lunetu přejeď lihovým fixem. Ty rýhy zmiznou..
Odesláno

Blahopřeji k nádherným hodinkám. Jsou opravdu krásné, přehodnocuji svůj názor na ostatní podobné modely, tyhle vedou na celé čáře. Ať slouží...

Odesláno

vážně extrémně nádherný chronografy! Sám jsem o nich uvažoval tak dlouho až jsi je koupil ty :-D. Věřím, že je jednou ve verzi se safírem budu vlastnit.

Odesláno

To Spiderer:

Povedl. Moc. Jak mi někde říkal - jakmile si u Ondry necháš udělat jeden řemen, zapomeneš na všechny Hirsche, Di-Modelly a podobně. Měl pravdu. Jedno jediné mne na něm mrzí - že mi ho nesignoval. A já si na to vzpomenul až když jsem byl pryč.

To je to nejmensi, signovani se da vzdycky dodelat ;)
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...