spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Pixelator, pavca - ozelel bych i Bauhaus styl, ale chtel bych stejne rozlozeni - GMT na 6 v tomhle deignu, nad nim mimostredka, na 3 druha casova zona nebo domov a idealne treba jeste na 9 nebo 12 datum, nejaky nenapadny, upustit bauhaus styl, zmenit pouzdro.. libi se mi ten napad s GMT..vic nez hodinky jako celek
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Vyborny! Jedny z nejlip vymyslenych GMT co jsem videl.. nejvic se mi libi tyhle: Kdyby je NOMOS dostal do nejakeho casual/sportovniho pouzdra, tak bych o tom asi zacal uvazovat vazne.. A mně se nelíbí vůbec. Tangente nebo Zurich jsou designově přísný hodinky a to GMT a ty Londýny a Berlíny jsou tam prostě navíc. Bauhaus nevokecáš. Mrkněte, jakým dojmem na vás působí škola bauhaus v Dessau. chlad a přísnost, čisté linie,. Naprostý minimalismus. Jinak souhlasím s tebou, že kdyby to GMT švihli do něčeho typově podobnýho jako Club, byla by to pecka... apropo Spajďáku... proč ti nemůžu dát mínus? Děsně mně to láká, ruka mi škube ale ty to tam nemáš
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 páč plebs nemá co kritizovat vládnoucí garnitůru Romane 1
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 páč plebs nemá co kritizovat vládnoucí garnitůru Romane Ach jo, řek sis o to sám. někomu jsem to prsknout musel, bych to vozkoušel Mám Tě v úctě kamaráde, ale zvědavost je mocná
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 (upraveno) jak k tomu přijdu, snížil jsi mi rating připadám si jak Řecko, tím jsem řekl dneska fšecko, toho bych se nenadál, budu radši opodál... Upraveno 2. června 2010 uživatelem tombed 1
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ja myslim, ze driv jsem to tam mel, dokonce mam i reputaci 2, ale treba to Patrik zakazal, aby nemeli modi samy cerveny puntiky..
PhoeniX Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Ty baráky jsou úžasný, to je moje... Stejně jak ta časomíra.
Pavel219 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Nieco mi na nich vadi, Tangente su dokonale, GMT su na Nomos az priam jarmocne .... (u ktorejkolvek inej znacky by boli pravdaze uplne skvele....).
cigi Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 (upraveno) Nieco mi na nich vadi, Tangente su dokonale, GMT su na Nomos az priam jarmocne .... (u ktorejkolvek inej znacky by boli pravdaze uplne skvele....). Tak to ti na nich nejspíš vadí ta GMT funkce, řekl bych :D lehká pomoc...... Upraveno 4. června 2010 uživatelem cigi
little_w Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 jak k tomu přijdu, snížil jsi mi rating prsknul jsem ti tam +, abys nebrecel
filo-boxer Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Odesláno 21. července 2010 Pouze doplňuji cenu: Tangomat GMT -> 2690 EuroZürich Weltzeit -> 3400 Euro A ještě přikládám návod jak je správně nastavit.NOMOS_Testuhren_Weltzeit_GMT.pdf
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Tangomat GMT jsem měl včera na ruce v Drážďanech (mají tam ve dvou obchodech, v každém jeden kus), zpracování je perfektní, čitelnost a funkčnost taky, jsou opravdu o hodně větší než normální Tangente, ale na ruce vypadají hezky.
bruno7 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Prvni varianta me moc nebere, ale ta druha je bomba! A specialne varianta se zobrazenim mesta na pozici '9', designove hodne povedeny! Cistota nade vse!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se