Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pixelator, pavca - ozelel bych i Bauhaus styl, ale chtel bych stejne rozlozeni - GMT na 6 v tomhle deignu, nad nim mimostredka, na 3 druha casova zona nebo domov a idealne treba jeste na 9 nebo 12 datum, nejaky nenapadny, upustit bauhaus styl, zmenit pouzdro.. libi se mi ten napad s GMT..vic nez hodinky jako celek ;)

Odesláno

Vyborny! Jedny z nejlip vymyslenych GMT co jsem videl.. nejvic se mi libi tyhle:

Kdyby je NOMOS dostal do nejakeho casual/sportovniho pouzdra, tak bych o tom asi zacal uvazovat vazne.. :)

A mně se nelíbí vůbec. Tangente nebo Zurich jsou designově přísný hodinky a to GMT a ty Londýny a Berlíny jsou tam prostě navíc. Bauhaus nevokecáš. Mrkněte, jakým dojmem na vás působí škola bauhaus v Dessau. chlad a přísnost, čisté linie,. Naprostý minimalismus.

post-1551-1275508639,02.jpg post-1551-1275508664,73.jpg

Jinak souhlasím s tebou, že kdyby to GMT švihli do něčeho typově podobnýho jako Club, byla by to pecka...

apropo Spajďáku... proč ti nemůžu dát mínus? Děsně mně to láká, ruka mi škube ale ty to tam nemáš

post-1551-1275508410,36.jpg

Odesláno

páč plebs nemá co kritizovat vládnoucí garnitůru Romane :)

Ach jo, řek sis o to sám. někomu jsem to prsknout musel, bych to vozkoušel :D

Mám Tě v úctě kamaráde, ale zvědavost je mocná

Odesláno (upraveno)

jak k tomu přijdu, snížil jsi mi rating Posted Image

připadám si jak Řecko, tím jsem řekl dneska fšecko,

toho bych se nenadál, budu radši opodál...

Upraveno uživatelem tombed
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Nieco mi na nich vadi, Tangente su dokonale, GMT su na Nomos az priam jarmocne .... (u ktorejkolvek inej znacky by boli pravdaze uplne skvele....). :smile_anim:

Tak to ti na nich nejspíš vadí ta GMT funkce, řekl bych :D :D lehká pomoc......

Upraveno uživatelem cigi
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Tangomat GMT jsem měl včera na ruce v Drážďanech (mají tam ve dvou obchodech, v každém jeden kus), zpracování je perfektní, čitelnost a funkčnost taky, jsou opravdu o hodně větší než normální Tangente, ale na ruce vypadají hezky.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...