Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Pánové táhnu v prdel - už mně to tu nebaví což není podstané, to je jenom můj pocit - podstatnější je, že už nemám co donést ani si odnést = dostavila se šeď a nuda, takže je slušnost se rozloučit = NAZDAR A DÍKY *vzkaz pro soukmenovce: piva, kořalky a omamných látek se nezříkám a pozvání uvítám - he he **hlavně sem nepište žádný pindy a vlákno uchovejte pro příští odpadlíky BYE 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Stejně ti to po čase nedá Upraveno 1. června 2010 uživatelem safi 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 pindu si neodpustím: YPO neser a po prázdninách se zase vrať ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Asi tak, tohle už tu bylo mnohokrát v různých podobách Na druhou stranu i na sobě pozoruju, že drsná realita každodenního života vytrvale zaměřuje moji pozornost jiným směrem, než jsou hodinky. Takže Ypa chápu a ani bych se moc nedivil, kdyby se tu už neobjevil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Pánové táhnu v prdel - už mně to tu nebaví což není podstané, to je jenom můj pocit - podstatnější je, že už nemám co donést ani si odnést = dostavila se šeď a nuda, takže je slušnost se rozloučit = NAZDAR A DÍKY *vzkaz pro soukmenovce: piva, kořalky a omamných látek se nezříkám a pozvání uvítám - he he **hlavně sem nepište žádný pindy a vlákno uchovejte pro příští odpadlíky BYE To byl zas den viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nie som tu este tak dlho ako skalni, ale na YPa som si zvykol, na jeho odpovede, reakcie...ti, co ho poznate, asi viete ako to skonci skutocne....za mna dik a potom sa nezabudni vratit. Ale predpokladam, ze ked sa zajtra rano nacucnem na forum, uz tam bude. YPO 15 prispevkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Tak dobrou YPO, zítra se tu zase uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Pánové táhnu v prdel - už mně to tu nebaví což není podstané, to je jenom můj pocit - podstatnější je, že už nemám co donést ani si odnést = dostavila se šeď a nuda, takže je slušnost se rozloučit = NAZDAR A DÍKY *vzkaz pro soukmenovce: piva, kořalky a omamných látek se nezříkám a pozvání uvítám - he he **hlavně sem nepište žádný pindy a vlákno uchovejte pro příští odpadlíky BYE Nechci tu pindat, ale nejsem si jistej aktuálností čísla tvýho mobilu co mám. Můžeš mně ho prosimtě poslat v SZ nebo SMS? Můj mobil je furt stejnej. Chtěl jsem se jen na něco zeptat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Teď když tu nebudeš to bude teprve šeď a nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Pánové táhnu v prdel - už mně to tu nebaví což není podstané, to je jenom můj pocit - podstatnější je, že už nemám co donést ani si odnést = dostavila se šeď a nuda, takže je slušnost se rozloučit = NAZDAR A DÍKY *vzkaz pro soukmenovce: piva, kořalky a omamných látek se nezříkám a pozvání uvítám - he he **hlavně sem nepište žádný pindy a vlákno uchovejte pro příští odpadlíky BYE Pokolikáte už se tady loučíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Pánové táhnu v prdel - už mně to tu nebaví což není podstané, to je jenom můj pocit - podstatnější je, že už nemám co donést ani si odnést = dostavila se šeď a nuda, takže je slušnost se rozloučit.. ?????? ????? ?? ??????????-???????? ????? ????? ??????? ??? ?? ????? ??? ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 ?????? ????? ?? ??????????-???????? ????? ????? ??????? ??? ?? ????? ??? ???? tak s timhle si neporadil ani vsemocny google kam ze si ho to poslal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 tak s timhle si neporadil ani vsemocny google kam ze si ho to poslal? Vyzkoušej jazyk jidiš...a když neumíš tak použij všemocný Google translator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Zapnu si Total Commander a koukám, vlevo disk C:, vpravo disk C:, říkám si: "Kurva, k čemu mi jsou dva disky C: ?" Tak jsem jeden zformátoval. Tak toto nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Vyzkoušej jazyk jidiš...a když neumíš tak použij všemocný Google translator. diky. ja to dal do googlu a myslel ze je to to hebrejsky, pak sem dal autodetekci, to naslo taky hebrejstinu. tak ted uz je mi to jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 YPO do zákulisí, SukHoi na scénu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 YPO do zákulisí, SukHoi na scénu? Pokud si dobře vzpomínám, tak na novém fóru chtěl mít YPO nick "Knedlík" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 si klidne di...budes mi schazet,ale ja zamacknu slzu ve voku a jedu dal......je bych ti rad pripomel slib,ze se dostavis na sraz......a vod takovyho pasaka bych cekal,ze slipy se maj plnit o vanocich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 si klidne di...budes mi schazet,ale ja zamacknu slzu ve voku a jedu dal......je bych ti rad pripomel slib,ze se dostavis na sraz......a vod takovyho pasaka bych cekal,ze slipy se maj plnit o vanocich takze pasak. a ja ze odkial ma na tolko paradnych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se