Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak to sa málo kedy vidí aby aj manželka bola magor :smile_anim:

Ahoj, také mi to dalo dost práce a mnoho hodin vzdělávání a také něco peněz. Už má také pár kousků a dívá se po dalších např. Zodiac na Ebay. Důležité je, že již sama brouzdá po netu, prohlíží si fotky a hledá nějaké :clap:hodinky pro mě.

Odesláno

Spis se malokdy vidi, aby se tu objevil Budejovicak:-) Ave..

Ahoj, to je zde taková bída na Budějovičáky? Možná je to tím, že je v Budějovicích velmi špatný výběr, víceméně žádný, samozřejmě co se hodinek týče. Nezbývá mi nic jiného, než si občas udělat výlet a nebo brouzdat po netu. :crying_anim:

Odesláno

Ahoj, vítaj

S kolegou v práci to mám stejně, jsme tam celkem čtyři blázni zhruba ze stejného množství. Kolega má Seiko Monster(dvoje), je s nimi velice spokojen. Ještě jiný kamarád má také Monstra a chodí do přírody a prolézá jeskyně, ale na těch hodinkách to není ani poznat... Když jsem mu je kupoval tak byl nadšený a stále je :) pořád říká- jsou to chlapský hodinky. Já mám Citizen Automatic Submarine Diver 200m Scuba a na to, že s nimi nešetrně zacházím tak drží :D

A před tvojí manželkou smekám :D

Ahoj, manželku tvůj příspěvek velice potěšil. Vím, že mám doma poklad a také si toho vážím. Tuhle větu píšu opravdu dobrovolně. :boxing:

Máš velkou výhodu, že jste v práci alespoň čtyři. U nás je to opravdu bída, jen s jedním kolegou můžeme probírat hodinky, tak se scházíme co nejčastěji. Ale už jsem nakazil i mou kolegyni sedící v práci vedle mě, tak si místo nějakých noname pořídila Citizenky Eco drive.

Také se mi líbí Monstra, ale mám trochu silnější předloktí a 42 mm se mi zdá málo, tak pořád hledám.

Jinak zdravím a pozdravuj kolegy.

Odesláno

půjčte mi aspoň jednoho kolegu co aspoň nosí hodinky.. u nás na firmě nosí hodinky jenom majitel a novej vedoucí, kterej se musel nadřadit nad ostatní aspoň takhle .. i když Casiama za dvě tisícikoruny mu to v mojim zraku moc nejde

Odesláno

Zdravím vás,

náhodně jsem našla tohle vlákno, hodí se představit, i když trochu s křížkem po.

K hodinkám mne přivedl manže na prvním rande, když mne zpražil pohledem na pulsmetr Polar. Řekla jsem si, že tohle už nechci zažít znovu. Od té doby jsem nemocná. Manžel mne dokonale podpořil dárkem k třicetinám, kdy mi věnoval krásné jednoručky Meistersinger.

Mým snem je sbírka vintážních Omega, snad jednou, po mateřské,v civilu...

Baví mne můj syn Vincent, vážná hudba, divadlo blues a jazz, běhání a kolo...a plzeňské pivo.

Odesláno

Zdravím vás,

náhodně jsem našla tohle vlákno, hodí se představit, i když trochu s křížkem po.

K hodinkám mne přivedl manže na prvním rande, když mne zpražil pohledem na pulsmetr Polar. Řekla jsem si, že tohle už nechci zažít znovu. Od té doby jsem nemocná. Manžel mne dokonale podpořil dárkem k třicetinám, kdy mi věnoval krásné jednoručky Meistersinger.

Baví mne můj syn Vincent, vážná hudba, divadlo blues a jazz, běhání a kolo...a plzeňské pivo.

Že zdravím manžela a ať si Tě hlídá :)
Odesláno

Zdravím vás,

Tak tomu říkám představení se...paráda...jinak rybičky jsem si tady dávno všiml ;)
Odesláno

Zdravím, jsem 25 letý sportovec Honza na tyto stránky mě přivedlo nezávazné hledaní nových hodinek asi před 14 dni. Od té doby jsem ztracen a pohlcen tímto forem až už lezu manželce na nervy ale nemůžu se odtrhnout a pročítám co se jen dá a stále a stále nacházím nové a nové věci. Všem co tu publikují patří obrovský respect mám rád lidi co rozumí a vynikají v něčem a tady se jich určitě pár najde a dokáží odpovědět na jakoukoliv otázku. Teď už vím že jedny hodinky my určitě nestačí a že rozhodně nebudou od jacques lehmans :-),i přesto že sem si jejich koupi rozmyslel za minutu 12 jen díky foru, ale koupím Citizen a k nim ještě jedny seika ( kterými jsem subjektivně opovrhoval ) a k 30. se už teď těším na nějaký kousek z říše snů od Omegy.

Rád bych co nejrychleji nasbíral 50 příspěvků ale bohužel jaksi nemám co říct a když někdy náhodou jo tak jsem předběhnutý nějakým jiným rychlejším a chytřejším uživatelem. Toť vše díky chronomagu za toto forum a vyzdvihuji i jeho stránky pro iPhone.

Odesláno

Také zdravím,

už tady po fóru nějakou dobu lozím ale nějak jsem se upoměl představit a dneska si říkám, že je ten správný čas to napravit :). Jmenuji se Lukáš Vencálek a je mi 18, hodinky mě baví vlastně od malička ale cca v 15 letech jsem si koupil svoje první opravdové hodinky, outdoory s peněz vydělaných v prasečáku a z částečného financu rodiny :),no a od té doby v tom lítám... Zatím se mi jenom tají dech při čtení článků tady a při promítání odpovědí zkušených. Doufám že jednou také budu moct pořádně přispět do fóra svými zkušenostmi tak jako Vy. Díky Fóru!

Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem,

už se tu poflakuji a dennodenně sem strkám nos docela dlouho a protože mé znalosti nedosahují té úrovně, abych měl co říci, alespoň se představím, když už vám sem furt lezu...

Hodinky mne naprosto fascinují, ale není to můj první ani druhý koníček, řekl bych třetí - tedy chronobundus zatím spíše latentní, projevující se častou hyperfunkcí slinných žláz při sledování vašich tikacích pokladů a hodinami strávenými zde, na tomto foru. Mám rád hodinky staré, konzervativní, jsem staromilec a konzerva. Nejraději nosím vintage chrona Lemania.

Mé vysněné hodinky jsou osmidenní IWC, ale je to opravdu jen sen. Mým živobytím je totiž prodej čínských a tchajwanských čajů, ovšem jen těch opravdu pravých a autentických, tradičních, ručně dělaných. V mém oboru je padělků na trhu cca 99.5%, proto velmi sympatizuji se striktním přístupem k tomu, co je pravé a originální a co je falešné a kopie. Sám tento boj vedu každý den a je to boj o holé přežití. A velmi sympatizuji s pojetím tohoto fora coby fora gentlemanů. I když tu propukají osobní konflikty, věřte mi, že na českých forech věnovaných mému oboru je situace mnohem horší než zde.

Rád sem chodím, i proto, že jsem se odnaučil závidět a naučil se vážit si lidí, kteří si svou prací vydělají na to, co chtějí, třeba na krásné hodinky. A také proto, že jsem se naučil pokoře k lidem, mající znalosti, o něž jsou navíc ochotni se podělit, k lidem, kteří tvoř něco i pro ostatní. Pevně tedy doufám, že toto forum neskončí tak, jako mnohé jiné a neutopí se v půtkách.

Upraveno uživatelem zdenek.prachar
Odesláno

Odpověď pro všechny tři nově se přihlásivší - vítejte! Asi jste zvládli si přečíst varování a upozornění na následky, které navštěvováním tohoto fóra mohou vzniknout a velmi pravděpodobně se tak i stane :-)

Odesláno

Ahoj vsickni,

telem i dusi jsem uz davno jeden ze zavislaku. Roky sleduju hodinky, kocham se mechanickymi strojky a cim vic vim o hodinkach (ale po brouzdani timto forem, zjistuji ze nevim stale dost), tim bliz jsem k tomu, ze si asi zadne poradne neporidim. Pri vyberu mych prvnich automatu, jsem se poohlizel po modelu do 30tis, ale zjistuji ze na to abych byl spokojenej mi nebude stacit ani 50 nebo i vic. Mam vrozenou neodolatelny pud pri nakupovani cehokoliv, koupit vzdy ten nejlepsi a nejdrazsi model a to je u hodinek dost velky problem Posted Image Tak doufam ze mi toto forum konecne pomuze k tomu se rozhoupat ke koupi nejakeho solidniho kompromisu. Muj cil neni mit nekolik kusu kvalitnich kousku zaroven a sbirku rozsirovat, stacily by mi jedny s kterymi budu spokojenej, ale spise jen z povzdali pozorovat a kochat se dokonalosti analogu.

Protoze se pohybuju hodne v outdooru, tak zatim vlastnim jen nezbytne digitalky, nyni omlacene Suunto Core Black (hrozny smejdy) a jeste starsi model jakychsi maratonovych Casio.

Tak ze tak

Kenny

Odesláno

Ahoj všichni,

jsem tu zaregistrován od prosince a pár příspěvků i s fotkou tu už mám za sebou. Ale nějak se ve mě hnulo svědomí, že bych se přece jen měl představit. Jak sem se sem vlastně dostal? Ještě před tím než sem zavítal na toto vysoce návykové forum ( myslím že by měl ministr zdravotnictví vydat varování:mobile:), jsem považoval hodinky a veškeré věci okolo nich za snobárnu do které se ulejvají peníze, razil jsem heslo čím větší hodinky tím větší blbec. Ovšem díky tomu že jsem zavítal na tyto stránky jsem zjistil že hodinky jsou naprosto návyková záležitost. Zatím jsem začal značkou Prim ( pyžamovky po dědovi, viz. foto Pyžamo na dobrou noc ) neb navíc zatím není financ:mobile:. Zatím tedy jen obdivuji a všímám si lidí co nosí na rukou ( dnes to byly 1xBondovky a 1x Tag Heuer Monaco ). Ale spíš sem obdivovatel vintage kousků. Jinak v krátkosti jmenuji se Honza je mi 26 let a mezi mé koníčky patří historie ( proto asi ty vintage ), sport, politika atd.

Odesláno

Smím se zeptat, proč si říkáš Falický symbol?

Pokud je falický myšleno jako odvozenina od slova falus, tak falický symbol je vlastně č...k. Proč si na Chronomagu dáváš takový nick?

Návštěvník Kamil
Odesláno

abych se přiznal tak nevím, doufám že tím nějak nepohoršuji

A nechceš to radši změnit?

Odesláno

Pokud je falický myšleno jako odvozenina od slova falus, tak falický symbol je vlastně č...k.

To asi není přesný, jedná se spíš o symbolické zobrazení čů..ka než o samotný čů..k.

Jako nick bych si to asi nedal, ale nijak mě to nepohoršuje :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...