Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Mám v kabinetu Cremesso, což je vlastně Delizio pro trhy kromě Švýcarska. Obojí součástí švýcarské skupiny Migros. 

http://www.cremesso.cz/cs/public/Why-cremesso/11-advantages.html

https://www.delizio.ch/de/public.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Stroj zdarma je standard - my takto mame vo firme "zadarmo" jednopakovy MCE START SAE a mlyncek. Denne spravi tak 60-70 kav, takze sa im to oplati. Mlyncek ma denne/mesacne pocitadlo takze sa to neobchadza. 

SAE-1-hr11-wpcf_260x197.jpg

jenze ja ho mam 'gratis' :D

Návštěvník qoyi
Odesláno

Kávovar neplánuju, pokud by na to přišlo, tak GS3 jasná volba, jenom se mi nechce dávat za použitej 100k plus, takže zatím bez kávovaru, i tyhle hračky umí excelentní kávu .. v jednoduchosti je krása ... jenom jsem provedl upgrade a místo vodu z brita filtrační konvice používám balenou Evian (dá se sehnat ve velkoobchodě za 20,- po 1,5l v plastu, chuť kávy zlepší asi tak 5x (oproti britě) .. mám v plánu testnout z lokálních pramenů, ale nemám čas .... spíš než kávovar bych koupil kavárnu, nebo ji postavil, nebo zaplatil někomu aby ji postavil, abych si to kafe nemusel furt dělat doma sám ... jelikož nejbližší kavárna co za něco stojí je 50km daleko a to je strašně neekonomický, jelikož tam vždycky necham litr a ještě 4 kila za cestu ... no a za poslední rok jsem po cestě rozstřelil 2 auta ..  :frusty:

1RhKER8.jpg

T5pa4Rp.jpg

Návštěvník qoyi
Odesláno

2 jovani: nevím jestli to je ironie ... použiju to na 4 šálky .. což je 5czk za šálek ... což není moc rozdíl oproti brita filtrům na 400ml .. vzhledem k tomu, že 20g kávy na šálek vyjde na minimálně 20CZK ...

Za tu cenu se to dá sehnat v ELKU a Makru ... u makra je problém že musíš podnikat a mít tu jejich kartu ... do ELKA přijdu a bez keců, bez zálohy všechno jde ... a navíc pomůžou do auta ... :)

Odesláno

Kávovar neplánuju, pokud by na to přišlo, tak GS3 jasná volba, jenom se mi nechce dávat za použitej 100k plus, takže zatím bez kávovaru, i tyhle hračky umí excelentní kávu .. v jednoduchosti je krása ... jenom jsem provedl upgrade a místo vodu z brita filtrační konvice používám balenou Evian (dá se sehnat ve velkoobchodě za 20,- po 1,5l v plastu, chuť kávy zlepší asi tak 5x (oproti britě) .. mám v plánu testnout z lokálních pramenů, ale nemám čas .... spíš než kávovar bych koupil kavárnu, nebo ji postavil, nebo zaplatil někomu aby ji postavil, abych si to kafe nemusel furt dělat doma sám ... jelikož nejbližší kavárna co za něco stojí je 50km daleko a to je strašně neekonomický, jelikož tam vždycky necham litr a ještě 4 kila za cestu ... no a za poslední rok jsem po cestě rozstřelil 2 auta ..  :frusty:

Pěkná výbava, já mám vodu z kohoutku velmi dobrou, takže to mám bez práce. Jen by mě zajímalo, jak se dá v kavárně utratit litr?

Návštěvník qoyi
Odesláno

Kafe, kafe, kafe, kola, zalusek, zakusek, dzus, dalsi kola ... A jsme na 650 bez dyska ... a to jsem tam sam ... no a vetsinou si odnesu neco cerstve naprazenyho na ochutnani domu, takze dalsi 2-5 set pryc ... Asi tak ... A to vetsinou prijdu jako posledni a odchazim jako prvni ....

Odesláno

Kafe, kafe, kafe, kola, zalusek, zakusek, dzus, dalsi kola ... A jsme na 650 bez dyska ... a to jsem tam sam ... no a vetsinou si odnesu neco cerstve naprazenyho na ochutnani domu, takze dalsi 2-5 set pryc ... Asi tak ... A to vetsinou prijdu jako posledni a odchazim jako prvni ....

za jak dlouho se ti obnoví životní funkce po požití tolika kofeinu ? :-)

Návštěvník qoyi
Odesláno (upraveno)

To je o zvyk .. po ránu dam 3 kafe přes V60 / Chemex jen aby se životní funkce vůbec nastartovali ... čtvrtý kafe už i nějak chutná ... kola myslim samozrejme kofeinova fritz-kola ...

Upraveno uživatelem qoyi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...