Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  falkkon napsal:
A vy co běháte po poli s detektorem,našel někdo hodinky? A funguje to na antimagnetický nerez?

hodinky jsem ještě nenašel, jenom mobil. Myslím, že na antimagnetický nerez to taky, funguje, zatím to fungovalo na všechny kovy. Ztratil jsi IWC Ingenieur? poraď kde mám hledat. :)

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  falkkon napsal:
To X-Bob-motocykly beru,ten mám.Ale Železnice????Tu nesnáším:mad: Já se tím totiž bohužel 16 let živím.

A prozradíš mi, čím jsi na dráze? ;)

Já mám železniční modely (HO) jako hoby asi od r. 1976. A furt mě to nepustilo. Jen je to stále drahý koníček.

Zábava se dělá dobrovolně, do práce se chodí, třeba aby se neumřelo :D

PS jinak ale rád jezdím do práce vlakem (denně) a pozoruju u vlaků zlepšení!

Odesláno

No vida, i tady se najdou stejně postižení :D Hodinky, "vláčky"....Tolik úchylek najednou, :cool:

Odesláno

IPSC, airsoft, hra na bicí, deskové hry, PC hry (poslední dvě položky možná působí infantilně, ale nenechte se mýlit, záleží na pojetí..)

• po měsících...
Odesláno

hmm...když já už nemám kde střílet...místo střelnice tu postavili Tesco...:-(((...mám revolver .38.....to mne bavilo.Dneska můžu tak maximálně sušit.....nebo,čas od času,někam vyjet.....

Odesláno

Tak to mám kliku, krytou střelnici na pistol mám 10 km od baráku, otevřenou na pušku mám 500 m a v revíru se dá taky něco nastřílet.

Odesláno
  Duke650 napsal:
Jo a já mám pocit, že jsem někoho ze členů potkal na bike-forum.cz (cyklistika).... Nejen hodinkama živ jest člověk...

:-) faaakt na bike-forum, joooo ? obcas jsem ta zasel, ted uz dlouho ne - kolo mam vyresene a uz o tom nechci diskutovat :-) radsi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...