Baker Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Pekny oblekovky od Tudor, 42mm, safir, WR100m.
MarcelG Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Moooc pěkné, furt hledám nějaké oblekovky, furt si nemůžu vybrat. Když tady postujete všecko toto, pak jsem uplně vedle teda ...
honza71 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Mám rád TUDOR, ale tady se mi nelíbí zdobení subdiálku malé vteřinovky.
Dantechno Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Mám rád TUDOR, ale tady se mi nelíbí zdobení subdiálku malé vteřinovky. Nema to zdobeni nejaky duvod - legendu ?
honza71 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Nema to zdobeni nejaky duvod - legendu ? Jako třeba o Robinu Hoodovi ? Sorry, nemám tucha. Jen vím, že se mi to nelíbí. Upraveno 9. června 2010 uživatelem honza71
Adam99 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Jako třeba o Robinu Hoodovi ? Sorry, nemám tucha. Jen vím, že se mi to nelíbí. Dantechno má pravdu, není to samoúčelné! Viz. citát z tohoto článku: (občas je fajn přečíst si i Chronomag ) Název ?Tudor? zvolil Hans Wilsdorf jakožto poctu slavnému panovnickému rodu Tudorovců. Znak rodu Tudorovců ? růže se rovněž stal znakem hodinek. V šedesátých letech byla růže nahrazena dnešní podobou znaku ? štítem.
Dantechno Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Jako třeba o Robinu Hoodovi ? Sorry, nemám tucha. Jen vím, že se mi to nelíbí. O znacce Tudor nemam moc informaci. Ted jsem koukal na jejich stranky a tu ruzi pouzivali na starych modelech misto dnesniho znaku. Ale to asi vetsina vi...
lib Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Vypadají výborně, jen mi trochu vadí ty ostnatý dráty na subciferníku sekundovky.
tombed Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Vypadají výborně, jen mi trochu vadí ty ostnatý dráty na subciferníku sekundovky. libe trocha představivosti, to je tudorovská růže jak vyšitá...
honza71 Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 (upraveno) Teď když vím, že tam mám vidět růži, tak jo, vidim jí tam. To o tom rodu jsem tu už četl, ale neseplo mi, že před štítem tam byla růže. P.S. I ve světle nových informací a prozření, zůstává můj názor na ten subdialek stejný. Upraveno 9. června 2010 uživatelem honza71
ricous Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Pěkný, jen se mi stejně jako honzovi a libovi nelíbí ty "kruhy v obilí" na subcifru...
lib Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 libe trocha představivosti, to je tudorovská růže jak vyšitá... Aha, já viděl Treblinku. No jo, no... taková ta smutná a negativistická povaha; s tím už nic nenaděláš
skalis Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Jasne, ze je to Tudorovska ruze. To ale nemeni nic na tom, ze se mi to nelibi. Jinak paradni hodinky, hlavne rucky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se