Přejít na obsah

WC 2010?  

86 hlasů

1. 1. Kdo vyhraje na WC 2010?

• KLDR
      11
    • Argentina
      16
    • Anglie
      2
    • Francie
      0
    • Německo
      16
    • Španělsko
      7
    • Mexico
      1
    • Brazílie
      11
    • Itálie
      2
    • Nizozemsko
      10
    • někdo jiný
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tady

Edit: odpověď pro 911

no neni zdravy se na vecer nasirar. ale pan Sepp Blatter je proste debil. ono kdyz si ho clovek vygoogluje a zjisti v jakych podvodech FIFA jel...no nic. Upraveno uživatelem 911
Odesláno

Klucí slovenští, škoda, škoda, přeškoda.

Hraje se do konca, chtěl bych říct teď sprostou slovensko nadávku, která v překladu zní něco jako "omilovat tvou maminku", ale jsme forum gentlemanů, takže to nenapíši.

Jé, jak já jsem rozčarován z toho výsledku...

Odesláno

Ja som rozcarovany z toho vykonu. Keby hrali to, co vedia, tak su tam 2 - 3 kusy z tych sanci (pri vsetkej ucte k NZ futbalistom), co mali. A zacat branit po jednom gole, to sa neoplati ani proti hornej dolnej. :-(

Odesláno

Věčná škoda,ty Zélanďani byli fakt jaloví

Po pravdě, hráli blbě obě mužstva . Jediný světlý okamžik byl ten první gol, potom si místo aby začali hrát, nasrali do gatí a dopadlo to jak to dopadlo . Je tam zřejmě moc mužstev a kvalita jde dolů .
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Klucí slovenští, škoda, škoda, přeškoda.

Hraje se do konca, chtěl bych říct teď sprostou slovensko nadávku, která v překladu zní něco jako "omilovat tvou maminku", ale jsme forum gentlemanů, takže to nenapíši.

Jé, jak já jsem rozčarován z toho výsledku...

ty Maroshu, já myslím, že by jsme i jako gentlemani tu nadávku skousli, hoď jí do placu, ať si rozšíříme obzory :) znám jen slovenskopolskou zkomoleninu ...jebal to kot...

jinak doufám, že si mužstva vezmou příklad s nasazení vuvuzelistů a začnou hrát fotbal.......bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Odesláno

ty Maroshu, já myslím, že by jsme i jako gentlemani tu nadávku skousli, hoď jí do placu, ať si rozšíříme obzory Posted Image znám jen slovenskopolskou zkomoleninu ...jebal to kot...

jinak doufám, že si mužstva vezmou příklad s nasazení vuvuzelistů a začnou hrát fotbal.......bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Německo ho hraje :)

Odesláno

to mně pripomnelo clanek z HN, jak adidas uz pres 30 let dodava na kazdy WM novy typ mice s tim, kolik padne golu, ale nejak to nefunguje...meli by se vratit k ty brambore z 30. let :whistle:

Odesláno

Po pravdě, hráli blbě obě mužstva . Jediný světlý okamžik byl ten první gol, potom si místo aby začali hrát, nasrali do gatí a dopadlo to jak to dopadlo . Je tam zřejmě moc mužstev a kvalita jde dolů .

Prvni gol nebyl zadny svetly okamzik, ale chyba rozhodcich, protoze padl po offsidu. Sice o par cm, ale offside to byl. Popravde, ocekaval jsem od Slovaku vice. Zejmena proti tymu, za ktery hraji i amateri. Tak snad daji spagetaky.

Jinak jako kazde MS fandim Argentine a vlastne vsechny tymy z Jizni Ameriky jsou mi moc sympaticke, zejmena Paraguay a Uruguay.

Odesláno

I přesto bych Slovákům moc přál dobrý výkon v dalších zápasech. Italové budou asi mimo dosah. Nemaj se už na co šetřit musej tam nechat všechno.

Odesláno (upraveno)

60. minuta Španělsko - Švýcarsko 0:1, to je strašný šampionát, hrob pro sázkaře. Chodím každý den sázet, výsledek minus hodně   :( :(. Za chvíli tímhle způsobem nebude ani na ty ruské hodinky.

Edit 70.minuta Španělé tyč  :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Columbus
Odesláno

Tak co, jak jste spokojeni s dosavadním průběhem MS?!?

Já jsem celkem překvapený poměrně slabou hrou některých favoritů, malým počtem gólů a excelentními výkony Diega Forlána ... :)

• Dát hlas 1
Odesláno

ja si pockam, az na postupy ze skupin. pak to mozna bude lepsi. musim rict, ze kdyz se prepnou kamery treba na ty co jsou za branou a je najednou slyset zretelneji ty debilni trubky, tak to prepinam. fakt mi to velmi vadi. pokud je pohled ze shora, tak to nejak de.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...