Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Mohl by mi někdo vysvětlit tuhle klikací hru, alá Novinky.cz

tohle opravdu nechápu, ani u jednoho - podle tohohle je Tada píčusoid a Onisan Bůh, bohužel si to ani u jednoho nemyslím = k čemu to je dobrý, aby to tu bylo zábavnější ? :suicide_anim:

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

Jak už jsem tu asi tak 3x psal, pokud to nebude veřejný (pro adresáta reputace), tak je to naprosto k ničemu.

k tomu není co víc napsat = souhlasím

pokud si tu hrajeme na představovaní nováčků (to také moc nepobírám), tak by Tada měl vědět proč je v červených číslech :D

ovšem pokud je to jenom hra, nebo určitá nedotaženost tak nic no :)

Odesláno

Tak asi je to jen taková pitchovina, nedůležitá součást fóra, která zbyla a teď tady prostě bude jen strašit. Nic hroznýho, IMHO.

EDIT: Jo ahá, vono to souvisí s těma plusama a mínusama, s hodnocením příspěvků. Nojo, no. :D :D :D

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak asi je to jen taková pitchovina, nedůležitá součást fóra, která zbyla a teď tady prostě bude jen strašit. Nic hroznýho, IMHO.

nic hroznýho to opravdu není, ale když mně nasereš tak si otevřu všechny tvoje příspěvky a dám ti u každého mínusový bod x jasný, že je ti to jedno, mně taky - ovšem třeba do té doby než budu/eš/ chtít něco prodat a s - 547,5 bodama to půjde fakt blbě

edit: i když koukám ty jsi z obliga - operátoři hodnocení nemají

Odesláno

nic hroznýho to opravdu není, ale když mně nasereš tak si otevřu všechny tvoje příspěvky a dám ti u každého mínusový bod x jasný, že je ti to jedno, mně taky - ovšem třeba do té doby než budu/eš/ chtít něco prodat a s - 547,5 bodama to půjde fakt blbě

já třeba žádné hodnocení rozdávat nemůžu.. tak jsem ti dal aspoň 5 hvědiček za kvalitu diskuze :)

Odesláno

naštěstí pro Prince,na tohle bylo myšleno a moderátory nelze hodnotit :king:

EDIT:již bylo uvědoměno

Odesláno

naštěstí pro Prince,na tohle bylo myšleno a moderátory nelze hodnotit Posted Image

EDIT:již bylo uvědoměno

ze začátku šlo, pak tam někdo nahoře přenastavil...

Tada je holt fackovací panák, probíhá to asi tak ( myšleno obrazně), ráno vstanu a fláknu Tádovi mínus - je mi líp

Onisan je narcis jak sám říká, probíhá to asi tak ( myšleno obrazně), ráno vstanu a fláknu si plus Posted Image

Návštěvník YPO
Odesláno

ze začátku šlo, pak tam někdo nahoře přenastavil...

tak tady vyjímečně znám odpověď: při -200 tě to automaticky vykopne a naformátuje disc x Kamil se trochu bál :lamo:

ale to je stará známá věc Tombede, moderátor má vždycky pravdu,má vždycky pravdu,má vždycky pravdu,má vždycky pravdu,má vždycky pravdu........... a je nedotknutelný

ale je to určitě podnět k zamyšlení - proč nejde hodnotit operátory ?

Odesláno

Asi tak. Buď zdokonalit nebo vypnout.

Ono by totiž mohlo nastat přesně to, co píšeš v příspěvku 5 ohledně prodeje.

blbost...mam tam napsano exellent-nebo nejakou takovou chujovinu-a moje IWCecka stejne nikdo nechce edit.ted mi napadlo jestli exellent neznamena cesky neco jako picus
Návštěvník slava
Odesláno

modu se hodnoceni netyka...s cimz zasadne nesouhlasim.

ale k smichu je to cele.

cim je napriklad zavadny post:

wen 

Publikováno Dnes, 19:48

Damašek na pouzdru je fakt pecka!

ze ma za to -2 body?

samozrejme je to nekde kde se jako puvodni tema resi hodinky vlastni vyroby z damasku.

jestli za tohle proti nemu nekdo neco ma tak mu to ma rict otevrene...srab...nebo drzet hubu.

asi by se tu nekteri meli nechat vysetrit...a ja a ni wen to vazne nejsme.

Návštěvník slava
Odesláno

dobre povedeny test to byl...hned mam za to sam minus...plati ovsem co uz jsem rekl:

jestli nekdo neco proti me ma tak mi to  ma rict...srab.

Návštěvník slava
Odesláno

Co se budu tlakovat - za chvilu je fotbal ...:D

jsem si to stihl precist pred editaci...heeec!

o me ani tak nejde...jde o nej...a plati porad to stejne:

ma mu to nekdo rict....nebo tadovi...nebo me.

mimochodem je to dalsi vychytavka fora na uplne kulove...jak vidis.

otazka je jestli by to bylo min k nicemu misto pocitat to na kusy urcit cas...treba mesic.

kdyby se tu radej vcas resil ten nepresny cas stranek...nebo jejich pomaly chod...atd.

jestli se u fotbalu budes tlakovat min je otazka...me jsi podezrely uz tim ze ho sledujes...ale jo...zaskakej si.

Odesláno

jsem si to stihl precist pred editaci...heeec!

o me ani tak nejde...jde o nej...a plati porad to stejne:

ma mu to nekdo rict....nebo tadovi...nebo me.

mimochodem je to dalsi vychytavka fora na uplne kulove...jak vidis.

otazka je jestli by to bylo min k nicemu misto pocitat to na kusy urcit cas...treba mesic.

kdyby se tu radej vcas resil ten nepresny cas stranek...nebo jejich pomaly chod...atd.

jestli se u fotbalu budes tlakovat min je otazka...me jsi podezrely uz tim ze ho sledujes...ale jo...zaskakej si.

Jak uz jsem ti psal jednou, kdyz jsi se kasal kolik penez posles obetem povodni - jen placas.

Ohledne meho predchoziho prispevku ktery jsem editoval : Staci se podivat na dnesni prispevky clena wen a treba ti dojdou ty minusy.......

Návštěvník 12345
Odesláno

wen má dneska děkovačku,

...jak v národním.

eště 4 a je to.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...