Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

to sect:

S Mickym to nemělo nic společného, chystal jsem se reputace vypnout už dlouho, jen jsem to nemohl najít a nechtělo se mi prolézat celý IP board. Teď jsem to našel vlastně náhodou při úpravě něčeho jiného, tak jsem je konečně vypnul.

Dík za vyjasnění, akorát se mi to zdálo zvláštní.

Nebo taky můžu systém reputací vrátit a nastavit transparentnost, takže by každý viděl od koho a jaké hodnocení dostal.:D

Možná by to nebylo úplně špatné, vzhledem k tomu, co se teď v některých vláknech děje.......
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

No nevím, podle mě by to vedlo k tomu že by se dávali jen pozitivní hodnocení protože každej by byl připosranej aby se mu negativní náhodou nevrátilo...

Ze začátku ano, pak by se to srovnalo. A negativů by samozřejmě ubylo, protože teď jich hodně bylo způsobeno anonymitou. Jak jsem psal, internetoví hrdinové. Zbytek už napsal Harry.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nebo taky můžu systém reputací vrátit a nastavit transparentnost, takže by každý viděl od koho a jaké hodnocení dostal.:D

Hrozně rád bych to viděl. Vrať to v této podobě, bude sranda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Proč? Když někomu dám negativ, tak si za tím stojím, ne? A pokud ne, tak je to jen bezduché a bezpáteřní škodění...

Ono i na Aukru nebo Ebay se lidi obávali dávat negativy, aby se jim to recipročně nevrátilo.

Ebay má nově nastaveno, že prodávající nemůže po zaplacení udělit kupujícímu negativ. Nebo jsem si to blbě přečetl a pletu se?

Odkaz ke komentáři

Jasně Kamile, vrať to. Když tak koukám, kolik lidí tady fňuká po možnosti projevit svůj názor zmáčknutím puntíku, tak si myslím, že je to opravdu potřebný. Zároveň doporučuju založit i doprovodný, technicko-podpůrný vlákno, který by se mohlo jmenovat: "Zde si můžete vyjasnit relevantnost mínusů", nebo nějak podobně. Je to jen takovej bezpečnostní mechanismus, aby díky transparentnímu systému nebylo v každým vlákně zhruba 60 % příspěvků typu: "...á, vídím, že XY se moje hodinky asi nelíbí, protože jinak nechápu, proč mně dal za tak krásný fotky mínus..." nebo "...to je jasný, že mně YZ okamžitě sází mínus, protože on Breitlingy nikdy neměl rád..." :)

P.S. Vlastně mě teď napadlo, že díky transparentní reputaci je už psaní na fórum zbytečný. Názor bude projeven a ještě budeme vědět kým. No není to krásný? Tak k čemu to dál okecávat?

Odkaz ke komentáři

Jasně Kamile, vrať to. Když tak koukám, kolik lidí tady fňuká po možnosti projevit svůj názor zmáčknutím puntíku, tak si myslím, že je to opravdu potřebný. Zároveň doporučuju založit i doprovodný, technicko-podpůrný vlákno, který by se mohlo jmenovat: "Zde si můžete vyjasnit relevantnost mínusů", nebo nějak podobně. Je to jen takovej bezpečnostní mechanismus, aby díky transparentnímu systému nebylo v každým vlákně zhruba 60 % příspěvků typu: "...á, vídím, že XY se moje hodinky asi nelíbí, protože jinak nechápu, proč mně dal za tak krásný fotky mínus..." nebo "...to je jasný, že mně YZ okamžitě sází mínus, protože on Breitlingy nikdy neměl rád..." :)

P.S. Vlastně mě teď napadlo, že díky transparentní reputaci je už psaní na fórum zbytečný. Názor bude projeven a ještě budeme vědět kým. No není to krásný? Tak k čemu to dál okecávat?

A HNED BYCH TI LUPNUL MINUS.... "Zde si můžete vyjasnit relevantnost mínusů"...1.zbytecne dlouhej prispevek..2.prechytralost pisatele uz mi s..e..3.zbytecne vysokej prijem pisatele,kterej se projevuje v jeho rozezranosti ve vlakne KULINARIUM..4.pri osobnim setkani,mi tendle skejtak nekolikrat nedolil Morgana a smolil si v koute nemravny rikanky...........STACI TO TAKHLE???
Odkaz ke komentáři

Takže jsem naivní, když si myslím, že by si to dotyční vyříkali v SZ?

Kalife, myslím, že se pleteš. Reputace by byla transparentní pouze pro jejího příjemce. Ostatní by to neviděli. Takže že by bylo psaní na fórum zbytečný, to už je přehánění...

aukro/ebay je trochu jiná věc, tam jde o profi obchody.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...