Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dostali jste se někdy do situace, kdy jste o hodinky přišli a kupovali znovu ty samé, nebo využijete vzniklé sitauce a zkusíte raději něco jiného ?

Už jsem zkusil obě varianty. Naštvanej jsem byl ale vždycky stejně ..... :-(

Odesláno

To záleží na konkrétních hodinkách, mám hodinky, které se mi líbí, jsem rád, že je mám, ale kdybych o ně přišel, tak bych je už asi znovu nekoupil. A jsou hodinky, které bych určitě znovu koupil (mám na mysli PRECISTA PRS-20, ty mi velmi přirostly k srdci). To prostě člověk cítí a je to velmi osobní hodnocení.

Odesláno

To záleží na konkrétních hodinkách, mám hodinky, které se mi líbí, jsem rád, že je mám, ale kdybych o ně přišel, tak bych je už asi znovu nekoupil. A jsou hodinky, které bych určitě znovu koupil (mám na mysli PRECISTA PRS-20, ty mi velmi přirostly k srdci). To prostě člověk cítí a je to velmi osobní hodnocení.

Ja na PRS-20 taky porad myslim. Uvedomil jsem si, ze ted, kdyz mam rolady (a muzu je pouzivat na hodinarske cestovani), tak bych mohl mit Precisty na takove to domaci noseni... Ale doufam, ze se podari zrealizovat Zeno limitku, ktera by mohla poslouzit podobne. I kdyz ta dokonala jednoduchost, modreny rucky a ultimatni luminiscence, co dodat...
Odesláno

Dvojky jsou super. Na vojně sem měl parťáky dvojčata. Chdili na střídačku do basy a na rande. Sami jsme nevěděli kterej je kterej, střídali se podle chuti. Kam se zrovna komu chtělo..

Jo... k tématu.. mám po druhé monstra, oboje orange a taky Suma, i když ty první byly modré a druhé jsou černé

A připadám si stále duševně zdráv...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...