Locque Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Vážení kolegové, konečně nastala chvíle, kdy se mohu s hrdostí pochlubit novým kouskem. Moje traumuhren byly klasický bondovky, ale naštěstí mi vždycky utekly. Vydržet - troufám si tvrdit - se opravdu vyplatilo. Tímto bych chtěl znovu poděkovat Mrakoušovi a Bandimu za splnění mého snu. Bráchovi bych se i rád omluvil, že jsem ho několikrát za den bombardoval otázkami typu: "A kdy už budou?" Věřím, že mě chápal :-) Kvalita fotek nemá na kvalitu hodinek vliv, přesto jí prosím omluvte. Focení opravdu neni moje silná stránka...
lib Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 A jste v p...ekle celá rodina! Nebo máte s bráchou ještě nějaký sourozence, co by vás mohli zachránit?Gratulace velká! A věř, že brácha dělal, co mohl!Mimochodem, kolikrát už sis dělal vajíčka, abys mohl využít stopky?
Locque Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 A jste v p...ekle celá rodina! Nebo máte s bráchou ještě nějaký sourozence, co by vás mohli zachránit? Gratulace velká! A věř, že brácha dělal, co mohl! Mimochodem, kolikrát už sis dělal vajíčka, abys mohl využít stopky? Sourozence nemáme, ale Bandi je trojdcernej. :-)
spiderer Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Gratuluju bandibrudere ml. jsou pekny, uz se tesim az si je pochovam
mrakodrap Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Gratuluji. Tvoje radost je mou radostí.
railmaster Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Neostáva mi nič iné, len pogratulovať k prírastku:speak_cool: , známka dobrého vkusu .
FiXilVer Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 ako som pred chvilou pisal v inom topic-u : su to moje najoblubenejsie chronography a v modrej su bezkonkurencne..Gratulujem
Locque Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2010 A jste v p...ekle celá rodina! Nebo máte s bráchou ještě nějaký sourozence, co by vás mohli zachránit? Gratulace velká! A věř, že brácha dělal, co mohl! Mimochodem, kolikrát už sis dělal vajíčka, abys mohl využít stopky? Jináč vajíčka jsem ještě nedělal, ale ráno to změřim drahý polovičce :-) Vůbec bude mít s těma stopkama problémy, čas není veličina, kterou nějak extra uznává :-)
lib Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 (upraveno) ....., ale ráno to změřim drahý polovičce :-) Vůbec bude mít s těma stopkama problémy, čas není veličina, kterou nějak extra uznává :-) "Miláčku, už??? Jsem si nikdy nepomyslel, že to máš za minutu třináct." Jo, chronograf do každé rodiny! Upraveno 14. června 2010 uživatelem lib
IWCmann Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 Krásné hodinky, srdečná gratulace. Ještě dnes mi jihne oko při vzpomínce na mé modrásky.
Locque Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Všem moc děkuju za gratulace. Jsem opravdu nadšenej. Nemůžu se vynadívat. A dneska jsem se i dokonce poprvé podíval, kolik je vlastně hodin...
sauce Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Nezbývá mi než gratulovat! Odkaz na jejich recenzi (novější verze, kterou vlastním) mám v podpisu, kdyby byl zájem o přečtení...
robl.7 Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Velká gratulace , jsou krásné. Vím o čem mluvíš. Někdy mi taky tikaj na tlapě.Jsou prostě .
bandicoot Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Jsou špica. Jen mají jednu drobnou nevýhodu, která se projeví časem - v zánovním stavu jsou skvělé, lesklé, nápadné a sexappealem směle předčí moje barevné Zenithy, ale jakmile "zajdou", jsou o řád obyčejnější.Na druhou stranu, viděl jsem ocelové daytony s černým cifrem a jak byly onošené a lesklé části měly ošoupané, tak vypadaly jak nějaká casia... Byl to supr kauf, kamarád mrakouš se vyznamenal.
railmaster Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Jsou špica. Jen mají jednu drobnou nevýhodu, která se projeví časem - v zánovním stavu jsou skvělé, lesklé, nápadné a sexappealem směle předčí moje barevné Zenithy, ale jakmile "zajdou", jsou o řád obyčejnější. Na druhou stranu, viděl jsem ocelové daytony s černým cifrem a jak byly onošené a lesklé části měly ošoupané, tak vypadaly jak nějaká casia... Byl to supr kauf, kamarád mrakouš se vyznamenal. Po renovácii môžu byť znova pekné. Moje majú zhruba 10 rokov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se