Karol Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 .....ak by si dal niekto robotu zo zrovnavačkou paskytnem kaliber 7S36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Důkaz místo slibů. Aktivní nošení, odkládání večer, na noc dýnkem vzhůru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Já se obávám, že aby to srovnání mělo nějakou vypovídací hodnotu, chtělo by to sehnat hodinky podobného stáří, vzít je k hodináři na seřízení a pak je ideálně nosit týden vedle sebe na jedné ruce... :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heriman Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Mě šly nové +5s za den, pak sem sebou jednou říznul, a o křemen si rýpnul celý hardlex, ale od té doby jdou maximálně +-1s za den. Někdy +1s a někdy-1s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Trochu bych se vrátil zpět ve vlákně k údržbě. Kdo maže ten jede a mechanika si žádá svý. Mechanika když nefunguje, tak je buď zahumusená nebo nenamazaná. Loni jsem na 20 vteřin držel v ruce Seika, co majitel odnášel ze servisu. Konstatoval, že si myslel, že když za to vyhodil 9 000,- (vysoká cena), tak by to mohlo něco vydržet. Jo, jenže pak z něho vylezlo, že cena je v Kčs a z ruky je sundal poprvé po 37 letech aby se hodinář mohl pořádně podívat, co tomu krámu může být, když je to koupený onehdy. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Já koupil svoje před měsícem nové a jsem na tom takhle. Docela to skáče, ale za ten měsíc jsem pořád -40s oproti reálu,takže jsem zatim čas nepřenastavoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ještě na závěr bych měl otázku na trpělivý lidi určitě to tu už bylo, ale...pozejtří budu přenastavovat poprvé datum, tak se chci zeptat v kolik hodin to mám udělat, aby vše bylo ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Moje Seika také dělala divy, když jsem je koupil, tak se hrozně zpožďovaly, dokonce zastavovaly, tak jsem je dal panu Frýdlovi vyčistit, byl v nich prý zaschlý olej, asi někde dlouho ležely. Potom šly, ale denní odchylka byla dosti závislá na poloze, v jaké byly odloženy, na stupni natažení a možná, že i na něčem jiném (teplota???). Upraveno 28. února 2016 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Nastav to treba odpoledne,ne pred pulnoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Myslim, ze dle manualu se doporucuje NEmenit mezi 21-4 hodinou. Takze dopoledne ideal, aby se pak spravne cas preklapel. Pokud odpoledne, tak preklopit datum a ruckama pretocit pres 12h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 S tím překlápěním: ten zákaz mezi cca 23-3 hod platí samozřejmě pro ty hodinky, které jsou nastaveny tak, že se čas překlápí ve 24 hod. Když se ale hodinky např. zastaví, pak se čas může začít překlápět už. např. ve 12 hod. To štelování je pak v tuto chvíli stejně nebezpečný: k poškození může dojít proto, že zatímco se spustil mechanismus automatického přetáčení, tak jsou hodinky nastavovány ručně. Takže po zastavení hodinek doporučuji je nejprve přetočením ručiček nastavit tak, aby se překlápěly opravdu až v těch 24 hod anebo nastavovat ráno či večer např. po šesté, to by se opravdu stát nic nemělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Takže abych to shrnul. Když mi hodinky normálně běží a datum se překlápí v 24:00(cca), tak nejpohodlnější je bude nastavit třeba kolem 8:00. Nebudu muset nic přetáčet a ani nic nepokazim. OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ahoj mám dotaz ohledně přetáčení datumu a dne. Datum se přetočí už někdy kolem 00:30 hodin /plně dokončeno/ a den první část (v druhém jazyce) kolem 01:00 a poté v Aj až někdy kolem 02:30 hodin /plně dokončeno/. Jde mi o to, když se přetočí pouze datum už třeba v 02:00 hodin, když už je datum přeskočený jestli se může něco stát. Den samozřejmě nemůžu, protože to soukolí je v pohybu. Nevím přesně, jak je to s tím ozubeným kolem jestli je zvlášť na datum a zvlášť na den. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 skx007Od 20.11. do 21.12.2015 - 104s za 31 dní, tj.denní průměr 3,35sOd 21.12. do 13.1.2016 - 78s za 23 dní, tj. denní průměr 3,39s Od 13.1. do 2.2.2016 - 7s za 20 dní, tj. denní průměr 0,35s Od 13.1. do 26.3.2016 - 93s za 73 dní, tj. denní průměr 1,27s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Od 26.3. do 23.4.2016 - 93s za 28 dní, tj. denní průměr 3,32s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ahoj, mě přes den udělají cca. -7s a odložené přes noc +8s (+-nějaká setina) měřeno přes app. Watch check, za 8 dní jsem +10s Odesláno z mého H60-L04 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy4 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 ...tak moje nové SKX009K1 idú približne 18-20sec/24h do mínusu, asi vďaka sedavému zamestnaniu. Pevne verím, že sa to nosením zabehne a odchýlka sa zníži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Honzis: a jak je odkládáš? Mě se taky spožďujou cca 7s/den, ale jsem línej to pořád měřit a testovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Honzis: a jak je odkládáš? Mě se taky spožďujou cca 7s/den, ale jsem línej to pořád měřit a testovat.Pro zpřesnění jsem měřil, a když chci trochu + tak dýnkem dolů, když chci víc + tak dýnkem nahoru, když chci trochu - tak 6kou nahoru, a když chci víc - tak 12 nahoru. 3 a 9 jsem ještě nestihl měřit. Přikládám fotky z měření (snad se mi ne povede uploadnout) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Pecka! Dík. Schválně vyzkoušim jestli se moje budou chovat podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se