Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno
před 8 minutami, AKUC napsal:

ešte jedna z fb

Musel jsem si tu fotku zvětšit, abych si jich všiml ... ale ty hodinky jsou jinak vidět dobře :D

• Like 1
Odesláno

Já jsem si JICH všiml okamžitě. 😂

Díky všem, kdo sem dávají fotky. Ať už pro potěšení oka, nebo pro pobavení, vždycky je to fajn. 👍

• Haha 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Před hodinou, Jarett napsal:

Moje a její 😁🏝️

IMG_4759.thumb.jpeg.29fa6b5691a3ae60aafc5af261a001d4.jpeg

Aha….vy máte jedny společný ….podle obrázku jsou to Rolex Submariner…. Snad sem to trefil….. na těch příspěvcích z FB sem sem se netrefil vůbec🙈a takový to jsou pěkný fotky….

Odesláno
před 44 minutami, FantasticFabio napsal:

Aha….vy máte jedny společný ….podle obrázku jsou to Rolex Submariner…. Snad sem to trefil….. na těch příspěvcích z FB sem sem se netrefil vůbec🙈a takový to jsou pěkný fotky….

Já mám Sea-Dwellery a DeepSea, žena 14060M a ty já mám taky, takže vlastně čtvery :D

• Díky 1
Odesláno
Před hodinou, Jarett napsal:

Já mám Sea-Dwellery a DeepSea, žena 14060M a ty já mám taky, takže vlastně čtvery :D

Takže sem se netrefil 🙈snad příště ✌️užívejte tu nádheru a pořádně mazat ať nejste spálený ! Hezký den ! Apropo ! Kolik hodin tam máte teď ? To víš , na GMT se to pozná snadněji , pokud teda máš nastavený čas pro nás….. díky! 

• po 2 týdnech...
Odesláno

@AKUC Já jsem sem chtěl dát původně taky nějaký líbivý snímek Kerry v plavkách, jako sem dáváš ty, ale nenašel jsem žádný s hodinkama, tak jsem sem dal ten obrázek jak vypadala ještě před tím, než se jí podařilo tak hezky zhubnout :).

A přitom to bylo z jednoho článku na Idnes, ale na druhou stranu chápu, že mohl vyvolat jisté pohoršení. Teď jí to takhle sekne:

Kerry-Katona.thumb.jpg.5b286f1770bf347f4e453ea019e4367c.jpg

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...