dknespl Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Americký sochař Mike Libby vylepšuje ve své Insect Lab brouky. A jsou i na prodej. Více zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Ty brdo! Nevic se mi libi ten prvni a pak vazka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 (upraveno) Hezke.... nejak to krizi i moje hobby - bezobratle a hodinky. BTW jde spis o hmyz a clenovce, brouku tam moc neni Upraveno 21. června 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Hejbe se to nějak, nebo je to staticky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 21. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Hejbe se to nějak, nebo je to staticky? To se natáhne a normálně to lítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 To se natáhne a normálně to lítá... Dyt jsou vyschli na troud. By se jim ulamaly oudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 To se natáhne a normálně to lítá... dobrý no, ale u toho prvního by se třeba IMHO mohly zavírat a otevírat krovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Jako bejvalej entomolog a současnej chronomagor jsem si málem káknul, jsem spokojenej... (mám radost a flašku vína v sobě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Onehdá jsem shlédl pořad o vztahu člověka ke zvířatům. Od různých východních náboženství, kde udržovali při životě zvířata, která byla dávno "zombíky" či uctívače krys, kterým se dávalo mlíčko, zatímco děti v dědině měli hladem nafouklá bříška se dokument přesunul do západního světa a zaměřil se na milovníky hmyzí říše. Jedni měli celá "stáda" much zavřená v trezoru, druzí je pitvali, vědci je nechávali žít v 5-ti centimetrech krychlových aby pro blaho lidstva zjistili, jak na to moucha bude reagovat.Dostal jsem nejen bytostní odpor k těmto věcem, ale mám pocit že i autor těchto výtvorů bude obdařen psychickou poruchou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Ten druhý má i ukazatel rezervy nátahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 To budou nanosondy Borgů. Budeme asimilováni, odpor je marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Parádička.. Ten třetí, temný, ten se mi líbí moc.... To budou nanosondy Borgů. Budeme asimilováni, odpor je marný. U nás je víhoda, že nám nebudou ubližovat, my si to vezmeme dobrovolně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 (upraveno) Onehdá jsem shlédl pořad o vztahu člověka ke zvířatům. Od různých východních náboženství, kde udržovali při životě zvířata, která byla dávno "zombíky" či uctívače krys, kterým se dávalo mlíčko, zatímco děti v dědině měli hladem nafouklá bříška se dokument přesunul do západního světa a zaměřil se na milovníky hmyzí říše. Jedni měli celá "stáda" much zavřená v trezoru, druzí je pitvali, vědci je nechávali žít v 5-ti centimetrech krychlových aby pro blaho lidstva zjistili, jak na to moucha bude reagovat.Dostal jsem nejen bytostní odpor k těmto věcem, ale mám pocit že i autor těchto výtvorů bude obdařen psychickou poruchou. Nechapu, proc by mel mit psychickou poruchu (to bych ji musel mit asi taky ). Jen proto, ze se zajima o neco cemu nerozumis (hmyz). Ano napriklad muska Drosophila melanogaster je pro vyzkum a vedu velmi dulezita. Zejmena pro vyzkum genetiky. Tady se muzes docist vic - http://en.wikipedia....la_melanogaster Upraveno 22. června 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Pěkné.Který z nich je Hrdobec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se