Přejít na obsah

Brouci

Doporučené příspěvky

Onehdá jsem shlédl pořad o vztahu člověka ke zvířatům. Od různých východních náboženství, kde udržovali při životě zvířata, která byla dávno "zombíky" či uctívače krys, kterým se dávalo mlíčko, zatímco děti v dědině měli hladem nafouklá bříška se dokument přesunul do západního světa a zaměřil se na milovníky hmyzí říše. Jedni měli celá "stáda" much zavřená v trezoru, druzí je pitvali, vědci je nechávali žít v 5-ti centimetrech krychlových aby pro blaho lidstva zjistili, jak na to moucha bude reagovat.Dostal jsem nejen bytostní odpor k těmto věcem, ale mám pocit že i autor těchto výtvorů bude obdařen psychickou poruchou.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádička.. Ten třetí, temný, ten se mi líbí moc....

To budou nanosondy Borgů. Budeme asimilováni, odpor je marný. Posted Image

U nás je víhoda, že nám nebudou ubližovat, my si to vezmeme dobrovolně :)
Odkaz ke komentáři

Onehdá jsem shlédl pořad o vztahu člověka ke zvířatům. Od různých východních náboženství, kde udržovali při životě zvířata, která byla dávno "zombíky" či uctívače krys, kterým se dávalo mlíčko, zatímco děti v dědině měli hladem nafouklá bříška se dokument přesunul do západního světa a zaměřil se na milovníky hmyzí říše. Jedni měli celá "stáda" much zavřená v trezoru, druzí je pitvali, vědci je nechávali žít v 5-ti centimetrech krychlových aby pro blaho lidstva zjistili, jak na to moucha bude reagovat.Dostal jsem nejen bytostní odpor k těmto věcem, ale mám pocit že i autor těchto výtvorů bude obdařen psychickou poruchou.

Nechapu, proc by mel mit psychickou poruchu (to bych ji musel mit asi taky :D ). Jen proto, ze se zajima o neco cemu nerozumis (hmyz).

Ano napriklad muska Drosophila melanogaster je pro vyzkum a vedu velmi dulezita. Zejmena pro vyzkum genetiky. Tady se muzes docist vic - http://en.wikipedia....la_melanogaster

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...