Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím o pomoc a radu s výběrem hodinek na denní nošení k obleku. Hledám něco na pomezí klasických oblekovek, to není to pravé a hodinek na denní nošení k tričku a riflím. Převážnou část týdne jsem v obleku a proto jiné hodinky příliš nevyužiji. Chci si prostě pořídit pěkné hodinky, automaty na denní nošení. Mám Edox - žlutý kov - byl to dárek k 30. narozeninám a už se mi moc nelíbí - jsou prostě příliš usedlé. Cena max 45.000,--Kč, nejlépe švýcary -osvědčená značka, průměr do 41 mm. Přiznávám, že úplně klasické oblekovky se mi moc nelíbí - mám radši sportovnější styl, ale chápu, že potápky k obleku se zrovna moc nehodí.

Dík.

Odesláno

No, třeba něco jako tohle? http://www.jurawatches.co.uk/Glycine/Combat/Combat-6-Automatic-389019-1-Watch-%28GL-195%29 Průměr to má, bohužel, o 2 mm větší (pokud si to vybavuju správně). A cena je na 1/3 plánované, tak nevím, zda to není hendikep. ;)

Nejde mi třeba ani moc o konkrétní model, spíš jen nástřel toho, co se ti zamlouvá. Pěkné jsou také Seiko Samurai. I Tuna Can. Ale první za cca 8 - 9 tisíc, druhé kolem 15 - 16 tisíc. Zase, jestli si ze zdejších prodejů pamatuju správně.

Odesláno

A co zaplout do německých vod - inhouse - Nomos Club

Sorry za OT, ale tyhle jsou opravdu parádní, děkuji za rozšíření obzorů :)

Odesláno

Nomos je super. Bondovky také, ale nejsou nad limitem 45 000? Nošené ne, ale nové?

No jo, jsou koukám teď nějaký drahý.. ale myslim si že by se s trochou snahy sehnat daly. Je fakt že nejlevnější jsem teď rychle viděl za 1700 liber, nový s coaxem.. což je nějak dost. Ale tak kdyby to nemusely bejt vyloženě bondovky ale stačily normální SMP, i bez coaxu, v pohodě. Mně by stačily:)
Odesláno

Pánové, moc dík za doporučení, bondovky jsou fakt krásný a přestože si stále vysvětluji, že je nemám moc příležitostí na nošení, stále je mám v hledáčku :-). Člověk si má občas udělat radost, ikdyž to není zrovna moc praktické.

Longines Master Collection, model L2.628.4.78.6. jsou opravdu krásné oblekovky. Moc se mi líbí. Za kolk jsou k mání????

Odesláno

Pánové, moc dík za doporučení, bondovky jsou fakt krásný a přestože si stále vysvětluji, že je nemám moc příležitostí na nošení, stále je mám v hledáčku :-). Člověk si má občas udělat radost, ikdyž to není zrovna moc praktické.

Longines Master Collection, model L2.628.4.78.6. jsou opravdu krásné oblekovky. Moc se mi líbí. Za kolk jsou k mání????

První odkaz v googlu je na Koscom, ale Muffik dával také odkaz na své prodejní vlákno

Odesláno

Naživo budou dle mě dost malý, 38 mm.. v Koscomu za 40. Což mi přijde možná až moc. V USA kolem 1200 doláčů, ale plus dph a dolar je teď silnej no.

Za těch 40 co bys je koupil tady se ale daj podle mě sehnat fakt zajímavější kusy..

Odesláno

Tak ještě jsem našel TH Carrera, dle diskuse opravdu univerzální, takže se na ně ještě také podívám.

Jo a ty Omegy jsou aktuálně vystavené na AUKRU.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...