Přejít na obsah

Grand Seiko Diver 200m

jiriskopal68

Doporučené příspěvky

Je to logicke. Ked ich das na ruku - kupis titanove. Predajne cisla podla toho asi vyzerali.

Btw, pohodlnejsie dajvre tejto velkosti som na ruke snad nemal. MM300 mi dost vyhovuju, ale citit ich na ruke, je to kusok ocele, ziadne setrenie s anekonalo. SBGA031, pokial ide o hmotnost, na ruke zmiznu behom sekundy, Cifernik velky, datum citatelny - sa dost trpezlivo tesim na najblizsiu cestu do statov.. :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

GS diver vs. pět dalších potápek

http://timelessluxwatches.com/reviews/epic-6-watch-diver-comparison-part-1

ve zkratce: Bucherer má buznatah, Nomos pro mě nebudou nikdy potápky, i když jsou hezký, JR se mi líbily, ale živé fotky zklamaly, Mühle nuda, Bremont ano, ale jedině v jiné barevné verzi. And the winner is... :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

Muhle su len krajne nefotogenicke, to je cele. A tiez maju take tie masivnejsie detaily.. pri porovnani s GS ma clovek pocit vyroby v zlievarnach a finisovania pazurikom a karboskou..

Ty to vieš tak pekne opísať  :notworthy:. Presne ako hovoríš, Marinusy sú poriadne chlapské hodinky, žiadne leštenky pre salónnych potápačov v hodvábnych košeliach :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kdyby měl někdo spoustu zbytečnýho času, todle je zábavný a celkem aktuální vlákno. Suby vs GS divery:)

http://forums.watchuseek.com/f2/quality-seiko-divers-vs-rolex-submariner-1072854.html

A je tam i krásná věta "tahle otázka nikdy nebude zodpovězena tak, aby všichni byli spokojeni" :D

Za sebe dodám, že detaily cifru, ruček, pouzdra atp. jsem u GS retušoval  více, než totéž u Rolexu. Může to být tím, že blbě fotím (totéž, co pro GS, platí i pro Campanola od Citizenu), nebo větším objemem ozdobných prvků u GS.  Takže asi tak, ale pro oko, nebo desetinásobné zvětšení jsou docela dobré oboje :lol2:

Odkaz ke komentáři

gougy, máš tady někde fotky těch GS?

já jich mám pár od Finance (jen z kategorie "levné makro") a vždy je potřeba brát v úvahu, že nefotím hodinky hned po vybalení z fabriky, pokusím se někde na HD o víkendu najít původní soubory, to je nejlepší podívat před/po retuši, pak to vždycky práskne do očí.

Okem dokonalost, pod objektivem už je to holt nahatější, u Rolexu mě pozitivně překvapila kvalita ruček (i když fotky nedobarvené GMT ručky jsou vizitkou jak z Číny :D )

Asi (v podstatě na 100%) to bude kus od kusu a to je prostě problém sériovek :( 

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Nedávno jsem si to vlákno znovu prosvištěl, jak jsme si nad nima tenkrát vzdychali, a už je to masovka :)

Jó to byly časy, tenkrát byly na foru dvoje MM300, Instantovo a moje. Pak mi je dojel poslintat Tombed a už to jelo :D

Jen je škoda že odtud zmizela Aldova oponentůra.

Zústalo jen instantovo hodnocení té gumy z Aldou vložené/zmizelé Molleho fotky 

zdroj

..... Aldo, toto je guma snad z tuňákov, este k tomu nabetón quartzových, z toho hrozí prosím pekne vyrážka.. :) origo k GS SD Divers je taketo techno
a jak je ta guma ulet na kvadrat, tak to spolu s hodinkami celkom ladi /a su z toho vo finale zase ine hodinky/:

Můj názor na tu origo se nezměnil  "ulet na kvadrat" .  Ale nylon jim sedne jak prdel na hrnec.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...