Chumpus Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Na WUS jsou nějaký vlny, že sbga029 je discontinued, přičemž sbga031 zůstává. Tak si to přeberte http://forums.watchuseek.com/f21/grand-seiko-diver-discontinued-974452.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Je to logicke. Ked ich das na ruku - kupis titanove. Predajne cisla podla toho asi vyzerali. Btw, pohodlnejsie dajvre tejto velkosti som na ruke snad nemal. MM300 mi dost vyhovuju, ale citit ich na ruke, je to kusok ocele, ziadne setrenie s anekonalo. SBGA031, pokial ide o hmotnost, na ruke zmiznu behom sekundy, Cifernik velky, datum citatelny - sa dost trpezlivo tesim na najblizsiu cestu do statov.. Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Ještě tě to nepustilo, jo? Náhradu za ně nečekám, jen by mě zajímalo, čeho se dočkáme letos v Basileji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 relativne ma to drzi - aj ked s tym Baselom si mi dal chrobaka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) GS diver vs. pět dalších potápek http://timelessluxwatches.com/reviews/epic-6-watch-diver-comparison-part-1 ve zkratce: Bucherer má buznatah, Nomos pro mě nebudou nikdy potápky, i když jsou hezký, JR se mi líbily, ale živé fotky zklamaly, Mühle nuda, Bremont ano, ale jedině v jiné barevné verzi. And the winner is... Upraveno 24. května 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Kokso, že Mühle nuda, to si mal minulý piatok povedať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Ber to tak, že jsem do nich ještě nedorostl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Ber to tak, že jsem do nich ještě nedorostl Ak je to s tebou a Mühle rovnako, ako so mnou a niektorými obľúbenými švajčiarskymi značkami, tak sa tomu dá rozumieť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Muhle su len krajne nefotogenicke, to je cele. A tiez maju take tie masivnejsie detaily.. pri porovnani s GS ma clovek pocit vyroby v zlievarnach a finisovania pazurikom a karboskou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Já je respektuji, líbí se mi, jak si drží lajnu. Ale kromě rescue timer mě od nich nic až tak neoslovuje. Ale jak jsem psal, to se s postupujícím věkem může změnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Muhle su len krajne nefotogenicke, to je cele. A tiez maju take tie masivnejsie detaily.. pri porovnani s GS ma clovek pocit vyroby v zlievarnach a finisovania pazurikom a karboskou.. Ty to vieš tak pekne opísať . Presne ako hovoríš, Marinusy sú poriadne chlapské hodinky, žiadne leštenky pre salónnych potápačov v hodvábnych košeliach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Kdyby měl někdo spoustu zbytečnýho času, todle je zábavný a celkem aktuální vlákno. Suby vs GS divery:)http://forums.watchuseek.com/f2/quality-seiko-divers-vs-rolex-submariner-1072854.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Kdyby měl někdo spoustu zbytečnýho času, todle je zábavný a celkem aktuální vlákno. Suby vs GS divery:)http://forums.watchuseek.com/f2/quality-seiko-divers-vs-rolex-submariner-1072854.htmlA je tam i krásná věta "tahle otázka nikdy nebude zodpovězena tak, aby všichni byli spokojeni" Za sebe dodám, že detaily cifru, ruček, pouzdra atp. jsem u GS retušoval více, než totéž u Rolexu. Může to být tím, že blbě fotím (totéž, co pro GS, platí i pro Campanola od Citizenu), nebo větším objemem ozdobných prvků u GS. Takže asi tak, ale pro oko, nebo desetinásobné zvětšení jsou docela dobré oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 gougy, máš tady někde fotky těch GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 gougy, máš tady někde fotky těch GS?já jich mám pár od Finance (jen z kategorie "levné makro") a vždy je potřeba brát v úvahu, že nefotím hodinky hned po vybalení z fabriky, pokusím se někde na HD o víkendu najít původní soubory, to je nejlepší podívat před/po retuši, pak to vždycky práskne do očí.Okem dokonalost, pod objektivem už je to holt nahatější, u Rolexu mě pozitivně překvapila kvalita ruček (i když fotky nedobarvené GMT ručky jsou vizitkou jak z Číny )Asi (v podstatě na 100%) to bude kus od kusu a to je prostě problém sériovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Supr, kdybys něco našel, prdni to sem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Supr, kdybys něco našel, prdni to sem..RAW někde musí být (no vlastně v tomto případě ani nemusí, fotil jsem je v kanclu) mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Nedávno jsem si to vlákno znovu prosvištěl, jak jsme si nad nima tenkrát vzdychali, a už je to masovka Jó to byly časy, tenkrát byly na foru dvoje MM300, Instantovo a moje. Pak mi je dojel poslintat Tombed a už to jelo Jen je škoda že odtud zmizela Aldova oponentůra.Zústalo jen instantovo hodnocení té gumy z Aldou vložené/zmizelé Molleho fotky zdroj ..... Aldo, toto je guma snad z tuňákov, este k tomu nabetón quartzových, z toho hrozí prosím pekne vyrážka.. origo k GS SD Divers je taketo technoa jak je ta guma ulet na kvadrat, tak to spolu s hodinkami celkom ladi /a su z toho vo finale zase ine hodinky/: Můj názor na tu origo se nezměnil "ulet na kvadrat" . Ale nylon jim sedne jak prdel na hrnec. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 tak a zase sme dvaja s nejakym zakladom pre masovku pocuj, mali by sme si zalozit firmu.. alebo cirkev. Tam sa uz ani netreba s*at s vyrobou produktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dráždíš kobru bosou nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se