skodna Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Dnes jsem si udělal radost a jsem dalším šťastným majitelem jedněch leteckých primek.Budu jim říkat Předparexovky , neboť je na nich číslo 000214.Sice na nich bude hodně práce a shánění , (nemají origo ručky.sklíčko asi prasklé),ale už teď se těším až dojdou poštou a dám se do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Dnes jsem si udělal radost a jsem dalším šťastným majitelem jedněch leteckých primek.Budu jim říkat Předparexovky , neboť je na nich číslo 000214.Sice na nich bude hodně práce a shánění , (nemají origo ručky.sklíčko asi prasklé),ale už teď se těším až dojdou poštou a dám se do práce. Tak to bylo fakt o fous !!! Já jsem na aukci jak si pozapomněl, tak mě udělalo radost alespoň to, že hodinky setrvají u člena fóra . Gratulace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Gratuluju. Taky už zapomínám, měl jsem za to, že aukce končí až odpoledne :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Děkuji všem za gratulace a začínající závažnou nemoc,kdybych si já jen vzpomenul jak se jmenuje:clap: .No však já si taky jednou vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Tak opravuji výrobní číslo je to 211.Dnes dorazily jsou až na ručky ve sqělím stavu.I pozdro je ok až na patinu ze spod ,ale to řešit nebudu .Mají svůj věk tak je tak nechám.Jen musím někde sehnat ručky a půjdou do vitrýny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Tak opravuji výrobní číslo je to 211.Dnes dorazily jsou až na ručky ve sqělím stavu.I pozdro je ok až na patinu ze spod ,ale to řešit nebudu .Mají svůj věk tak je tak nechám.Jen musím někde sehnat ručky a půjdou do vitrýny. To číslo na dýnku mě teda pěkně zmátlo. Jak jsem už psal, žil jsem v domnění že koukám na 214. Jinak ještě jednou gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Tak opravuji výrobní číslo je to 211.Dnes dorazily jsou až na ručky ve sqělím stavu.I pozdro je ok až na patinu ze spod ,ale to řešit nebudu .Mají svůj věk tak je tak nechám.Jen musím někde sehnat ručky a půjdou do vitrýny. Gratulu a příležitostně sem hoď foto v současném a následném stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Ahoj ,no fotky nejsou moje silná stránka ,ale pokus by tady byl.Jinak ve stavu co přišly už to bohužel nebude,páč sem se dal včera hned do leštění a čištění a nenapadlo mě je vyfotit.Sklo je přeleštěno a z pouzdrem nic dělat zatím nebudu,sice není top,ale není kde brát..Jo a ještě jsem ponořil na půl hodiny samotný zašroubovaný pouzdro s korunkou do kýbla s vodou a světe div se ,ono to vydrželo bez vniku vody. Už jenom ručky a jdou do krabičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Ještě bych podotknul , všiměte si todo pouzdra,po obvodě kolem zámků na povolovací klíč.V oblasti "od jedné do osmé hodiny" je něco co by se z pohledu soustružníka ,který pracuje na CNC stroji dalo považovat za zmetek.Tam je totiž zřetelně vidět ,jak dno při výrobě hodilo a vznikl tam dost hrubý zápich po více jak polovině obvodu.No nic ,když to tehdejší OTK prošlo tak je to asi v ókeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Ještě bych podotknul , všiměte si todo pouzdra,po obvodě kolem zámků na povolovací klíč.V oblasti "od jedné do osmé hodiny" je něco co by se z pohledu soustružníka ,který pracuje na CNC stroji dalo považovat za zmetek.Tam je totiž zřetelně vidět ,jak dno při výrobě hodilo a vznikl tam dost hrubý zápich po více jak polovině obvodu.No nic ,když to tehdejší OTK prošlo tak je to asi v ókeju Asi jo, rozhodující zřejmě bylo, že zašroubované pouzdro "drží vodu" , estetická stránka byla až na dalším místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Pěkný, chválím . Tak ještě aspoň novou lunetku, řemínek a vyčistit, promazat a seřídit. A taky občas provětrat!Na kbelíkovou zkoušku vodotěsnosti bych nesázel, ale na aukru se teď dá sehnat i ta korunka. Takže je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Promazat ,vyčistit a řemínek je to co bude brzy následovat.S korunkou si myslím nic není,je jako nová není ani tochu ošoupaná a ta lunetka bude asi problém.Nevím kde se dá sehnat ,teda pokud pominu parexo a kupovat na aukru celý sportky cca za 500 kvúli lunetě je asi zbytečný.No budu vyčkávat ,třeba se něco naskytne. Hlavní jsou ručky ,než půjdou na ruku.Jinak díky za chválu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Promazat ,vyčistit a řemínek je to co bude brzy následovat.S korunkou si myslím nic není,je jako nová není ani tochu ošoupaná a ta lunetka bude asi problém.Nevím kde se dá sehnat ,teda pokud pominu parexo a kupovat na aukru celý sportky cca za 500 kvúli lunetě je asi zbytečný.No budu vyčkávat ,třeba se něco naskytne. Hlavní jsou ručky ,než půjdou na ruku.Jinak díky za chválu. Zrovna teď je na Aukru v nabídce asi 5 solo lunet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 díky mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Nevím, kam to hodit, ale vzhledem k tomu, že jsem si krabičku objednal na renovované letecké primky, tak to dám sem. Přímo u Eltonu cena 60Kč vč. DPH + 40Kč dobírka. Upraveno 18. května 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2012 Dobrá cena. Dá se to koupit i bez renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Jasně, že dá.Zavoláš, nebo napíšeš na obchodní a dojednáš všechno.Nejlepší je si to nechat poslat do kamenné prodejny - bez dobírky Nevím, kam to hodit, ale vzhledem k tomu, že jsem si krabičku objednal na renovované letecké primky, tak to dám sem. Přímo u Eltonu cena 60Kč vč. DPH + 40Kč dobírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Dobrá cena. Dá se to koupit i bez renovace? Objednával jsem přes mail krabičku samostatně. Ještě ten den ji odeslali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Variace na dané téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se