Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si udělal radost a jsem dalším šťastným majitelem jedněch leteckých primek.Budu jim říkat Předparexovky , neboť je na nich číslo 000214.Sice na nich bude hodně práce a shánění , (nemají origo ručky.sklíčko asi prasklé),ale už teď se těším až dojdou poštou a dám se do práce.

post-15236-058747600 1321979177.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem si udělal radost a jsem dalším šťastným majitelem jedněch leteckých primek.Budu jim říkat Předparexovky , neboť je na nich číslo 000214.Sice na nich bude hodně práce a shánění , (nemají origo ručky.sklíčko asi prasklé),ale už teď se těším až dojdou poštou a dám se do práce.

Tak to bylo fakt o fous Posted Image !!! Já jsem na aukci jak si pozapomněl, tak mě udělalo radost alespoň to, že hodinky setrvají u člena fóra Posted Image. Gratulace !

Odkaz ke komentáři

Tak opravuji výrobní číslo je to 211.Dnes dorazily jsou až na ručky ve sqělím stavu.I pozdro je ok až na patinu ze spod ,ale to řešit nebudu .Mají svůj věk tak je tak nechám.Jen musím někde sehnat ručky a půjdou do vitrýny.

Odkaz ke komentáři

Tak opravuji výrobní číslo je to 211.Dnes dorazily jsou až na ručky ve sqělím stavu.I pozdro je ok až na patinu ze spod ,ale to řešit nebudu .Mají svůj věk tak je tak nechám.Jen musím někde sehnat ručky a půjdou do vitrýny.

To číslo na dýnku mě teda pěkně zmátlo. Jak jsem už psal, žil jsem v domnění že koukám na 214. Jinak ještě jednou gratulace.

Odkaz ke komentáři

Gratulu a příležitostně sem hoď foto v současném a následném stavu :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Ahoj ,no fotky nejsou moje silná stránka ,ale pokus by tady byl.Jinak ve stavu co přišly už to bohužel nebude,páč sem se dal včera hned do leštění a čištění a nenapadlo mě je vyfotit.Sklo je přeleštěno a z pouzdrem nic dělat zatím nebudu,sice není top,ale není kde brát..Jo a ještě jsem ponořil na půl hodiny samotný zašroubovaný pouzdro s korunkou do kýbla s vodou a světe div se ,ono to vydrželo bez vniku vody. Už jenom ručky a jdou do krabičky.

post-15236-060591000 1322590941.jpg

post-15236-010284800 1322590950.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě bych podotknul , všiměte si todo pouzdra,po obvodě kolem zámků na povolovací klíč.V oblasti "od jedné do osmé hodiny" je něco co by se z pohledu soustružníka ,který pracuje na CNC stroji dalo považovat za zmetek.Tam je totiž zřetelně vidět ,jak dno při výrobě hodilo a vznikl tam dost hrubý zápich po více jak polovině obvodu.No nic ,když to tehdejší OTK prošlo tak je to asi v ókeju

Odkaz ke komentáři

Ještě bych podotknul , všiměte si todo pouzdra,po obvodě kolem zámků na povolovací klíč.V oblasti "od jedné do osmé hodiny" je něco co by se z pohledu soustružníka ,který pracuje na CNC stroji dalo považovat za zmetek.Tam je totiž zřetelně vidět ,jak dno při výrobě hodilo a vznikl tam dost hrubý zápich po více jak polovině obvodu.No nic ,když to tehdejší OTK prošlo tak je to asi v ókeju

Asi jo, rozhodující zřejmě bylo, že zašroubované pouzdro "drží vodu" , estetická stránka byla až na dalším místě :whistle:

Odkaz ke komentáři

Promazat ,vyčistit a řemínek je to co bude brzy následovat.S korunkou si myslím nic není,je jako nová není ani tochu ošoupaná a ta lunetka bude asi problém.Nevím kde se dá sehnat ,teda pokud pominu parexo a kupovat na aukru celý sportky cca za 500 kvúli lunetě je asi zbytečný.No budu vyčkávat ,třeba se něco naskytne. Hlavní jsou ručky ,než půjdou na ruku.Jinak díky za chválu.

Odkaz ke komentáři

Promazat ,vyčistit a řemínek je to co bude brzy následovat.S korunkou si myslím nic není,je jako nová není ani tochu ošoupaná a ta lunetka bude asi problém.Nevím kde se dá sehnat ,teda pokud pominu parexo a kupovat na aukru celý sportky cca za 500 kvúli lunetě je asi zbytečný.No budu vyčkávat ,třeba se něco naskytne. Hlavní jsou ručky ,než půjdou na ruku.Jinak díky za chválu.

Zrovna teď je na Aukru v nabídce asi 5 solo lunet

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Jasně, že dá.Zavoláš, nebo napíšeš na obchodní a dojednáš všechno.Nejlepší je si to nechat poslat do kamenné prodejny - bez dobírky :smile_anim:

Nevím, kam to hodit, ale vzhledem k tomu, že jsem si krabičku objednal na renovované letecké primky, tak to dám sem. Přímo u Eltonu cena 60Kč vč. DPH + 40Kč dobírka.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...