Baker Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Porad mi nekdo pise o navod k Citizen, ktere jsem prodal asi pred 2 lety, proto zakladam toto vlakno. Pokud mate nejaky ten manual v CZ/SK, postnete jej sem, mnoho lidi nakupuje hodinky na ebay, tak se to mozna bude hodit. Citizen Nighthawk AS2020 AS2020.doc Pokud ma soubor vic nez 2MB, nahrajte jej treba sem a postnete link. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Hi-Tec Weathermaster (ABC hodinky, které rozdávala síť OMV při promoakci)Hodinky Hi-Tec.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 ORIENT 1.Návod k mechanickým hodinkám (automat) Orient.doc 2.Návod ke quartzovým (bateriovým) hodinkám Orient.doc 3.Návod ke quartzovým hodinkám s duálním časem Orient.doc 4.Návod ke kombinovaným quartzovým hodinkám Orient s LCD.doc 5.Návod ke quartzovým hodinkám Orient Chronograph - bez alarmu (budíku).doc 6.Návod ke quartzovým hodinkám Orient Chronograph - s alarmem (budíkem).doc 7.Doplněk návod k hodinkám s otočnou logaritmickou stupnicí (CTD09xxxx).doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Já bych sem dal manuál na Suunto Observer, což nejsou úplně jednoduché hodinky a spoustu věcí si v něm najdou i majitelé jiných modelů Suunto, ale mám ho zazipovanej a nevím, jak ho vložit.V tom zip souboru je 31 podsouborů jpg.Pokud mi někdo poradí, rád ho sem dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 jako ze ti nejde pripojit zip? ma to mene nez 2MB? pokud jo, a je problem, ze forum nepodporuje archiv, tak zip prejmenuj na pdf a po stazeni si to kazdy preppise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Michale uloz to treba sem a dej tady pouze link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Díky za radu, snad to bude fungovat.http://www.uloz.to/5223706/suunto-observer-manual.zipMá to 16 mega. Kdyby to někdo umět nějak inteligentně zmenšit, bylo by to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Ahoj, neměl by někdo CZ manuál na Casio Oceanus Wave Ceptor?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas13 Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Nevíte kde bych mohl stáhnout český návod na Casio SGW-100 nebo nemohl by ho někdo poslat na email? Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VABE Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Scháním pro známou český návod na LADY CITIZEN ECO-DRIVE Chronograph FB1140-51D Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlys Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 No... já zoufale potřebuji manuál v češtině k hodinkám CASIO, typ: PAG-80T-7VCS Pathfinder Titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Já pro bráchu Casio PRW 2000T taky nutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Mám první "digošky" Casio GAS-100 a bez CZ manuálu se nějak bojím cokoliv zmáčknout... Nemáte někdo prosím manuál v češtině? Modul 5081. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Nemá někdo manual v češtině na OMEGY Seamaster 22208000 (bondovky). Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Nemá prosím někdo český manuál k Seiku,kalibr 7S36 / SNZG13K1 ,23 jewels,automatic/ ? Případně SZ,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Tož nikdo nemá?Stačí manuál ke stažení /ale český/.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2011 Rád bych ten manuál /český/ pro tátu,snad ho někdo má a udělá mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Tak se mi podařilo sehnat návod k obsluze hodinek s kalibrem 7S36 /Seiko 5/,dávám jej sem.Návod k obsluze Seiko 5.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Watchwinder cz návod např. pro MODALO(5 funkcí).Watchwinder navod.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Victorinox swiss army - kalibry ETAVictorinox cal.ETA,pdf.PDF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se