Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chudák Verta... I když její hodinky jsou spíš jen velký než extravagantní. No, ale každopádně by se měla mít na pozoru, aby se to u ní nepřehouplo. :D Bože, bože... Idiocie lidí z iDnes opravdu nezná mezí. Vokurka, zdá se, řádí jako černá ruka.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Idiocie lidí z iDnes opravdu nezná mezí. Vokurka, zdá se, řádí jako černá ruka.

Idiocie iDnesu dosahla sveho maxima uz behem tydne -- Soud rozhodne, zda Kožený tuneloval fondy. Horoskop je nejasný.

Zejmena me dostala nasledujici veta: "Pokud neznáte hodinu narození, tak je to naivní představa, že by šlo něco sestavit. Z té denní konstelace se to poznat nedá. Řeknu to na rovinu, budou to pindy." Tak vetsi pind jsem uz skutecne dlouho neslysel.

• Dát hlas 1
Odesláno

To by bylo zbožné přání výrobce čehokoliv aby jeho výrobek "musela" mít nějaká zájmová, profesní, sexuální nebo jakákoliv jiná skupina - i kdyby šlo "jen" o 1 % populace (co by za to leckteří výrobci dali :D ). Samozřejmě je to blbost.

Jinak k té definici lesby - vzpomněl jsem si na jeden vtip:

Jeden starej kovboj vešel do baru a dal si whisky. Sedí u baru a pomalu upíjí a vedle něj se posadí jedna slečna. Otočí se na něj a ptá se ho: "Vy jste opravdový kovboj?"

"No, celý život dělám na ranči, honím krávy, krotím koně, stavím ploty... Tak asi budu opravdový kovboj. A co jste vy?"

"Já jsem lesba. Celý den jen přemýšlím o ženách. Když jím, když se sprchuji, když se koukám na televizi. Musím na ně myslet, ať dělám cokoliv."

Lesba odešla a za chvíli si vedle něj sedl mladý pán a zeptal se: "Vy jste skutečný kovboj?" "Vždycky jsem si myslel, že ano, ale právě jsem zjistil, že jsem lesba."

• Dát hlas 1
Odesláno

Nejvíc mě pobavilo tohle: ".....Předtím, oblečeny jako nevěsty, zpívaly její hit Lake a Virgin....." Tak ona je ta písnička nakonec o nějakým jezeře....

• Dát hlas 1
Odesláno

Chudák Verta... I když její hodinky jsou spíš jen velký než extravagantní. No, ale každopádně by se měla mít na pozoru, aby se to u ní nepřehouplo.

:eek: Nooo mít se na pozoru není špatný.. "Politovat" bych občas potřebovala :whistling:

a :thumbsup_anim: teď tak nějak přemýšlím, díky tomu článku, jestli jsem si našla správné fórum

kurňa když jsou ženský nosící velké lesklé hodinky lesby a chlapi s velkýma hodinkama "piloti" ...

jak pak má vzniknout pořádný ehm no...

chjoo tak vlastně zbejvaj ti co místo na hodinky koukaj na mobil... a to nééé

• Dát hlas 2
Odesláno

:eek: Nooo mít se na pozoru není špatný.. "Politovat" bych občas potřebovala :whistling:

a :thumbsup_anim: teď tak nějak přemýšlím, díky tomu článku, jestli jsem si našla správné fórum

kurňa když jsou ženský nosící velké lesklé hodinky lesby a chlapi s velkýma hodinkama "piloti" ...

jak pak má vzniknout pořádný ehm no...

chjoo tak vlastně zbejvaj ti co místo na hodinky koukaj na mobil... a to nééé

:gora:

Směju se při čtení tohoto vlákna celou dobu, ale tohle mě rozsekalo...ženský pohled na věc je přesně to, co této diskuzi chybělo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...