decebal Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak máslo na hlavě bych měl, kdybych VĚDOMĚ prodával skládačku, někdo jí koupil a pak chtěl vrátit peníze a já to nepřijal s tím, že hodinky jsou 100% v pořádku... Jelikož nejsem takovej guru starejch hodinek jak by se mohlo zdát, tak prostě asi nepoznám že ručky nejsou z roku 35, ale že jsou z roku 75 vyměněné v roce.. No pokud Ti to dýnko připadalo OK, myslím, že Ti prodám nějaké hodinky, 100% genuine!!!!!
dagou Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Ale jo, bude Třeba bych ještě mohl začít vyhrožovat tím, že se budu proti nařčením bránit občanskoprávní cestou ... Na pár fórech už jsem toho byl svědkem a byla to veliká sranda. Takže já jen, že sranda může být vždycky ještě větší. Tvůj velice specifickej smysl pro humor by moh leckoho uvádět v úžas, tak ti držim palce, aby ses z toho časem nějak vzpamatoval. Znam jednoho, je ti zamlada dost podobnej a dneska se v něm kus kloudnýho chlapa blbě hledá. Ale já ho tam pořád vidim a třeba se někdy něco stane...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 No pokud Ti to dýnko připadalo OK, myslím, že Ti prodám nějaké hodinky, 100% genuine!!!!! No já si teď už žádné vintage hodinky kupovat nebudu, děkuju za nabídku dagou: Jo, ten můj smysl pro humor je takovej prdelní, ale to se s věkem srovná
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Frantiku kliiid. Jestli jsi tak férovej i v reálnějším než cyberprostoru, jsi kandidát na Mirka Dušína a rád bych se s tebou potkal. Bohužel tvoje ohrnování nosu tomu emdéčkovství trochu cuchá fazonku. Tada je mladej kluk, chvíli mu to potrvá a možná nikdy nebude velkej kluk jako ty, ale jednou, možná budeme všichni koukat. Podtržený jablíčko ale nikdá nezesládne, to si pamatuj. Ty jsi jeho advokát?? Proc se do toho montujes? Nejsem Mirek Dusin, ale jsem pár let soucasti tohoto fora, teto komunity a NIKDY jsem se zde nikoho nepokousel oklamat nebo okrást. A to je rozdíl mezi mnou a Tadou. A ohrnuju nos nad každým, kdo to dělá, pokud se to tobě nezdá, tvůj problém!
dagou Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 No já si teď už žádné vintage hodinky kupovat nebudu, děkuju za nabídku dagou: Jo, ten můj smysl pro humor je takovej prdelní, ale to se s věkem srovná No první krok k úspěchu je v tom vědomí, že to nejni zouplna v klidu
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Je to slušňák na slovo vzatý, to že ho už dva roky nehorázně seru jsem se dozvěděl včera přes internet, mezitím jsem se s ním několikrát na srazu viděl osobně a nikdy se ani slůvkem nezmínil Videli jsme se na srazu dvakrát a vzdycky na druhé straně stolu, takze nevim, proc bych se ti měl zpovídat!
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 No první krok k úspěchu je v tom vědomí, že to nejni zouplna v klidu Hele, sice moc nerozumím tomu co píšeš, mate mě nářečí a slovní skladba, ale jsem si jistý, že se jednou napravím. A pak přijde krize středního věku a bude to semnou ještě horší než kdy předtím Videli jsme se na srazu dvakrát a vzdycky na druhé straně stolu, takze nevim, proc bych se ti měl zpovídat! Na tom posledním si seděl přímo naproti. A kdybys mi tenkrát řekl, hele Tado, pěkně mě sereš celou dobu co seš na foru, tak by to bylo slovo chlapa, já bych se zastyděl a asi i nad sebou zamyslel. Ale bejt chytrej po síti, to neberu.
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele, sice moc nerozumím tomu co píšeš, mate mě nářečí a slovní skladba, ale jsem si jistý, že se jednou napravím. A pak přijde krize středního věku a bude to semnou ještě horší než kdy předtím Na tom posledním si seděl přímo naproti. A kdybys mi tenkrát řekl, hele Tado, pěkně mě sereš celou dobu co seš na foru, tak by to bylo slovo chlapa, já bych se zastyděl a asi i nad sebou zamyslel. Ale bejt chytrej po síti, to neberu. A proc bych ti to jako říkal?!?!? Nejsem tvuj fotr!!! Je jen tvoje věc, že prodáváš zbastlený hodinky tady na foru. Jsou tady členové, kterým to evidentně nevadí. Takže já ti nemám co kázat, Jen zde vyjadruju svuj názor.
Donuts Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Do hovna obcas slapnem vsichni, ale takhle si ho rozmatlat po vlasech je vazne dokonaly.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 A proc bych ti to jako říkal?!?!? Nejsem tvuj fotr!!! Je jen tvoje věc, že prodáváš zbastlený hodinky tady na foru. Jsou tady členové, kterým to evidentně nevadí. Takže já ti nemám co kázat, Jen zde vyjadruju svuj názor. No kázat mi nemusíš, to po to bě nikdo nechce. A to, že bys mi řekl, že tě seru by nebylo kázání, pouze bys mi vyjádřil názor. Z očí do očí, tak jak by to gentleman měl udělat.
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 No kázat mi nemusíš, to po to bě nikdo nechce. A to, že bys mi řekl, že tě seru by nebylo kázání, pouze bys mi vyjádřil názor. Z očí do očí, tak jak by to gentleman měl udělat. Ale já nejsem gentleman Tado!! Nikdy jsem to o sobe netvrdil! A od podvodníka jako jsi ty narážka na gentlemana fakt sedí Měj se fajn, přeju dobré obchody!
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Ale já nejsem gentleman Tado!! Nikdy jsem to o sobe netvrdil! A od podvodníka jako jsi ty narážka na gentlemana fakt sedí Měj se fajn, přeju dobré obchody! Dobře. Někdy Ti to připomenu Já se mám fajn...
B.F.G. Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 And winner is? Tak teď teda fakt nevím. 1. To prodejní vlákno se mazat nemělo, nebo se aspoň mělo přeonačit do nějaké poradny, JPS mohl ještě něco přidat. Konečně jsme se mohli po haldě prasečin dozvědět něco o hodinkách. 2. Tohle blbý vlákno se mohlo uštřit na jiný, určitě ne tak blbý. 3. To je dneska ale horko, že?
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak, protože jsem si to tu tak trochu pročetl a nemám důvod někomu dělat psychologickej posudek, napíšu jen toto: Netrápí mě, že např.: 1. Frantik nesnáší Festinu a já ji za úplný póvl nepovažuji 2. že se někdo rozplývá nad OP 2. Tada vznešeně a s pompou odchází, aby do týdne zase přišel 3. YPO byl YPO a SUKHOJ 4. že jsou venku pařáky .... Co mě ale štve je fakt, že někdo se tu nechová, jak by asi měl: 1.Tada v tomto vlákně napsal doslova: Do inzerátu jsem napsal vše co jsem o hodinkách věděl od předchozího majitele (neorigo korunka) o ručkách mi říkal, že jsou origo (to asi kecal, ale skutečně já to nepoznám). Dal jsem tam fotky výrobních čísel a všech detailů, aby se každý dle své znalosti a zkušeností mohl rozhodnout jestli si hodinky za mou cenu koupí nebo ne, případně mi učiní nabídku s tím, že některé další díly nejsou originální. A tady je vyštrachaný inzerát: Prodám své těžce nabité letecké Longines. > >Je to jedna z prvních verzí s kalibrem 15.94. > >Rozměry pouzdra: 40mm x 51mm, vysoké jsou 15mm. Kdo bude tvrdit, že by >mu byly malé si může víte co... Jsou dost velké i kibimu > >Byly na servisu u pana Strnada v Brně, běží s denní odchylkou -10s. > >Sklíčko bez škrábanců. > >Řemen a spona jsou originální - a v krásném stavu. > >Ceferník a ručky v perfektním stavu - jediná vada je taková vlasová >linie mezi 7 a 8 na číselníku, je vidět prakticky jen na fotkách, >pouhým okem ne. > >Cena: 20 tisíc korun českých > >Nebráním se ani nějaké rozumné výměně. > >Případné dotazy zodpovím přes SZ nebo na telefonu 728 334 344. >---------------------------------------------------------------------- > >Téma naleznete zde: >http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=30496 Moc se omlouvám, nikde není o neorigo korunce zmínka a že byly u Strnada na servisu ve mě vzbuzuje klamný dojem, že jsou 100% origo!!!!
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Kdo lže, ten taky krade. A kdo krade, může i zabít...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Boudy: Hm, tak já myslel, že to s tou korunkou jsem tam napsal. Ono jsem to totiž psal do SZ lidem, kteří se na ně ptali, když jsem v chlubícím vlákně nadhodil, že jsou k prodeji. Tak za to se omlouvám. Korunku tam údajně měnil právě pan Strnad, dle informací které mi dal minulý majitel a které za těchto okolností můžou a nemusí být pravdivé. Prasklinu na ciferníku jsem přiznal, u ruček jsem psal že jsou v perfektním stavu - ano byly v perfektním stavu, ale nevidím že bych tvrdil, že ručky jsou originál, protože to prostě nevím. Myslíš si, že pan Strnad by neservisoval hodinky, na kterých je něco jinak než na originálu?
Boudy Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tado: myslím(a ber nebo neber to osobně), že jsi chtěl to hovno hodit po někom jiným , ale to TY ručíš za informace v prodejním vláknu a TY ručíš za zboží co prodáváš- psát že byly u Strnada a těď psát, že tam byly údajně a tam se údajně měnila korunka??? To je jako bych napsal, ze mnou prodávané Festiny nosil na ruce Frantik(myslím, že bych je prodal za 10.000,- jen kvůli slovu Frantik), načež se Frantik ohradí, že on by je na ruku nedal(což je možné), tak napíšu, že mi to údajně řekl ten, od koho je mám???? To je košér??? P.S. Frantiku sorry, že tu o tobě píšu
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele tak fajn Tado, tak já to beru. Je pravda, ze chybu muze udelat kazdej. Ale nediv se, ze jsme ti to dali sezrat. Ja osobne to tady beru jako velkou partu, mam tady i osobni pratele, ale kazdej podraz v takovehle komunite tady bolí dvakrát. Tak jsme te trochu vykoupali, musis se naučit nést následky svejch činů, to moc lidí neumí. Howg Tado: myslím(a ber nebo neber to osobně), že jsi chtěl to hovno hodit po někom jiným , ale to TY ručíš za informace v prodejním vláknu a TY ručíš za zboží co prodáváš- psát že byly u Strnada a těď psát, že tam byly údajně a tam se údajně měnila korunka??? To je jako bych napsal, ze mnou prodávané Festiny nosil na ruce Frantik(myslím, že bych je prodal za 10.000,- jen kvůli slovu Frantik), načež se Frantik ohradí, že on by je na ruku nedal(což je možné), tak napíšu, že mi to údajně řekl ten, od koho je mám???? To je košér??? P.S. Frantiku sorry, že tu o tobě píšu v poho, je to velmi vtipné přirovnání
Gilius Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Festinky,které by měl Fanda opravdu nějaký čas na pařátku,bys prodal i dráž...... Jen odlehčení Ke zbytku ani nebudu nic dodávat......myslím,že tu už padlo mnoho slov,ať již v afektu,nebo cíleně. Jen ještě ocením poslední Frantíkův příspěvek........díky za něj.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.