Přejít na obsah

hodinky pro YPA

Návštěvník YPO

KTERÉ ?  

60 hlasů

1. 1. KTERÉ ?

• IWC
      39
    • Seiko
      10
    • Zenith
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Asi máš pravdu, možná jsem si je zaměnil s jiným modelem, promiň. Pro jistotu se mrkni na Ebel a kalibr 139.  

už jsem to našel - je to tahle divočina :)
  • Odpovědi 368
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

nějak to tu zapadlo - ano, myslel jsem i na 312, ale už jsem měl troje = už ne

Tak mám další revoluční myšlenku:

Co kdybys začal nosit (myslím OPRAVDU NOSIT) ty, co už máš? Já vím, bylo by to trochu podivínský. :D

Třeba Ananty. No nic, pouvažuj...

Návštěvník Snow
Odesláno

Ještě Ti mohu nabídnout pár Bell&Ross.

Bell&Ross Diver 300

Bell&Ross Hydromax 11000 na tyhle hodinky s olejem si přece potrpíš  :smile_anim:

Bell&Ross Demineur

Odesláno

Já bych nic jinýho než Seiko Ananta Automatic Chronograph nehledal - akorát ta druhá varianta s tmavou lunetou mi přijde lepší. Designově čistý a vyrovnaný, perfektní hodinky - po všech stránkách dokonalý - jediný, co někomu může vadit, je netradiční tvar tlačítek. (Mě teda nevyhovuje celková velikost a bohužel i cena).

Myslím, že všechny designový výstřelky časem omrzí, nejstálejší je čistej design, kterej seiko bezesporu nabízí, dokonce maj ten správnej sportovní look.

Odesláno

Udělej si nějaké sám,pár kousku doma budeš mít,tak to nějak splácej dohromady ať nikdo neví co to je a budeš mít jak jsi psal " nechci žádnou provařenou značku"

Odesláno

Já ti nenabídnu nic novýho, spíš se tě pokusím přesvědčit o Hanhartech. Podle mě skvělý, poměrně originální, hodinky s kvalitní, ale v mainstreamu v podstatě neznámou značkou. Nevím přesně co myslíš tím předražením, ale u Brože je maj za 86 tis + Brož ochotně a sám naznačoval, že cena rozhodně nemusí být konečná. Ty hodinky jsou perfektní, sám jsem o nich uvažoval a kdybych si nešel koupit Breitling a nevrátil se s Omegou :) tak je už dnes určitě mám.

Odesláno

kalifx: 86 je nějak málo ne? - do 80t jsou ty původní, tahle nová řada je 130+

V tom je ten vtip. Když jsem byl v Alfě zkracovat tak na ORISkách, tak jsem vycházel z tý jeho budky a koukal ve výloze na tyhle, akorát s kovovým orámováním subů a na cenovce bylo 86 tis. Tak jsem se ještě vrátil a Brože se na to zeptal. A říkal mně, že v první várce (která je v recenzi i na Chronomagu), stály ty hodinky snad 134 000 nebo tak nějak. Ale to bylo kvůli malý sérii. Te'd dělaj víc kusů, takže cena klesla. Proto jsem o nich taky uvažoval. Chvilku jsem myslel, že si půjdu pro prachy a hned je vemu. :)
Odesláno

No tak 80 za tyhle nový je už kurva jiný kafe.

Mě se nejvíc líbí Hanhart Primus Diver 1.

No ty jsou super. Ale dobrý jsou i tyhle:

post-1975-1279269720,33.png

Právě ty jsem zahlíd v tý výloze. Ale tvrdil mně, že cena je více méně stejná u všech řad. Pokud samozřejmě nejde o zlatej model.

Odesláno

To vím, ale ne ve všech modelech. Zajímá mě konkrétně V-21, to asi nebude in-house. Myslím si to, ale nejsem takový znalec. Třeba nám někdo pomůže přesně určit tenhle strojek.

Developed on the basis of an even more accurate and reliable version of the legendary Cricket Calibre V-10, and thus representing the sum of more than 60 years of evolution and improvements, the new alarm movement shares a definite family likeness with its forebear.

Podla vsetkych zdrojov je to inhouse vyvinuty s pomocou zvonku. Ak tomu ale stale neveris, obrat sa na clena dknespl, ten ma najlepsi prehlad.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...