Frantik Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Ypo, a co tohle, ty jseš takovej kolotočář, tohle je presne pro tebe http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30654-prodam-breitling-bo1/
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Prohlédl jsem si vlákno a vzpomněl jsem si na "safiho příspěvek, v kterém nás s Hanharty seznamoval. KLIK Vlákno obsahuje bohatou fotodokumentaci, která dokazuje, jak jsou precizně, do posledního detailu hodinky vyrobeny. Být na YPOVĚ místě, neváhal bych. Fotky jsem ukradl "safimu, pevně věřím, že si mě nenajde a nezabije.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Já ti nenabídnu nic novýho, spíš se tě pokusím přesvědčit o Hanhartech. Podle mě skvělý, poměrně originální, hodinky s kvalitní, ale v mainstreamu v podstatě neznámou značkou. Nevím přesně co myslíš tím předražením, ale u Brože je maj za 86 tis + Brož ochotně a sám naznačoval, že cena rozhodně nemusí být konečná. Ty hodinky jsou perfektní, sám jsem o nich uvažoval a kdybych si nešel koupit Breitling a nevrátil se s Omegou tak je už dnes určitě mám. děkuji za info placený informátore - to je dobrá zpráva - musím se na ně jít ovšem podívat - viděl jsem je pouze přes výlohu trochu mně ještě brzdí strojek - přeci jenom je to 7750 a v těch anantách je vlastní stroj a jsou ještě levnější - docela se divím, že je ještě nikdo nemá, jsou ve stejné hladině jako třeba fortis chrono a mají vlastní stroj - no nic no = je tam prostě napsáno seiko (to bude asi ta brzda) dám si na to pár pif a budu přemýšlet EDIT: nevím co má ve výloze, ale na webu jsou pořád monstrózní ceny: http://www.leteckehodinky.cz/Panske_hodinky-Hanhart.htm?pg=3
Kalifx Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 děkuji za info placený informátore - to je dobrá zpráva - musím se na ně jít ovšem podívat - viděl jsem je pouze přes výlohu trochu mně ještě brzdí strojek - přeci jenom je to 7750 a v těch anantách je vlastní stroj a jsou ještě levnější - docela se divím, že je ještě nikdo nemá, jsou ve stejné hladině jako třeba fortis chrono a mají vlastní stroj - no nic no = je tam prostě napsáno seiko (to bude asi ta brzda) dám si na to pár pif a budu přemýšlet EDIT: nevím co má ve výloze, ale na webu jsou pořád monstrózní ceny: http://www.leteckehodinky.cz/Panske_hodinky-Hanhart.htm?pg=3 Teď jsem mluvil telefonicky s Brožem a potvrdil mně, že ceny na webu nejsou opravené a cena v podstatě všech nových modelů je 86 000 (mimo PVD varianty, která stojí 89 000) a opět připustil určitou možnost smlouvání.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Teď jsem mluvil telefonicky s Brožem a potvrdil mně, že ceny na webu nejsou opravené a cena v podstatě všech nových modelů je 86 000 (mimo PVD varianty, která stojí 89 000) a opět připustil určitou možnost smlouvání. OK - vyrazím se tam podívat a rovnou to spojím s tím, že ti dám někde v hospodě přes držku - příští týden ?
Micey Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Byly zde nabídnuty Vulcain, jsou nádherné a nevšední. ..ale vzhledem k zadání bohužel malý. Taky bych je z nabízenejch kousků bral nejradši..
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 jsou nádherné a nevšední. souhlasím, ale jsou nepraktické díky vypouklému sklu
Kalifx Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 OK - vyrazím se tam podívat a rovnou to spojím s tím, že ti dám někde v hospodě přes držku - příští týden ? Příští tejden v podvečer je pro rozbití držky předběžně OK. Domluvíme se pak přesněji po telefonu.
bandicoot Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Jsem tam dneska byl, jsou tam divery i piloty a jsou za 86. Oboje jsou super jedny mají krásnou plochu skla druhé zas parádní lunetu. Babo raď. U mě lehce vedou divery kvůli kontrastním subdialům.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Jsem tam dneska byl, jsou tam divery i piloty a jsou za 86. Oboje jsou super jedny mají krásnou plochu skla druhé zas parádní lunetu. Babo raď. U mě lehce vedou divery kvůli kontrastním subdialům. plocha skla má rozhodně přednost
bandicoot Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Jo kvůli přesdržce bych taky na pivo šel. Dejte echo. Ukážu vám zase Zenith ať vidíte pořádný hodinky.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Jo kvůli přesdržce bych taky na pivo šel. Dejte echo. Ukážu vám zase Zenith ať vidíte pořádný hodinky. tak to není problém, akorát jsem velice všímavý a až teď jsem zjistl, že piloty mají PVD pouzdro
instant Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 nad tymto si nerozmyslal? nemaju skoro nic z toho co si chcel ja by som sa napr. na datum v tomto konkretnom pripade asi aj vybodol.. dostupnost asi az v druhej polovici 2010 a pravdepodobne najprv len v usa, ale idem v oktobri tak mozem doviezt rovno dvoje Link
JakubS Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Eterna KonTiki Diver Automatic Chronometer 1000 meters Část zadání splňují a netradiční kousek to je snad taky a když ne tak se omlouvám za tip pro mě je to tady ještě pořád hlubokej oceán
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 po včerejší procházce prahou jsem zjistil, že hodinky pro ypa neexistujou - ještě se půjdu podívat na hanhart a pokud to neklapne ani tam, tak si koupím primky a nebo nic
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 .... tak si koupím primky a nebo nicZdá se, že začínáš dostávat rozum.
bandicoot Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Kup si Zenithy to hned tak někdo nemá. Udělám ti cenu protože nic ze tvých požadavků nesplňují.Co to pivo?
Návštěvník Snow Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Eterna KonTiki Diver Automatic Chronometer 1000 meters Část zadání splňují a netradiční kousek to je snad taky a když ne tak se omlouvám za tip pro mě je to tady ještě pořád hlubokej oceán Neuvěřitelně dobrá cena !!!
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Kup si Zenithy to hned tak někdo nemá. Udělám ti cenu protože nic ze tvých požadavků nesplňují. Co to pivo? pivo bylo včera s Martinou Kalifxovou a Zenith nechci - je to moc vobyčejný Neuvěřitelně dobrá cena !!! to asi jo - nebo nevím , ale už nic bez prvního vizuálního kontaktu kupovat nebudu - proto jsem psal i o rozumné dostupnosti
bandicoot Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Tak to jste pěkný alkáči chlastat v neděli a maskovat to výletem za hodinkama.Já dostal na tenhle týden z Ruzyně vycházky tak je musím nějak smysluplně strávit.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.