Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Hele, kup jí ty Explorery... Jsou to fajne hodinky, který jí budeš moct občas sebrat :)

Odesláno

Jestli nahodou nedelas chybu v tom, ze konzultujes? Troska diktatorstvi na spravnym miste od spravnyho diktatora muze posunout svet ke svetlym zitrkum nekdy lepe nez hodiny demokratickych debat ve stylu "kdyz ja nevim,,,".

Odesláno

To je tezky, beru to podle sebe. Kupuju si hodinky co se libi me a co si o nich mysli okoli je me u p..rdele, takze at si holka vybere co se ji libi a bude ji delat radost, chci jen lehce nasmerovat :)

Odesláno

Tak si pročítám toto vlákno a napadá mi, jestli jasně nesměřuješ k něčemu takovému, jako je Pont des Amoureux od Van Cleef & Arpels :D  Jen cena je trochu mimo, více v  tomhle vlákně...

post-2928-1280177792,56.jpg

Odesláno

'railmaster'

Nikto nenavrhol Cartier Santos. Takmer všetky modely sú vhodné aj ženám a sú to hodinky s tradíciou aj príbehom.

'gas'

Obavam se, ze jsou hranate, jak jsem psal, tohle nesnese. Pouzdro musi byt vyhradne kulate.

santosky ženským sluší.. dokládám své tvrzení :speak_cool:

post-11494-1280215613,38.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 29. 8. 2010 v 19:37, 'gas' napsal:

hotovo, vybrano ... :(

Proč ten smutnej smajlík? Parádní hodinky pro ženskou. Dokonalý spojení kvalitní značky, kamínků a najde si i trocha extravagance. Za mě super.
Odesláno (upraveno)

si to tak neber, hlavně, že žena bude vědět kolik je hodin :) Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

když je miluje, není co řešit :)

(začínám být rád, že ty moje tři zlatíčka hodinkám zatím nefandí ;) )

Odesláno
  V 29. 8. 2010 v 19:57, 'gas' napsal:

Smutnej smajlik proto, ze uz jsem zjistil kolik stoji :) zena tvrdi, ze ma vkus a vybira vyhradne podle vzhledu, cena a znacka nehraje roli :D

No jo, levný to nebude. Rozumím...
Odesláno

Smutnej smajlik proto, ze uz jsem zjistil kolik stoji :) zena tvrdi, ze ma vkus a vybira vyhradne podle vzhledu, cena a znacka nehraje roli :D

To mi připomnělo tenhle citát (O. Wilde): Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším.

Hezký hodinky.

Odesláno

a tím to nekončí Gasi, bude třeba je poladit s hadrama, kabelkama, botama a možná i s barvou auta? :D
Odesláno

A co se vykašlat na značku,to ona stejně asi neocení,ale proběhnout lepší starožitnosti a koupit něco zlatého  s kamínky co taky ukazuje čas

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Tada
Odesláno
  V 29. 8. 2010 v 20:14, 'Conrad' napsal:

A co se vykašlat na značku,to ona stejně asi neocení,ale proběhnout lepší starožitnosti a koupit něco zlatého  s kamínky co taky ukazuje čas

No to moc nefunguje, sám jsem to zkoušel, ale ženský starý hodinky nechtěj... Resp. nechtěj ani lehce nošený.

Odesláno
  V 29. 8. 2010 v 20:31, 'gas' napsal:

No, ona velmi dobre vi co chce :) nicim ji nelze osalit, znacku a jeji modely zna sakra dobre ...

Tom: auto a doplnky uz poladila :D

Hele výborná volba, mít na ně, hned je koupim tej mojí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...