Přejít na obsah

SEIKO CREDOR

MarcelG

Doporučené příspěvky

Nějak mi to z mobilu nejde editovat...

Spočítané je to asi dobře, jenom mě ta cena poněkud překvapila. A to jsou to ještě "levné" credory. Vygůglil jsem i jakési za 15 mil. jenů.

Hodinky jsou to jinak pěkné až na tu ručku rezervy, která je tam jaksi navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě je tady,ale další řada, o které se moc neví - CREDOR, která je na taktéž velmi vysoké úrovní blížící se GS nebo spíše někdy i na stejné úrovni. Odlišností je pak snad jiný vztah k designu.

pokial viem credor je v hierarchii seiko najvyssie. najdrahsie hodinky ake seiko kedy vyrobili boli prave Credor GBBX998 za vyse 500 000 USD

Odkaz ke komentáři

No, vím jen, že GRAND SEIKO je postaveno a představováno v prémiové řadě SEIKO skládající se právě z GS, CREDOR a GALANTE, na prvním místě!

Je možné, že některé limitky, kousky CREDORu budou dražší, o to se nepřu a ani to tak podrobně nevím...

Odkaz ke komentáři

...ako keby za tu cenu existovali hodinky kde by to nebolo na gulku do hlavy :)

to ze to ma na sebe logo Seiko len umocnuje absurdnost toho celeho. ale na druhej strane, kym sa najde dost bohatych hmhmhm, ja sa im ani necudujem..

a co je na tom absurdneho? ... nic v zlom ale ja na tom absolutne nic absurdne nevidim. hadam nikto z nas nepochybuje o tom ze kvalitou spracovania a originalnostou vrcholove modely v nicom nezaostavaju za svajciarskou produkciou. a odmietat nieco len kvoli znacke alebo naopak kupovat nieco len kvoli znacke je podla mna pokrytectvo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

a odmietat nieco len kvoli znacke alebo naopak kupovat nieco len kvoli znacke je podla mna pokrytectvo.

když na tohle téma uděláš anonymní anketu tak zvítězí pokrytectví (značka) - diskutoval jsem s několika Chronočleny, kteří jsou při smyslech a orientovaní v běžném životě :) a prostě značka vždy zvítězí (zvítězí pokrytectví) = jak s tím naložit nevím, ale asi se to dá pochopit
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

K tomu řeknu asi jediné - na jisté hodinářské oficiální akci se mě organizátor zeptal, jaké mám hodinky. Odpověděl jsem Seika (Grand Seika). Jeho pohled a výraz tváře hovořil za vše.

SAFI ONI TI SLUŠNĚJŠÍ S ODSTUPEM ČASU PO PRVOTNÍM HMM ŘEKNOU - " VOLE TAK DOBŘE UDĚLANÝ ČÍSELNÍK JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL" - CHCE TO JENOM TRPĚLIVOST - HE HE (přepisovat to už nebudu)
Odkaz ke komentáři

no, možná to chce čas, až a jestli se vybuduje slíbená prodejní síť po Evropě, tak možná po pár letech "nějakého vývoje této situace" se názory trochu pozmění. Neznalost je nezvyk, nezvyk je odmítavost...

Ale možná se pletu...

Z hodinařského hlediska asi není co vytknout, to asi určitě ne

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...