Columbus Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Chápu Tě neone, narazili jsme na náš blok k japonským hodinkám. Kvalita je stejná ne-li vyšší, ale renomé či původ značky je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Strojek je to 7R08 s asi 60hodinovou rezervou nátahu. Nějaké info najdete třeba ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 To neon: 51 000 eur? Nepřepočítal jsi to nějak špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 e-e.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Nějak mi to z mobilu nejde editovat...Spočítané je to asi dobře, jenom mě ta cena poněkud překvapila. A to jsou to ještě "levné" credory. Vygůglil jsem i jakési za 15 mil. jenů.Hodinky jsou to jinak pěkné až na tu ručku rezervy, která je tam jaksi navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 (upraveno) 2 Mari: V předchozím odkazu je uvedena cena 70000,- USD, tudíž 51000,- EUR je zhruba odpovídající. Upraveno 30. července 2010 uživatelem Quasar007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 1.3 milionu korun za Seika...co na to říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Ještě je tady,ale další řada, o které se moc neví - CREDOR, která je na taktéž velmi vysoké úrovní blížící se GS nebo spíše někdy i na stejné úrovni. Odlišností je pak snad jiný vztah k designu. pokial viem credor je v hierarchii seiko najvyssie. najdrahsie hodinky ake seiko kedy vyrobili boli prave Credor GBBX998 za vyse 500 000 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 No, vím jen, že GRAND SEIKO je postaveno a představováno v prémiové řadě SEIKO skládající se právě z GS, CREDOR a GALANTE, na prvním místě! Je možné, že některé limitky, kousky CREDORu budou dražší, o to se nepřu a ani to tak podrobně nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 pokial viem credor je v hierarchii seiko najvyssie. najdrahsie hodinky ake seiko kedy vyrobili boli prave Credor GBBX998 za vyse 500 000 USD instant měl k tomuto modelu již vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 1.3 milionu korun za Seika...co na to říct? ...ako keby za tu cenu existovali hodinky kde by to nebolo na gulku do hlavy to ze to ma na sebe logo Seiko len umocnuje absurdnost toho celeho. ale na druhej strane, kym sa najde dost bohatych hmhmhm, ja sa im ani necudujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 ...ako keby za tu cenu existovali hodinky kde by to nebolo na gulku do hlavy to ze to ma na sebe logo Seiko len umocnuje absurdnost toho celeho. ale na druhej strane, kym sa najde dost bohatych hmhmhm, ja sa im ani necudujem.. a co je na tom absurdneho? ... nic v zlom ale ja na tom absolutne nic absurdne nevidim. hadam nikto z nas nepochybuje o tom ze kvalitou spracovania a originalnostou vrcholove modely v nicom nezaostavaju za svajciarskou produkciou. a odmietat nieco len kvoli znacke alebo naopak kupovat nieco len kvoli znacke je podla mna pokrytectvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 a odmietat nieco len kvoli znacke alebo naopak kupovat nieco len kvoli znacke je podla mna pokrytectvo. když na tohle téma uděláš anonymní anketu tak zvítězí pokrytectví (značka) - diskutoval jsem s několika Chronočleny, kteří jsou při smyslech a orientovaní v běžném životě a prostě značka vždy zvítězí (zvítězí pokrytectví) = jak s tím naložit nevím, ale asi se to dá pochopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 (upraveno) K tomu řeknu asi jediné - na jisté hodinářské oficiální akci se mě organizátor zeptal, jaké mám hodinky. Odpověděl jsem Seika (Grand Seika). Jeho pohled a výraz tváře hovořil za vše. Upraveno 30. července 2010 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 K tomu řeknu asi jediné - na jisté hodinářské oficiální akci se mě organizátor zeptal, jaké mám hodinky. Odpověděl jsem Seika (Grand Seika). Jeho pohled a výraz tváře hovořil za vše. SAFI ONI TI SLUŠNĚJŠÍ S ODSTUPEM ČASU PO PRVOTNÍM HMM ŘEKNOU - " VOLE TAK DOBŘE UDĚLANÝ ČÍSELNÍK JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL" - CHCE TO JENOM TRPĚLIVOST - HE HE (přepisovat to už nebudu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 K tomu řeknu asi jediné - na jisté hodinářské oficiální akci se mě organizátor zeptal, jaké mám hodinky. Odpověděl jsem Seika (Grand Seika). Jeho pohled a výraz tváře hovořil za vše. Blažený úsměv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Blažený úsměv? Spíše pohrdavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 no, možná to chce čas, až a jestli se vybuduje slíbená prodejní síť po Evropě, tak možná po pár letech "nějakého vývoje této situace" se názory trochu pozmění. Neznalost je nezvyk, nezvyk je odmítavost...Ale možná se pletu...Z hodinařského hlediska asi není co vytknout, to asi určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Spíše pohrdavý tak takym clovekom by som pre zmenu pohrdal ja ... "nehadzte sviniam perly" hovori za vsetko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Keby vsetci poznali GS uz by to nebolo ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se