Přejít na obsah

74 hlasů

1. 1. Sumo SBDC001 alebo Alpinist SARB059 ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Keďže som za aspoň trocha rozumné peniaze nezohnal titanové Samurai, zajtra objednám jeden z týchto modelov. Takže by som vás rád požiadal o pár názorov a postrehov.

Sú na "bežné" nosenie lepšie Sumo, či Alpinist?

Ďakujem.

post-461-1280911328,03.jpg

post-461-1280911343,94.jpg

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak univerzálnější určitě Alpinisty..kdybych měl hodinek víc včetně oblekovek, beru jednoznačně Suma jako potápky. Jestli budou jediný, beru Alpinisty.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Nevstupuj dvakrát do stejné řeky. Kup si Alpinisty, na chronomagu je spousta krásných fotek, které Tě musí přesvědčit a udolat. Nemluvě o osobním kontaktu, který vlastně dneska absolvuješ, to bude poslední kapaka. Uvidíš.

Odesláno

zatiaľ je to jednoznačnejšie, ako som čakal ... sú aj nejaké objektívne postrehy? porovnanie kvality náramkov, puzdra atd.

Odesláno

Alpy nemám, takže bohužel, nemůžu porovnávat. ale spíš se mi líbily ty předchozí modely, tyhle jsou designem jako by stříknuté do divers- modelů. Navíc se mi nelíbí emergency značky na vnitřním kroužku, nevím, nakolik sou běžně viditelné.

Takže já hlasuju pro Sumo.Zatím sem na nich nenašel chybičku..

Odesláno

Trošku přihřátí polívčičky :-)

Co "skoro suma" ve velikosti Alpinistů? tady k mání

Jinak hlasuji pro Sumo, zpracování mi přijde čistší, na a kolem ciferníku je na mě prostě méně "bordelu"....

Odesláno

Kdybys nezanevřel na ty Samuraie v titanu tak tady je Here prodava.

ha... no škoda, že to tu nebolo skôr ... teraz som už "nastavený" len na mojich finalistov :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...