Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Keďže som za aspoň trocha rozumné peniaze nezohnal titanové Samurai, zajtra objednám jeden z týchto modelov. Takže by som vás rád požiadal o pár názorov a postrehov.Sú na "bežné" nosenie lepšie Sumo, či Alpinist?Ďakujem.
Micey Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) Tak univerzálnější určitě Alpinisty..kdybych měl hodinek víc včetně oblekovek, beru jednoznačně Suma jako potápky. Jestli budou jediný, beru Alpinisty. Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem Micey
Dantechno Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Na bezne noseni urcite Alpinisty diky prijemnejsim rozmerum a vaze.....
JanC Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 osobně bych volil Alpinisty...ty Suma už jsou vzhledově hodně specifické
instant Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 ak to chces obcas aj k obleku tak alpinist.
Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 ešte dodám - Sumo som dávnejšie mal - v zásade som bol spokojný, Alpinist si prvý krát obzriem dnes
Columbus Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Nevstupuj dvakrát do stejné řeky. Kup si Alpinisty, na chronomagu je spousta krásných fotek, které Tě musí přesvědčit a udolat. Nemluvě o osobním kontaktu, který vlastně dneska absolvuješ, to bude poslední kapaka. Uvidíš.
jankoxxx Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 sumo si uz mal a predal si ich.. vyskusaj teraz alpinistu
bohush Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Mně se líbí kulaté indexy a černá luneta, takže za mně Sumo, ale asi jsem trochu ovlivněn steskem po nich
shag Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Mam oboje. Radsej mam Sumo, ale na bezne nosenie by som asi volil Alpinist.
Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 zatiaľ je to jednoznačnejšie, ako som čakal ... sú aj nejaké objektívne postrehy? porovnanie kvality náramkov, puzdra atd.
Radimk Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Alpy nemám, takže bohužel, nemůžu porovnávat. ale spíš se mi líbily ty předchozí modely, tyhle jsou designem jako by stříknuté do divers- modelů. Navíc se mi nelíbí emergency značky na vnitřním kroužku, nevím, nakolik sou běžně viditelné.Takže já hlasuju pro Sumo.Zatím sem na nich nenašel chybičku..
shag Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Sumo su spracovanim asi trosku vyssie. Ale na bezne nosenie su Alpinisty asi pohodlnejsie.
mmako Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Trošku přihřátí polívčičky :-) Co "skoro suma" ve velikosti Alpinistů? tady k mání Jinak hlasuji pro Sumo, zpracování mi přijde čistší, na a kolem ciferníku je na mě prostě méně "bordelu"....
Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Co "skoro suma" ve velikosti Alpinistů? tady k mání Pekne modifikované hodinky, ale ja už vyberám len z tých dvoch ...
grakij Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Kdybys nezanevřel na ty Samuraie v titanu tak tady je Here prodava.
Kasper Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Kdybys nezanevřel na ty Samuraie v titanu tak tady je Here prodava. ha... no škoda, že to tu nebolo skôr ... teraz som už "nastavený" len na mojich finalistov
grakij Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak štastnou ruku sám nevím co bych volil. Možná, jak už bylo napsáno, starší model Alpinist s "mercedes" hodinovou ručkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se