tmoris Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Dnes jsem chytnul poslední zbytky slunce a dal si pár dokonalých kopců A pri vlastnictvi tohoto resis, co reknou sousedi manzelce na medvidka?
zhrado Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 ad C6: Podilvat se na ni zajdi a pak rychle uteč, než Tě do ní zlomí. Tedy pokud nejsi masochista a nezpůdobuješ si rád sám sobě bolest (rozuměj nikdy nekončící sérii návštěv servisů) Máš dáku osobnú skúsenosť alebo len z počutia?
tmoris Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Tohle parkuje mimo dům To musi byt ale strasny voser, kdyz musis nekam dojet autem, abyses tim mohl projet, ne? Ledaze to mas nejak genialne geograficky rozlozeny
tmoris Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Tak to je teda pro ty sousedy urcite uplne neviditelny
uff Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Tak konkretne tohle auto (kombibace barvy a kol) ve mne vzbuzuje emoce, ktery hodinky nevyvolaj. Opravdova nadhera!
matt81 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Tak manzelka ma novyho mazla pekne vozitko...tiez bolo v nasom vybere pre manzelku a ocakaveho prcka na presuvanie po meste a okoli a nakoniec zvitazil Mercedes v ich vydarenej cervenej...tak som na ten zazrak zvedavy Upraveno 22. května 2015 uživatelem matt81
_Boss_ Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Dneska sem obdivoval S Klasse Coupe, nádhera. Z venku poradny kus auta, uvnitř jak ze Startreku, zvuk parádní... Upraveno 22. května 2015 uživatelem _Boss_
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 To musi byt ale strasny voser, kdyz musis nekam dojet autem, abyses tim mohl projet, ne? Ledaze to mas nejak genialne geograficky rozlozeny to ako v tej vybornej ceskej komedii, myslim Vrchni prchni - nastartujes pred susedom velorex a za rohom mas auto snov!
baza Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 to ako v tej vybornej ceskej komedii, myslim Vrchni prchni - nastartujes pred susedom velorex a za rohom mas auto snov!je to sice z komedie, ale připadá mi to spíš smutné...
tommas4 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Lidi jsou pěkný svině když přijde na to že soused má lepší auto. Příběhy které občas slyšímjsou těžce uvěřitelné.
Josef01 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Já parkuju druhé auto asi 12 km od místa bydliště a celkem mi to vyhovuje, vzhledem k tomu, že s veteránem jezdím 10x ročně . Sousedi mi jsou ukradeny, neznámtam jjménem jediného člověka, přijedu dom?, zavŕu dveře a všichni mi jsou ukradený. Stane se mi, že i několik týdnu nikoho nepotkám v tom intervalu příjezd a odjezd. Kdyby všichni zemřeli neznámou chorobou tak to ani nezjistím
tmoris Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Já parkuju druhé auto asi 12 km od místa bydliště a celkem mi to vyhovuje, vzhledem k tomu, že s veteránem jezdím 10x ročně . Sousedi mi jsou ukradeny, neznámtam jjménem jediného člověka, přijedu dom?, zavŕu dveře a všichni mi jsou ukradený. Stane se mi, že i několik týdnu nikoho nepotkám v tom intervalu příjezd a odjezd. Kdyby všichni zemřeli neznámou chorobou tak to ani nezjistímPoznal bys to nosem
Roland Sands Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Mám to podobně, o sousedech vím jen když dělají něco na zahradě (něco=hluk). Je to škoda, rád bych měl souseda jako kutil Tim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Zname kazdeho souseda v okoli, se vsemi vychazime, poradame akce. Nikdo nikomu nic nezavidi. A kdyby se komukoliv z nich neco stalo, tak krom toho, ze by nam to bylo lito, tak bychom se take snazili maximalne pomoc. A oni nam take. Nejsme zadny naplavy, co se jezdej domu vyspat a vsechno kolem je jim ukradeny.
Frantik Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Zname kazdeho souseda v okoli, se vsemi vychazime, poradame akce. Nikdo nikomu nic nezavidi. A kdyby se komukoliv z nich neco stalo, tak krom toho, ze by nam to bylo lito, tak bychom se take snazili maximalne pomoc. A oni nam take. Nejsme zadny naplavy, co se jezdej domu vyspat a vsechno kolem je jim ukradeny.Ale ty ses normální a žiješ v normálním světe, tak to bude tim :-)
Murphy97 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Nj, souseda kterej chodi v patre nad Tebou po laminu v lyzakach a jeste u toho rve opravdu nemam :-)Vzdycky si na Tebe vzpomenu... Upraveno 23. května 2015 uživatelem Murphy97
Josef01 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Většina z nás tady je Frantíku normální a když nějaký soused zazvoní a požádá pomoc, tak mu pomohu, ale já si své kamarády vybírám na rozdíl od sousedů ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 tak z mojej image ( ) je uz asi kazdemu na Fore jasne, ze si robim co chcem a snazim sa uzit si kazdu chvilu nasho kratkeho zivota a nemienim si nic kazit iba pre to, ze CO SI POMYSLIA SUSEDIA alebo kolegovia ci rodina.... snazim sa s kazdym normalne vychadzat a zbytocne neutocim - nejake srandicky su samozrejmost - ale ked som pod tlakom, viem byt velmi zly a tvrdy ( som jednoduchy nevzdelanec z ulice)mam hlucne hobby ( audio a aj kino,niekedy aj stroje) ale snazim sa neobtazovat a som rad, ked neobtazuju hlukom mna ( pes a podobne zdroje)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se