Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ad C6: Podilvat se na ni zajdi a pak rychle uteč, než Tě do ní zlomí. Tedy pokud nejsi masochista a nezpůdobuješ si rád sám sobě bolest (rozuměj nikdy nekončící sérii návštěv servisů)

Máš dáku osobnú skúsenosť alebo len z počutia?

Odesláno (upraveno)

Tak manzelka ma novyho mazla

pekne vozitko...tiez bolo v nasom vybere pre manzelku a ocakaveho prcka na presuvanie po meste a okoli a nakoniec zvitazil Mercedes v ich vydarenej cervenej...tak som na ten zazrak zvedavy

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno (upraveno)

Dneska sem obdivoval S Klasse Coupe, nádhera. Z venku poradny kus auta, uvnitř jak ze Startreku, zvuk parádní...

Upraveno uživatelem _Boss_
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

To musi byt ale strasny voser, kdyz musis nekam dojet autem, abyses tim mohl projet, ne? Ledaze to mas nejak genialne geograficky rozlozeny :)

to ako v tej vybornej ceskej komedii, myslim Vrchni prchni - nastartujes pred susedom velorex a za rohom mas auto snov!

Odesláno

to ako v tej vybornej ceskej komedii, myslim Vrchni prchni - nastartujes pred susedom velorex a za rohom mas auto snov!

je to sice z komedie, ale připadá mi to spíš smutné...

Odesláno

Já parkuju druhé auto asi 12 km od místa bydliště a celkem mi to vyhovuje, vzhledem k tomu, že s veteránem jezdím 10x ročně :). Sousedi mi jsou ukradeny, neznámtam jjménem jediného člověka, přijedu dom?, zavŕu dveře a všichni mi jsou ukradený. Stane se mi, že i několik týdnu nikoho nepotkám v tom intervalu příjezd a odjezd. Kdyby všichni zemřeli neznámou chorobou tak to ani nezjistím

Odesláno

Já parkuju druhé auto asi 12 km od místa bydliště a celkem mi to vyhovuje, vzhledem k tomu, že s veteránem jezdím 10x ročně :). Sousedi mi jsou ukradeny, neznámtam jjménem jediného člověka, přijedu dom?, zavŕu dveře a všichni mi jsou ukradený. Stane se mi, že i několik týdnu nikoho nepotkám v tom intervalu příjezd a odjezd. Kdyby všichni zemřeli neznámou chorobou tak to ani nezjistím

Poznal bys to nosem ;)
Odesláno

Zname kazdeho souseda v okoli, se vsemi vychazime, poradame akce. Nikdo nikomu nic nezavidi. A kdyby se komukoliv z nich neco stalo, tak krom toho, ze by nam to bylo lito, tak bychom se take snazili maximalne pomoc. A oni nam take. Nejsme zadny naplavy, co se jezdej domu vyspat a vsechno kolem je jim ukradeny.

Odesláno

Zname kazdeho souseda v okoli, se vsemi vychazime, poradame akce. Nikdo nikomu nic nezavidi. A kdyby se komukoliv z nich neco stalo, tak krom toho, ze by nam to bylo lito, tak bychom se take snazili maximalne pomoc. A oni nam take. Nejsme zadny naplavy, co se jezdej domu vyspat a vsechno kolem je jim ukradeny.

Ale ty ses normální a žiješ v normálním světe, tak to bude tim :-)
Odesláno (upraveno)

Nj, souseda kterej chodi v patre nad Tebou po laminu v lyzakach a jeste u toho rve opravdu nemam :-)

Vzdycky si na Tebe vzpomenu...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Většina z nás tady je Frantíku normální a když nějaký soused zazvoní a požádá pomoc, tak mu pomohu, ale já si své kamarády vybírám na rozdíl od sousedů ...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak z mojej image (  :lol2: ) je uz asi kazdemu na Fore jasne, ze si robim co chcem a snazim sa uzit si kazdu chvilu nasho kratkeho zivota a nemienim si nic kazit iba pre to, ze CO SI POMYSLIA SUSEDIA  alebo kolegovia ci rodina.... 

snazim sa s kazdym normalne vychadzat a zbytocne neutocim - nejake srandicky su samozrejmost - ale ked som pod tlakom, viem byt velmi zly a tvrdy ( som jednoduchy nevzdelanec z ulice)

mam hlucne hobby ( audio a aj kino,niekedy aj stroje) ale snazim sa neobtazovat a som rad, ked neobtazuju hlukom mna ( pes a podobne zdroje)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...