maty Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Tak hosi sorry no, se tak necertete. Me uz jen stvou ty reci o tom, ze kdyz v Praglu napadne 3 cm, tak je hned kalamita... na vine je mozna hustota dopravy. Pak staci jeden polskej kamion na letnakach a hned je pruser. Ale jako reci o konci sveta v Praze, kdyz zaprsi jsou asi prehnany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ne, na to jsou u nás mistři hoši z velkoměsta. To byla trochu odplata za vidláky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) A já myslel že seš rozumnej, Snowe...tak nic. Možná, že rozumný nejsem, to se nedá nic dělat. Dlouho jsem bydlel ve Špindlerově Mlýně, tam silnic moc není. V létě jsou úzké a v zimě, to ani nemluvím, co já tam neviděl u aut s SPZ začínající na A. Asi by ses divil a mluvil bys jinak. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) ale jo... kdybys měl srovnání s tím staropramenem, který se čepoval za 3,60 :-D Tak to fakt nemám Odhaduju že když stál 3,60, tak jsem byl někde na základce Z pražskejch já nejradši Braník. Před pár lety se navíc ohromně zlepšil a je moc dobrej. Staropramen pro mě naopak není pivo...stačí mi jeden a je mi blbě od žaludku. Takže už jsem ho dlouho neměl. Možná, že rozumný nejsem, to se nedá nic dělat. Dlouho jsem bydlel ve Špindlerově Mlýně, tam silnic moc není. V létě jsou úzké a v zimě, to ani nemluvím, co já tam neviděl u aut s SPZ začínající na A. Asi by ses divil a mluvil bys jinak. Hele Snowe...já v Praze často potkávám cizáky co vyvádějí kraviny, ale negeneralizuju to. Nikdy totiž nevíš...Ale fajn, beru to. Ono to musí být z obou stran. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Mohl by si mi trochu upřesnit pojem vidláci pane Pražáku ? Všichni kdo nejsou ze Žižkova nebo Dejvic. A stejně největší machry dělají naplaveniny, co se sem přestěhovaly od vás z vidlákova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Všichni kdo nejsou ze Žižkova nebo Dejvic. A stejně největší machry dělají naplaveniny, co se sem přestěhovaly od vás z vidlákova. Myslis neco jako zvidlenej Prazak nebo zPrazenej vidlak? Prazaci i ostatni byvaji OK, problemy delaji naplaveniny odnekud nekam, ti byvaji vetsinou velmi militantni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Všichni kdo nejsou ze Žižkova nebo Dejvic. A stejně největší machry dělají naplaveniny, co se sem přestěhovaly od vás z vidlákova. Hele Kamile, kvůli Tobě přesuneme sraz na čtvrtek, abys mohl dostat od vidláků pořádně do držky. zdroj - http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&am...8&gal=photo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Že si někteří z nás neumějí poradit s trochou sněhu je fakt, ti ale doufám teď nevyjíždí. Pravdou je, že v Praze se jezdí mnohem ohleduplněji než jinde. On ten provoz člověka donutí, jinak by se na některých místech stálo hodinu. Výjimky jsou samozřejmě všude. Ale říká mi to poměrně dost mimopražských, jak jsou překvapeni jízdou v Praze, pouští se z vedlejších, většinou nikdo zuřivě nebliká, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Že si někteří z nás neumějí poradit s trochou sněhu je fakt, ti ale doufám teď nevyjíždí. Pravdou je, že v Praze se jezdí mnohem ohleduplněji než jinde. On ten provoz člověka donutí, jinak by se na některých místech stálo hodinu. Výjimky jsou samozřejmě všude. Ale říká mi to poměrně dost mimopražských, jak jsou překvapeni jízdou v Praze, pouští se z vedlejších, většinou nikdo zuřivě nebliká, atd. Můžu bezezbytku potvrdit. Bohužel ostatní to vidí jinak. Ale každý den za volantem v Praze mě v tom jen utvrzuje, v Praze se jezdí dobře. Mohl bych jmenovat spoustu jiných větších měst, kde je tomu naopak, ale to by se tamní mohli cí*** špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Že si někteří z nás neumějí poradit s trochou sněhu je fakt, ti ale doufám teď nevyjíždí. Pravdou je, že v Praze se jezdí mnohem ohleduplněji než jinde. On ten provoz člověka donutí, jinak by se na některých místech stálo hodinu. Výjimky jsou samozřejmě všude. Ale říká mi to poměrně dost mimopražských, jak jsou překvapeni jízdou v Praze, pouští se z vedlejších, většinou nikdo zuřivě nebliká, atd. Ale, ale, že bych jezdil do jiného města ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 U nás byla v říjnu proslavená kalamita. Vzpomínám, jak uprostřed města pražáčci zkřehlýma prstama tahali z kufru sněhové řetězi a snažili se je upevnit na přední kola. Jen pro upřesnění, na silnici byla v té době asi půlcentimetrová vrstva rozsoleného sněhu, na tyhle podmínky jsou řetězi opravdu to nejlepší řešení . A já si pamatuju, jak jsm se musel nejdřív půl hodiny ohánět lopatou na sníh abych se vůbec dostal z parkoviště A to byl teprva začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 A já si pamatuju, jak jsm se musel nejdřív půl hodiny ohánět lopatou na sníh abych se vůbec dostal z parkoviště A to byl teprva začátek Měl si moc pěknou čepici, opravdu Ti slušela . Pro upřesnění, to, co jsem popsal bylo den před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Měl si moc pěknou čepici, opravdu Ti slušela . Pro upřesnění, to, co jsem popsal bylo den před tím. Jakou jsem měl čapku? Už si to nepamatuju? Snad ne svůj myslivecký klobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Jakou jsem měl čapku? Už si to nepamatuju? Snad ne svůj myslivecký klobou? Kdepak myslivecký klobouk, měl si něco z vojenského výprodeje, nemělo to identifikovatelný tvar . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Kdepak myslivecký klobouk, měl si něco z vojenského výprodeje, nemělo to identifikovatelný tvar . Tak to jsem měl asi šátek, klobouk jsem nechal v autě, nechtěl jsem provokovat. To by jste nevěřili, jak jsou lidé vyděšení a uhýbají z cesty, když vidí prastarý Mercedes a za volantem postavičku v mysliveckém klobouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Tak to jsem měl asi šátek...... Dovedu si zive predstavit : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Můj je zelený, teda jen když je vypraný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Každý den prodělávám dvě napojení z vedlejší na hlavnější bez světel, všude kolona která se pomaličku posunuje... Pravidelně mně, jako přijíždějícího, nevidí (ztihle kouká před sebe) auta s mimopražskou SPZ... nic z toho nevyvozuju, nic neříkám... jen konstatuji zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Teď na kanále Spectrum proběhl motomagazín "Piráti silnic" ...podle mně byl tenhle díl rozhodně lepší než nějaký TG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Teď na kanále Spectrum proběhl motomagazín "Piráti silnic" ...podle mně byl tenhle díl rozhodně lepší než nějaký TG... Je to někde na webu? Každopádně speciál Top Gearu z Bolivie byl docela pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se