Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

...tak já teď jezdím tímhle,pánové. To je ale masakr!!!

jé Multikráva jednosicna, s tím jsem nejezdil ale prý je to dost hrůza. Znám jen tu novější, dvoumístnou a je to masakr. Před startováním nažhavit, když si myslíš že máš nažhaveno tak žhavit dál. Pak nastartovat, randál jako když popelnice padá po schodech do sklepa, mraky smradlavého kouře, zamíchat převodovkou a vylosovat správný kvalt. No vlastně stačí dvojka a čtyřka. Když chceš řadit čtyřku tak si vzpomeneš že už jsi ji tam kdysi dávno zařadil, no vážně, není to dvojka, přes padesát to fakt nepojede. A když sjedeš mimo asfalt, tak se to zahrabe na prvním trochu vlhkým kousku trávníku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa Gery, to je fakt pohodlný a navíc si můžeš u toho číst knížku, což já nemohu. Poslední můj level je mít osobního řidiče, víc už si nedvedu představit :)

když tak sedím doma, tak se alespoň můžu dívat na zmenšenýho mazlíka i když v jiný barvě :)

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Kurňa Gery, to je fakt pohodlný a navíc si můžeš u toho číst knížku, což já nemohu. Poslední můj level je mít osobního řidiče, víc už si nedvedu představit :)

když tak sedím doma, tak se alespoň můžu dívat na zmenšenýho mazlíka i když v jiný barvě :)

Zmenšených mazlíků mám doma 56 kousků, kdysi jsem trpěl sběratelskou vášní, nejpohodlnější je asi Maybach 62 :) Ale nikdy si do toho nesednu, měřítko je 1:18... Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Tohle je to samé 1:18, akorát si do toho sedám každé ráno, nádhera :)

Jezdil jsem s tím na testovací jízdě na horách, moc se mi to líbilo... Teď jsme doma řešili co pořídit, tohle byla jedna z variant, ale nakonec to vyhrál Superb Combi- vozítko pro otce. Já si budu dál spokojeně jezdit ve svém Volvu :)

Edit: Tak mi došlo, že nemám model Volva :(

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

No vidíš, to je nedůslednost, okamžitě napravit :) Fakt je že jsem něměl moc možností to 4x4 potrápit víc než na sto metrech sněhu, ale chová se to proti přednímu náhonu parádně.

Já jsem si vždy říkal, že moje Volvo, ačkoliv předokolka, šplhá dobře. Na horách jsem nikdy nezpadnul, ale protože žiju v Kladně, kde je neschopnost radnice odklidit sníh proslulá, letos jsem tu krávu těžkou zahrabal snad stokrát. 4MATIC umí. Na té akci jsem zrasil snad všechny modely (G, GL, ML, R, S, E , C) a to Ečko mi tak nějak sedlo nejvíc. Já jsem posedlej limuzinkama, kamarád je ulítlej na Gča. S je pecka, ale už je to na sněhu dost těžkopádné... Však si možnosti najdeš, ale já když chci čtyřkolku, proháním se na tomhle- viz. foto

post-2928-026070400 1299709893.jpg

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Pěkný :) u Ečka se mi líbí, že si zvedneš na horách podvozek o 10cm (vzduch) a ostatní skončí na uváznutý "spodku".

Na tom něco bude :) Moje matinka má VW Golf ve 4motion, při klasické jízdě super, ale právě v těchto chvilkách končí stejně, jako ostatní, jen narozdíl od nich hrabe čtyřma kolama...

Odkaz ke komentáři

Zmenšených mazlíků mám doma 56 kousků, kdysi jsem trpěl sběratelskou vášní, nejpohodlnější je asi Maybach 62 :) Ale nikdy si do toho nesednu, měřítko je 1:18...

je to trochu mimo,ale ked vidim ze mas 56 kuskov,tak sa musim spytat ci nemas nahodou BMW 5 rady E 39 v 1:18?

Odkaz ke komentáři

tak dik,nepotesil si ma,neviem to zohnat

Prošel jsem asi 4 weby, kde prodávají modely a nikde jsem ho nenašel. To je divné... Kdysi jsem ho viděl u pumpy v Německu, ale je to už let. Zkus nějaké specializované obchody, tam by ti mohli poradit. V Praze jsou třeba v OC Letňany, Palladium, Metropole Zličín. V Bratislavě určitě taky budou.

Odkaz ke komentáři

Prošel jsem asi 4 weby, kde prodávají modely a nikde jsem ho nenašel. To je divné... Kdysi jsem ho viděl u pumpy v Německu, ale je to už let. Zkus nějaké specializované obchody, tam by ti mohli poradit. V Praze jsou třeba v OC Letňany, Palladium, Metropole Zličín. V Bratislavě určitě taky budou.

snaha sa ceni :notworthy: ,to je prave to,ze uz aj v prahe aj na webe som zhanal ale 1:18 v civilnej verzii zda sa neexistuje,nenasiel som ani v ponuke serioznych vyrobcov...

Odkaz ke komentáři

Hlavně se skvěle řídí, člověka to baví ani nemusí jet rychle. Stažená střecha řeší různé blbinky, jako je ladění klimatizace, aby člověku nebyla moc zima nebo moc teplo... :) A je to překvapivě schopný cestovatel na dlouhé vzdálenosti, zatím jsem jel 2x 275km za den a vždycky jsem z Mazdy vyskočil docela svěží - bylo to teda tak, že ráno mě probudil chladný vzduch a večer mě chladný a čerstvý vzduch udržel vzhůru :D

Hlásím se k vlastnictví tohoto roadstříku - tedy ve druhé generační verzi po facelitu. Pohoda i zábava, vždy budí pozornost :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hlásím se k vlastnictví tohoto roadstříku - tedy ve druhé generační verzi po facelitu. Pohoda i zábava, vždy budí pozornost :smile_anim:

Nojo, pár MX5 tady na foru máme :) Já chtěl generaci NC, protože je to mé jediné auto a NC je na denní ježdění naprosto geniální, i když před faceliftem nemá tak puristické jízdní vlastnosti jako NB a NA... :) Až přijde květen, tak se konečně projedu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...