Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ahoj, vzhledem k relativně málo kilometrům to zřejmě poloosa nebude, navíc ta by třepala celým autem a nemusela by přitom rachotit, domnívám se, že s největší pravděpodobností je to dvouhmotový setrvačník

Právě mi ten setrvačník potvrdili ze servisu po jízdě a diagnostice. 100% jasno bude až ho vymontují.

Do řiti. Příští auto bude 3,0 (a víc) benál bez fíčur.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě mi ten setrvačník potvrdili ze servisu po jízdě a diagnostice. 100% jasno bude až ho vymontují.

Do řiti. Příští auto bude 3,0 (a víc) benál bez fíčur.

no pokud bude nové tak to bude docela problem sehnat, turbo už je dneska skoro ve všem. A moc velkých atmosfér už se nedělá.

Odkaz ke komentáři

Jo ted ještě par velkých motorů je, kdo schání nový služebák muže jíát do prassatu 3.6. Ten by se ještě aspon rok dělat měl.Potom je tu i subaru a par dalších, ale prave ty asi nepřežijou skrz rok 2012 / 13. Holt už potom jen USA. A nebo ojetiny, už sám hledám nějakou 540i 6q

Odkaz ke komentáři

Neřeším, atmosféru mám, najeto zatím málo, tak snad mi ještě pár let vydrží. A náhrada se vždycky najde, zatím u mě pozitivně boduje Mercedes, když nedávno představil atmosférický V8 do nového modelu SLK 55 AMG. Skvělé, že někdo jde proti proudu

Odkaz ke komentáři

330i, 530i su stale atmosfery.. az vsetko nad nimi su motory s turbom

Asi máš pravdu, ta nová 530i s 200 koníkama možná ještě bude bez turba, nikde ale vyloženě nepíšou, že je to atmosféra. Mám pocit, že by tam měla být jedna turbína, ale možná si to s něčím pletu. Do nové trojky tenhle motor už nedávají a všechny ty 20i,23i,28i ať už v trojce nebo pětce jsou twinturba. 530i se 190 koníkama ale ještě určitě byla čistá atmosféra.

Odkaz ke komentáři

Cretino- 330i se uz nevyrabi,v novy rade 3 je misto toho dvoulitr dvakrat preplnovanej,znacenej 328i.Trilitr je jen foukanej 335i

to mas pravdu ze sa uz nevyraba, ale skladove zasoby modeloveho roku 2010 ho este ponukaju :)

Mirek24: to ale nie je 200 konikov, ale 200kW - to mas trosku rozdiel, myslim si ze to na dostatocne dynamicku jazdu staci..

..sam vlastnim BMW s motorom 3,0 a vykonom 210kW, 1994 atmosfera (viem, uplny iny typ motora ale predsa) a ver mi, dynamika tomu nechyba :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...