Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 ha - svedska ocel sa nam ozvala....Saab som nikdy nemal, asi par dni som jazdil so starsim modelom asi 99 turbo (?) a prekvapilo prijemnym zaberom motora a este kedysi nas doktor mal model 96 a tam mal V4 motor, co som nikde inde nevidel....
VintageLover Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Mne sa aj po rokoch paci interier Fiatu Coupe.Měl jsem kdysi úplně stejné. Vypadalo to dobře, ale jinak to byl krám.
TLD Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Gabo, tak 99 a 96 byla na svou dobu hodne pokrokova auta. Taky si pamatuju jako kluk, ze jsem chodil okolo bile 96tky. A snad taky byla doktora - pravnika. Mam pocit, ze sla koupit pres tuzex. Pozdejsi 99 urco. Krasny auta:)tl
StefanM Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Mne sluzilo 4 roky bez vacsich problemov.
enslow Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 tomu autu sa hovorilo ze ferrari pre chudobnych...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 ved v Turbo verzii to bolo asi najvyhodnejsie tak vykonne auto na trhu!
StefanM Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Isty cas to bola najvykonejsia prednokolka na svete. Teda to som sa docital na internete, neoveroval som to.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Isty cas to bola najvykonejsia prednokolka na svete. Teda to som sa docital na internete, neoveroval som to.a jazdene boli za dobru cenu...mne vadilo, ze tam nedali aspon o nieco lepsi samosvor a ten digitalny motor ( je signal - nie je signal ) ked zabral pri vyjazde na dvojku, tak auto sa zufalo tlacilo rovno von .... a aj Alfa GTA - pekny vykon, ale zial...uz lepsie to malo predosle RS od Forda, nie dokonale - lepsie!
pavel23 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Zrovna ta A3 mi přijde děsná vevnitř (designově). Ty výdechy strašně trčí ven a přijde mi to dost nevzhledný. Seděl jsem v ní naživo, vedle byl Golf gti a přišel mi o dost víc povedený. Ale interiéry jsou dost subjektivní. Mě se třeba líbí interiéry Porsche, kamarádovi přijdou děsný, hlavně Panamera.Jinak teď pobavila přítelkyně. Stojíme na světlech vedle Audi R8 a ona říká. Tohle nový TT bych si i koupila, ale to starý se mi nelíbí :-)Přidám se k tobě GTi má nádherný interiér a panamera se mi taky líbí hlavně středová konzole.? ,,, Upraveno 2. září 2015 uživatelem filo-boxer
Jeremy Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) .. Upraveno 2. září 2015 uživatelem Jeremy
Kristian.nov Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Kdo kde jezdí? Nevim kam to dát, ale na todle valim voči... http://www.lidovky.cz/skrceni-v-motoru-auta-a-za-sedackou-migranti-se-snazili-dostat-do-spanelska-16i-/zpravy-svet.aspx?c=A150901_220038_ln_zahranici_ELE
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Přidám se k tobě GTi má nádherný interiér a panamera se mi taky líbí hlavně středová konzole.? ,,,to ano - Panamera zaviedla u Porsche peknu stredovu konzolu, ale v testoch to dost riesili, ze zbytocne vela tlacitokaj DS5 je riadny ulet
Pirx Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Jak se tu nekdo ptal, jak se nakupujou ty auta v Japonsku, tady jsou z toho nejaky fotky: https://www.icloud.com/sharedalbum/cs-cz/#B0PGZYbYHJOEILe https://www.icloud.com/sharedalbum/cs-cz/#B0PGVU1CZGHSCK1 https://www.icloud.com/sharedalbum/cs-cz/#B0P51rzbCF24rU A popis jak to funguje od kluka, co to fotil: Byl jsem tam na dovolené a dostal příležitost zajet si na aukci, když jsem viděl ty ceny, vybral jsem z bankomatu svůj týdení limit a koupil si Mitsubishi Evo VI, přítelkyni jsem koupil tričko... Moje Evo je vidět na konci první aukce, cena 612 000 Y. Další auto pro sebe už nebudu kupovat v Evropě, ale v Japonsku, jsou tam totiž auta, která v Evropě už nekoupíš, tím myslím stav a km. V první řadě je ale potřeba si uvědomit, že je to dražba a draží tam 6 000 lidí. Já myslím, že ceny tam jsou zajímavé, ale pokud má auto najeto pod 60 000 km, mají o něj zájem i japonci, pokud má najeto více než 60 000 km, je o něj menší zájem a bývá levnější. Na místě ze kterého pochází fotky každý čtvrtek draží cca 23 000 aut. Pokud najdeš na fotkách v tabulce auta cenu a nad ní červené znaky, je to konečná cena. Vpravo nahoře je stav auta, písmeno pod tím je čistota interiéru, 3 znamená jako u nás solidní auto cca 3 roky staré, 4 super stav, 5 auto bez známek používání. Pak zavedli i 6 to je myslím nový vůz. Rok výroby je uveden hned vedle čísla aukce, vlevo nahoře a pak musíš počítat - teď je rok 27. Km už najdeš. Pak k ceně připočti cca 30 000,- Kč jako poplatek, zhruba 26 000,- Kč za přepravu do DE ( trvá to cca měsíc a půl ) a pak ti Unie vypočítá z ceny auta a ceny přepravy 10% clo a pak 19% DPH z ceny auta, ceny přepravy a ceny cla.
Josef01 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Akorát se říká, že auta od moře docela dobře po pár letech hnijou.... Mitsubishi Evo VI se dá koupit za podobné peníze v EU taky.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Akorát se říká, že auta od moře docela dobře po pár letech hnijou.... Mitsubishi Evo VI se dá koupit za podobné peníze v EU taky.a ja ze uz spis, ze si sa ani neozval....
Pirx Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Josef01: Asi jak kdy a jak ktery, to moje po 17 letech u more vypadalo takhle: Ted po dvou letech tady uz neni tak cisty, ale ani vic zrezly....
Josef01 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Asi záleží u jakého moře, v zemích, kde je horko a je to i třeba 2km od pobřeží moc vlhkost není, ale auto, které jezdí v přístavním městečku je na tom podstatně hůře.
Josef01 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 a ja ze uz spis, ze si sa ani neozval.... No žádné téma mě neoslovilo, tohle trochu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se