Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ha - svedska ocel sa nam ozvala....

Saab som nikdy nemal, asi par dni som jazdil so starsim modelom asi 99 turbo (?) a prekvapilo prijemnym zaberom motora 

a este kedysi nas doktor mal model 96 a tam mal V4 motor, co som nikde inde nevidel....

Odesláno

Gabo, tak 99 a 96 byla na svou dobu hodne pokrokova auta. Taky si pamatuju jako kluk, ze jsem chodil okolo bile 96tky. A snad taky byla doktora - pravnika. Mam pocit, ze sla koupit pres tuzex. Pozdejsi 99 urco. Krasny auta:)

tl

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ved v Turbo verzii to bolo asi najvyhodnejsie tak vykonne auto na trhu!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Isty cas to bola najvykonejsia prednokolka na svete. Teda to som sa docital na internete, neoveroval som to.

a jazdene boli za dobru cenu...

mne vadilo, ze tam nedali aspon o nieco lepsi samosvor a ten digitalny motor ( je signal - nie je signal ) ked zabral pri vyjazde na dvojku, tak auto sa zufalo tlacilo rovno von .... a aj Alfa GTA - pekny vykon, ale zial...

uz lepsie to malo predosle RS od Forda, nie dokonale - lepsie!

Odesláno (upraveno)

Zrovna ta A3 mi přijde děsná vevnitř (designově). Ty výdechy strašně trčí ven a přijde mi to dost nevzhledný. Seděl jsem v ní naživo, vedle byl Golf gti a přišel mi o dost víc povedený. Ale interiéry jsou dost subjektivní. Mě se třeba líbí interiéry Porsche, kamarádovi přijdou děsný, hlavně Panamera.

Jinak teď pobavila přítelkyně. Stojíme na světlech vedle Audi R8 a ona říká. Tohle nový TT bych si i koupila, ale to starý se mi nelíbí :-)

Přidám se k tobě GTi má nádherný interiér a panamera se mi taky líbí hlavně středová konzole.? ,,,

Upraveno uživatelem filo-boxer
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Přidám se k tobě GTi má nádherný interiér a panamera se mi taky líbí hlavně středová konzole.? ,,,

to ano - Panamera zaviedla u Porsche peknu stredovu konzolu, ale v testoch to dost riesili, ze zbytocne vela tlacitok

aj DS5 je riadny ulet

Odesláno

Jak se tu nekdo ptal, jak se nakupujou ty auta v Japonsku, tady jsou z toho nejaky fotky: 

A popis jak to funguje od kluka, co to fotil:

Byl jsem tam na dovolené a dostal příležitost zajet si na aukci, když jsem viděl ty ceny, vybral jsem z bankomatu svůj týdení limit a koupil si Mitsubishi Evo VI, přítelkyni jsem koupil tričko...

Moje Evo je vidět na konci první aukce, cena 612 000 Y. Další auto pro sebe už nebudu kupovat v Evropě, ale v Japonsku, jsou tam totiž auta, která v Evropě už nekoupíš, tím myslím stav a km.

V první řadě je ale potřeba si uvědomit, že je to dražba a draží tam 6 000 lidí. Já myslím, že ceny tam jsou zajímavé, ale pokud má auto najeto pod 60 000 km, mají o něj zájem i japonci, pokud má najeto více než 60 000 km, je o něj menší zájem a bývá levnější. 

Na místě ze kterého pochází fotky každý čtvrtek draží cca 23 000 aut.

Pokud najdeš na fotkách v tabulce auta cenu a nad ní červené znaky, je to konečná cena. Vpravo nahoře je stav auta, písmeno pod tím je čistota interiéru, 3 znamená jako u nás solidní auto cca 3 roky staré, 4 super stav, 5 auto bez známek používání. Pak zavedli i 6 to je myslím nový vůz. Rok výroby je uveden hned vedle čísla aukce, vlevo nahoře a pak musíš počítat - teď je rok 27. Km už najdeš.

Pak k ceně připočti cca 30 000,- Kč jako poplatek, zhruba 26 000,- Kč za přepravu do DE ( trvá to cca měsíc a půl ) a pak ti Unie vypočítá z ceny auta a ceny přepravy 10% clo a pak 19% DPH z ceny auta, ceny přepravy a ceny cla.

Odesláno

Akorát se říká, že auta od moře docela dobře po pár letech hnijou.... Mitsubishi Evo VI se dá koupit za podobné peníze v EU taky.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Akorát se říká, že auta od moře docela dobře po pár letech hnijou.... Mitsubishi Evo VI se dá koupit za podobné peníze v EU taky.

a ja ze uz spis, ze si sa ani neozval....

Odesláno

Asi záleží u jakého moře, v zemích, kde je horko a je to i třeba 2km od pobřeží moc vlhkost není, ale auto, které jezdí v přístavním městečku je na tom podstatně hůře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...