Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bacha na ty dovozy ze zemí mimo EU, nejde o to, jestli je volant napravo nebo nalevo, ale auto musí mít evropskou homologaci, typovku, když ji nemá, musí se udělat ve výzkumném ústavu a leckdy to znamená vyměnit tolik komponent, že se to potom nevyplatí, někdy to ale ani nejde, zejména co se motorů týká. A to platí i pro evropská auta vyráběná pro mimoevropské trhy.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Bacha na ty dovozy ze zemí mimo EU, nejde o to, jestli je volant napravo nebo nalevo, ale auto musí mít evropskou homologaci, typovku, když ji nemá, musí se udělat ve výzkumném ústavu a leckdy to znamená vyměnit tolik komponent, že se to potom nevyplatí, někdy to ale ani nejde, zejména co se motorů týká. A to platí i pro evropská auta vyráběná pro mimoevropské trhy.

to aj ja som dnes zistoval, treba to riadne overit!

Odesláno

Hlavně všechna auta nově registrovaná musí splňovat emisní normu Euro 6, a to z těch na fotkách, podle mne, nesplňuje ani jedno.

Odesláno

Jasný, jako dovoz z USA, výzkumák na hluk atd.,Ečka na světlech, pásech atd... cca 30tis. Euro 6 mít nemusíš, ale zaplatíš. Údajně

je u něčeho jednodušší zaregistrovat v D a pak dovoz, ale to nemám zkušenost.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

bude fajn, ked sa niekto vyjadri uz s osobnou skusenostou.

Odesláno

Podle mě ta zkušenost bude stejně nepřenositelná. To co zkousne úřad v Praze, tak nepovolí úřad v Brně. Já bych do takového nákupu nešel ani náhodou, nejen, že to skrývá spoustu možností, jak naletět (to víme všichni když prověřujeme auta), následně nějaká skrytá vada a pak možné problémy s přihlášením, no dejte mi pokoj chlapci s takovými auty.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to chapem, Pepo, ze pre bezne auto to nema velky zmysel

ja som uvazoval skor o nejakej raritke, kde by som nejake problemy aj pretrpel

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tak jeste jednou diky za rady uzivatele :-)

rád som pomohol k tak krasnemu autu!

ja mam len dobre skusenosti, a dufam,ze aj ty budes spokojny!

Odesláno

Pěkny JAG i když teda britská zelená mi spíš přijde jako námořnická modř, ale je to fajn autíčko.

Byl jsem se podívat na ty RR v Europarku, no ten bílý je moc pěkný a samozřejmě Phantom na 24" kolách působí opravdu majestátně.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Pěkny JAG i když teda britská zelená mi spíš přijde jako námořnická modř, ale je to fajn autíčko.

Byl jsem se podívat na ty RR v Europarku, no ten bílý je moc pěkný a samozřejmě Phantom na 24" kolách působí opravdu majestátně.

mohol si zavolat, sme tam boli s Tarou takmer 3 hodiny

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

zhruba vtedy sme odchadzali, mlada nakupovala a ja nuda pri kavicke...

Odesláno

Dneska jsem potkal na Jižní spojce 120km/h jedoucí Genessis za ním boreček v Q7 a dotahoval se klasický trapák v Octa RS aby nechyběl a ukázal, že mu to taky jede :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...