Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten Maybach je Borkovcuv - partner a clen predstavenstva te spolecnosti... Zbytek nema radej smysl komentovat.

BTW hodinkaru z partners, ovb, atd. tady moc nebude, jeste jsem nevidel, ze by nekde prodavali hodinky na splatky nebo leasing ;-)

Návštěvník YPO
Odesláno

trochu OT, ale kdyby někdo toužil po řidičských rukavicích, tak mohu doporučit e-rukavice.cz .... bál jsem se to kupovat bez vyzkoušení, ale velikostní tabulka sedí jak prdel na hrnec (prostě jako, když vám to někdo ušije na ruce)

konec zprávy

Odesláno

tak to jsi napsal presne, znam jich par , vydela 40k, 30k splatka na auto , 3ku mamce na bydleni a za 7ku chodi na kavicky

Takových zvířat je tu plný les...
Návštěvník YPO
Odesláno

No jo vlastně..

sem spokojenej .... včetně hodinek :D ..... příští rok popeláři ......další rok traktor v ZOO, noa pak důchod ..... sny se maj plnit ;)

Odesláno

sem spokojenej .... včetně hodinek :D ..... příští rok popeláři ......další rok traktor v ZOO, noa pak důchod ..... sny se maj plnit ;)

Jsou to ty nenošené polobotky z inzerce?

Odesláno

No šak jo. Vidím, že byla pauzička.

Mě strašně láká domíchavač...

Návštěvník YPO
Odesláno

No šak jo. Vidím, že byla pauzička.

Mě strašně láká domíchavač...

jedině s pumpou jinak je to nuda

Odesláno

Davide,ta je paradni. Benzin? Kdes to sehnal?

Benzín s automatem :clap: . Po prvním majiteli (koupený u Freye) sice 220tis km. Něco za sebou, ale i před sebou.... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...